bugün

gece gece iğrenç ve sapık başlıklar açmak

normaldir.

"sevöyö döşüyüü" diye ağlayan çubuk sikli adamları sevemiyorum. bunlar normal. insanların ruh hali mastürbasyonu. okumamak için, yer sağlayıcının sunduğu (ki mecbur bile değil) script bazında çözümler var. yok kara liste, yok troll tuşu, yok cibiliyetsiz... envai çeşit sözlük bu konuda çalışmış zamanında.

ağlamak yersiz. bugün adamın biri bunu açar. yarın da adamın biri ve kızın biri aşık olur 67 mesaj yazılır. o da beni açmaz. bi gün de daha soft bir erotizm olur. bir gün maç olur. spor başlıkları dolar. bir gün malın biri ddos yapar ve sözlük 12 saat kapalı kalır. hödö hödö o konuşulur.

bi rahat olun lan artık. nasıl bir anten sikli tipler varsa, altın günü gibi bıdı bıdı bıdı amk.

siktir git kuantum fiziği ile ilgili makale yaz seni de okuyalım. seviyeden anladığı şey, "atam şöyle etti, atam böyle etti."

regl kanı gibi iğrençlikler olsa dahi amcık ve memeye hakaret etmeyin. am konusu çok felsefik. amı yedirmem. menderesi yediniz, amı yiyemezsiniz. orospu karı gibi "atın bunu" demeler sadece acemi idarecileri bir an gaza getirir. yanlış bunlar entel kardeşlerim. lenin okuyup yatın bi nolur off. nası kasıldım. sikim kalkıyor sinirlenince.