bugün

ben bu yazıyı türk kızına yazdım

sevgili hanımlar,

abazanlık diye bi şey yoktur. görüyorum ki cinsel istek duyan her erkeğe abazan diyorsunuz. erkeğin abazan olmadığı tek an boşaldıktan sonraki ilk beş dakikadır. zira o anda yaptığı işten tiksinir, sonra tekrar fabrika ayarlarına döner.

erkek böyle programlanmıştır. son derece muteber pozisyonlarda çalışan, etrafında saygınlık gören erkeklerle de aynı ortamda bulundum, akşam ne diyeceğini düşündüğümüz öğrenci ortamlarında da. ikisinde de eğer ortamda bir kadın yoksa cinsel muhabbetin dibine vurulur. çünkü erkeğin yapısı bu. dilindedir seks her zaman. hiç bi şey olmasa esprisini yapar. rus muhabbeti yapar, onun bunun götünü memesini değerlendirir. hatta erkeklerin kadınların kıyafetine karışması da bu yüzdendir. kadınlar "bana güvenmiyor musun?" der böyle bi durumda. sana güveniyorum da bacım seni o halde görünce yapılacak yorumları bildiğim için erkeklere güvenmiyorum.

neyse konu dağılmasın. bu adamların hiçbirinin mi cinsel hayatı yoktu şimdi? gayet de var, evli olanlar var içinde. olmadı kerhaneye giderler di mi? yani çare çok. ama dillere pelesenk olmuş bi kere. nil karaibrahimgil bile şarkısında*bir para, iki seks, üç futbol sohbetleri demiyor mu? olay bundan ibaret. isterse her gün sevişsin o adam gene de ağzından düşürmez o lafı, fırsat bulursa da dikizler görebildiğini.

anlaşılmıştır diye umuyorum.