bugün

mcdonald s

bu gece 1.15 itibarıyla başıma gelenleri paylaşmam gerektiğini düşünüyorum. gece 12'de verdiğim siparişin tam 1 saat 10 dakika boyunca gelmemesi üzerine, kapıya gelmiş olan motorlu personele "ben de borcumu 70 dakika sonra ödesem, acaba mc donalds'ın hoşuna gider mi?" sorusuna karşılık aldığım cevap: "ya siparişi iptal edeceksin, ya da paşa paşa ödeyeceksin kardeşim" şeklinde oldu. "anlıyorum, bu yani bana söyleyeceğiniz, o kadar beklemeden sonra. öyle mi?" demem üzerine de "polis çağıracağım, göreceksin gününü birazdan" dendi. "ara kardeşim kimi arıyorsan, al hamburgerini de çek git, istemiyorum sipariş falan uğraşamam gecenin 1.00'inde kimseyle" dedim. "benimle düzgün konuş lan, tipe bak" cevabının üzerine ısrarla dükkanını arattım. dükkandaki personel müdürü ile görüşürken evime girmek istedi, "dışarı çıkacaksınız, kapının dışında bekleyeceksiniz" dedim kendisine. bu arada evde kalan kız arkadaşım uykusundan uyanıp ne oluyor diye sorunca bundan da mı gaza geldi nedir bilinmez "telefonumu çalıyorsun, çaldırmam telefonumu. ver lan, yemekleri de ver telefonu da ver" diye avaz figan apartmanda bağırmaya başladı. bunun üzerine kapıyı kapadık telefonu ve yemekleri verip... ama yetmedi kendisine ve evimizin kapısını tekmelemeye, yumruklamaya başladı eleman. daha da olmadı ağız dolusu küfürler etti burada söylemek istemediğim. "çek git kardeşim" diye kapıyı açmamla kız arkadaşıma bir yumruk sallayan elemana (neyse ki ıska geçti) apartman görevlileri ellerindekiler ile girişecekken bu sefer motorcu eleman zar zor dışarı çıktı. arkasından çıkanları sakinleştirmek için apartmanın kapısına kadar çıktığımda ikinci kere üzerime saldırdı motorcu eleman. en sonunda apartman sakinlerinin yarısı kapıya çıkıp da ortalıkta tansiyon iyice arttığında çekip gitmeye karar verdi. küfürler ve "evini biliyorum, bitirdim seni. göreceksin sen" tehditleri eşliğinde...
işittiğim laflar gelirsek: ibne, seni s...rim, tipine saçına başına sokayım senin, kızını s...yim, yemekleri bilmem nenize sokacağım, adresini evini biliyorum bitirdim sizi.

tanım: motosikletli elemanlarının gecenin bir saatinde delirip evinizin kapılarını tekmeleyebileceği, nişanlınıza yumruk sallayabileceği ve ağıza alınmayacak küfürler edebileceği sözüm ona restoran zinciridir.