bugün

bonus card

Garanti ödeme sistemleri adlı, garanti bankası iştiraki olan şirke ait olan kredi kartı.

Denizbank ve şekerbank isim hakkına belirli ücret ödeyerek bonusu kullanan diğer bankalardır. Bonus aslen garanti ödeme sistemlerine aittir.

Tahmini 2014 yılında odeobank ta bonus ile çalışacak.

Bonus Classic
Şeffaf bonus
Taraftar bonus ( gs, fb, bjk, ) bir ara Karşıyaka bonus vardı şubeden alınan hala varmı emin değilim.
Forum bonus
Bonus trink
Bonus trink ( saat, anahtarlık, sticker )
Aynalı bonus
Bonus amex ( american express )
Bonus flexi
Extragenç
Bonus genç
Money visa

Gibi ürünleri vardır. Eksik olabilir yazdıklarım. Bonusgenç, extragenç, bonusflexi haricindeki tüm kartlar 59 tl aidattan başlar 200 $ the original american express ile son bulur.

Şayet başka bir bankadan kredi kartınız yoksa garanti bankasından kart alamazsınız. ( istisnai durumlar hariç ; maaş anlaşması, üst düzey yöneticilik, şube destekli kredi ) vb. Gibi.

Kkb puanınız düşükse yine alamazsınız bonus cardı.

Garanti aş de şahısa ait tüm kredi kartları ortak limitlidir. O yüzden second yani 2. Kart pek tercih edilmez. ( bu konuda bir world card değildir. )

Çıkartması en zor, ve yine kapatması en zor kredi kartıdır. Güvenlik açısından kart kullanıma kapalı gelir. Henüz şifre alınmamış olan karttan aidat asla alınmaz. Bu özelliği diğer bankalara göre mükemmellikle sınıflandırılabilir. Örnek; Alıp hiç kullanmadığınız bir goldcard ( finansbank) 10 yıl sonra icra kağıdı getirebilir size.

Alışveriş faizi saçma olan bir kart bonus. Eğer garanti pos makinasından geçmezseniz 2.22 alışveriş faizi uygular. Asla işlemsizlik ücreti yoktur.