bugün

geliri 4500 liradan fazla olandan vergi alınması

Arkadaşlar bu zaten yürürlükte olan bir kanundu! ama yasadaki boşluktan ötürü maaşlardan değil de, emlak satışı, faiz geliri ve kar payları gibi maaş dışı gelirlerden stopaj olarak kesiliyordu. Şimdi bunu maaşlara da yansıtmışlar!

ne acıdır ki zaten 4500 tl maaş alan birinin işverene maaliyeti 6000 tl nin üzerinde yani zaten işverenden %35 alıyorsun. daha ne bir de çalışandan kesiyorsun. bu kadar mı açsın. sigara, alkol, benzin, araç ve telekomunikasyon daki dolaylı vergiler * zaten dünyanın hiçbiryerinde yok hane halkı başına ortalama yıllık 140 bin lira olduğunu biliyor muydunuz? bunları sorun bunları öğrenin takım tutar gibi parti tutmayın. Tutuyorsanızda onlardan birşeyler talep edin, edilgen olmayalım artık.

hükümet vatandaşını sömürülecek bir inek gibi görmek zorunda mı? koyun musunuz siz? bu başlığı bile dolduramıyorsunuz... benim de o kadar gelirim yok ama dolaylı olarak bunlar bizden çıkacak. uyanın da bundan sonraki seçimlerde oy vereceğiniz insanlardan ciddi bir vergi politikası bekleyiniz veya talep ediniz.