assassin s creed 4 black flag

hakkında "assassins's creed 3'teki deniz savaşları çok güzeldi, ondan bunu da deniz konseptli yaptılar" diyen zeka distribütörlerini göstermiş oyun. bu başlıktaki 3. entryde de belirttiğim üzere oyunun yapımına 2011 yılında başlanıyor; hadi planlanması, tasarım prototipi olaylarını vs. katarsanız 2010 diyelim. yani daha assassin's creed revelations çıkmadan önce başlanmış.

ayrıca daha çıkmadan "assassin ruhu"nu bitirdiğini söylemek aşırı önyargı olur. önce oyun bir çıksın beyler, bayanlar.. ac 3'ün sinematik fragmanında, connor bodoslama savaş meydanına girdiğinde anlaşılmıştı assassin ruhunun gittiği zaten..

umarım seriyi eski günlerine döndürür. ancak adının neden assassin's creed 4 olduğunu anlayamadım, ac 3'teki karakterle direkt bağlantısı var halbuki; connor'ın dedesi zira.


ben çok umutluyum bu oyundan, ancak beklentilerimi düşük tutmaya çalışıyorum. geliştirme takımından bazı elemanlar ac 3 ün yaptığı hataları yapmayacağız demişler, inşallah öyledir. şu linkte şu ana kadarki en detaylı bilgiyi bulabilirsiniz: http://kotaku.com/5988249...creed-iv-and-be-skeptical