bugün

beşiktaş ve img doğuş stadyum işbirliği anlaşması

yanılmamışım alkışlayanlar var bu anlaşmayı. türkiye'de yöneticilik bu vizyonla sınırlı ne yazık ki.

elinin altında kısa vadeli nakite dönecek ne varsa sat sav sonrasını gelen düşünsün... beşiktaş'ın geleceği satıldı "feda" diye gelen bir yönetim tarafından. taraftar da 2 transfer fazla olsun diye ayakta alkışlayacak. bu sezon hiç kaleye geç(e)meyeceği belli olan cenk'in devam eden sözleşmesine yüzde 50 zam yapan, "para yok!" diye yıldız oyuncuları gönderip 3 küsur milyon ek maliyete batuhan'ı geri getiren bir yönetim bu çark dönsün diye beşiktaş'ın 10 yılına ipotek koydu.

gelecek para, (o da muhatap şirket taahüdünü gerçekleştirmek konusunda sorun yaratmazsa) vergi ve komisyonlar çıkınca yıllık 15 milyon euro'dan az (bütün olası gelirler tavan yaparsa)

bunun karşılığında stadın reklam gelirlerinden futbolcularla röportajlara, logo gelirlerinden internet üzerindeki telif haklarına dek akla gelebilen bütün kalemler bir başka kuruma devredildi.

laf canbazlığıyla aracı kurum bundan sanki sadece komisyon alacakmış gibi açıklanmaya çalışılsa da anlaşılan firma istediği fiyattan satıp, beşiktaş'a taahhüt ettiği miktarı ödeyecek sadece. yani beşiktaş'ın 1 profesyonel ceo ve 15-20 idari personelle kendi bünyesinde gerçekleştirebileceği bir operasyon için 100 - 150 milyon eurosu başkasına peşkeş çekildi.

pis kokular geliyor hem de çok fazla.

asırlık kulüpler çıkar amaçlı çetelerin elinde heba oluyor yazık!

http://alsancakstadi.net/...stan-stratejik-isbirligi/