bugün

tayyipi eleştirip kimi destekliyorlar sorunu

yanlış anlaşılmış sorudur.

adam, kimi seviyorsunuz, dememiş ki. ya da rteyi niye sevmiyorsunuz. okumadan mı fikrini yazıyor bu kadar insan yoksa okuyor da anlamıyor mu, bilemedim. soru gayet açık. tamam, madem rte bi' bok bilmiyor, o zaman bir bilen gösterin diyor. e tabi ortada herhangi bir alternatif olmayınca, hemen herkes kaçak dövüşmüş. bir mhpli tayfa açıktan dillendirmiş amk. nefret ediyorum ibnelerden, ama okuduğum onca yorumdaki tek dürüst cevap mhpli tayfadan gelmiş. sinir bozucu ama gerçek.

bir ülke yönetimiyse sözkonusu olan, adres belirtmek zorundadır yurttaşlar. "ben onu istemiyorum, götün teki, bilmiyor bidon kafalı" gibi cümleleri kuran, çözümünü de önerecek. oturduğun sandalye iyi veya rahat(veya ikisi birden) değilse, iki seçenek vardır önünde. ya daha iyi/rahat olanı bulur ve onun yerine koyarsın ya da altındakinin üstüne oturmaya devam edersin. öyle sadece sövmeyle olmaz o iş.

ha arada yanlış anlamadıysam, atatürk iması filan olmuş. ya adam öldü sevgili dostlarım. hem de bir hayli zaman önce. ne zaman anlayacaksınız amk.

son olarak, bizim gibi demokrasiyi sindirememiş ülkelerde net bir destek oluşmamalıdır. toplumun her kesimi kendini temsil etmelidir. ve en önemlisi iktidarlar koalisyon hükümetlerine bırakılmamalıdır. bugün en doğru çözüm, mecliste zaten. tek sorun vekil sayısı. akp 280 vekille temsil edilse bugün sorunlar asgari düzeyde olurdu.
güncel Önemli Başlıklar