bugün

saçmalamada sınır tanımamak

mehmet okur lu dimes reklamları hakkında yetkililerden açıklama bekliyorum. onca maça,koşturmaya rağmen bu adam kanımca sadece reklamlarda dimes içti. bir de benim dimesim diyor. onun dimes'i değil o... benim mi? onu da bilmiyorum ama itiraz ettiğim nokta o adamın gerçek hayatta dimes meyve suyu içmediği... ali atıf bir, sözüm sana..duruma el koy.

hoşlandığın kıza mesaj atıyorsun;yarın ne yapılacağına dair, içine de sevimlilik adına birkaç espri ekleştiriyorsun ama o mesaja sadece "tmm grsrz kly glsn" gibi bir cevap alıyorsun. ruhunu satmış bu insanlar...

dün gece zan altında kalan üç işçi ezilerek can verdi.

kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlarda vücut dili kullanacağım. bu sefer de "hareket yapma" der bu insanlar. ne yapsan yaranamazsın kardeşim bunlara.

doğuş bir aralar bir klip çekmişti, tünelde... kamyonun aynası takılıyordu doğuş'un omzuna... yazık yahu..

lafı geçmişken on yediden tavuskuşu yapın,beni kırmayın.. aslında lafı geçmedi, yine de kırmayın beni.

vadideki dümbük*okudunuz mu?

yarın açacağım dinlenme tesisinin ismi yörsan ve dadaşlar... yersen...

haftaya balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası ile akdeniz'e geçiyorum... biletimi ntv'deki hava durumu spikeri asabi amca kesti.

hakkı devrim'in köşe yazıları sayfanın tam ortasında, köşede değil...

yağmur atacan'a pınar altuğ ile sevgili olduktan sonra sinir olmaya başlamadım, jöle reklamlarına çıkmaya başladığından beri kılım.. çık ulan hayatımdan...pınar'ı da al git buradan...

alfabeden u'ları çıkarttığımızda baya akıcı konuşuyoruz değil mi? yımırtalar?