bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Jandarma Genel Komutanlığı denetlemesinde bölge birincisi olan sınır karakolumuzu yeni tayin olan alay komutanının eleştirmesi, kendince birçok eksik olduğunu söylemesine başta karakol komutanımız olmak üzere tüm askeri personel siklememişti. bu olay gerek rütbeli içinde gerekse askerler içinde dalga konusu olmuştu.

yani dile kolay sözlük... bölük komutanı, tabur komutanı, alay komutanı, tugay komutanı, bölge komutanı ve son olarak jandarma genel komutanlığı'ndan denetlemeler geçiriyoruz hepsinde övgüler falan havada uçuşuyor, sonuç olarak dediğim gibi birinci oluyoruz ama geliyor birtane yeni yetme sözüm ona kıdemli albay atıyor tutuyor kendi konuşup kendi dinliyor... o kadar laf söylendikten sonra bizim sınır karakolu olarak sürgün edilmemiz gerekirdi ulan! düşün yani...

işte rütbe böyle birşey olsa gerek. hani ne yapsan yaranamıyosun hesabı... be amına koduğum genel komutanlık bölge birincisi ilan etmişken bizi plaketler vesaire vesaire takdir belgeleri gırla giderken sen ne sikime daha ilk tayin olduğun hafta gelip bizi eleştiriyorsun? güya kendince baskı oluşturacak gelir gelmez... zihniyetini siktiğim seni!

püh yazıklar olsun! *