bugün

fenerbahçe

işler çıkmaza girdiğinde sağı solu tehdit ederek basklı kurmaya çalışan ve bunu oldukça iyi beceren camia.. üstlerine yok.. tebrikler..Fenerbahçe'yi, Fenerbahçelileri şampiyonluklarından ötürü kutluyorum kimse herkese rağmen kazandık demesin.

Fazla uzağa gitmeye gerek yok.
Beşiktaş maçından sonra kimse çıkıp ligden çekilme kararını hala düşünüyoruz dedi mi? diyemez. Çünkü maçta istedikleri gibi bir hakem vardı..

Trabzonspor maçına gelelim. O ne güzel hakem değil mi?
2 Tane pozisyon ofsayt diye kesildi hem de daha ilk yarıda.
Ümit Özat maçın 32. dakikasında son adamı düşürdü hakem nezaketen sarı kart verdi, ümit bile kızdı. Yapma hocam.. Yapma..

Hani Fenerbahçeli yöneticiler,idareciler. Neredesiniz?
Çıkın bir günde bir faks numarasından 100 bin faks almayı başarabilen sihirbazlar ordusu, çıkın da konuşun. Deyin ki;
Hakem Trabzonspor'un hakkını yedi.. Ama nerede?
Faks makinanızı kapatmışsınızdır..

He bir de unutmadan şunu da ekleyeyim. Basının 15 gün önce attığı başlıkları hatırladım dün akşam fb-ts maçını izlerken. Ne diyordu tarafsız medya; ''fenerbahçe'ye tarihi ceza''.
Ne vardı bu cezanın içinde; yöneticilere hak mahrumiyeti cezaları çok ağırmış. Allah Allah, o dün gece şeref tribünün en önünde oturup ağlayan kimdi?
Arkasında sevinç çığlıkları atan, hırsız hakemleri alkışlayan, taraflı(!) dediği lig tv kameralarına takılanların cezası bu muydu?
52 saniye küfür ettiği için Beşiktaş'ın sahası kapanırken,
Fenerbahçe'nin dakikalarca küfürü, sahaya atılan meşaleler, antrenörün kafasının yarılmasına verilen ceza, adeta 'ödül' oldu.
50 bin kişilik stad yerine 70 bin kişilik statta oynandı maç.
Adam döven de 2 maç ceza aldı.. Herkesin hem fikir olarak yanlış kararla atıldığı söylenen ibrahim Toraman da.
işte tarihi cezalar böyle olsa gerek.

Ama Beşiktaş taraftarı şunu çok iyi bilir; her şeye herkese rağmen maçın nasıl kazanılacağını, kalecisi yokken bile göstermiştir.