bugün

piyonla evlenen vezir

(bkz: #14889118)

ben okudum, siz de okuyun.

zamanında sözlükte bir şeyler döndüğü belliydi. ben yedinci nesil silik. sözlükten iyice soğuyunca hesabımı sildirmiştim. bu hesabı da canım iyice sıkılırsa trollük falan yaparım diye açmıştım. yapmadım. yeri gelmişken söyleyeyim, şu an sözlükteki tek hesabım bu. bu saatten sonra da başka hesap açmam zaten. trollük yaparım demiştim çünkü burada yazılanları herkes çok önemsiyor. hayat memat meselesi sanki. hbbia da bunu en kullananlardan biri. aslan hbbia, kullansın da.

ben öyle herkesçe çok bilindik bi yazar değildim; ama bir çok yazarla muhabbet etmişliğimiz var. şu an için zaten 1-2 uzun sayılabilecek entry yazdım. sözlüğe tekrar bağlanmak için. entryi okuyunca yine soğudum.

oylama umrumda değil aslında. ama yine de adam gibi bi sistem yapılmalı. adam uyarmış sklememişsiniz bile. yav her ne haltsa. meramımı da burada anlatmış oldum. aslan piyonla evlenen vezir, iyi ki yazmışsın.

son diyeceğim şu;

sözlüğü, yazılanları bu kadar ciddiye almayın. sen de sözlüğe fazla uzak kalma birader. birader dedimse bi an kendime yakın hissettiğimden.