bugün

uludağ sözlük moderasyonu

ciddiyetlerine inanmadığım sarkastik ve artık ciddi ciddi zekalarından da şüphelendiğim oluşum.

talas savaşı başlığına yazmış olduğum:

--spoiler--

kendi dinini zırt diye değiştiren yavşak bir halk tanımı yapılması için araç olarak kullanılan savaş. bu türkler o kadar aptal ve yavşaklarmış ki, kendileri birlikte bir güce karşı savaştıkları adamların koynuna girmişler hemen ama kendileri ile yüzlerce yıl birlikte savaşmış olan sırplar hep hristiyan kalmışlar. buna inanmamızı bekleyen arap aşığı müslüman bedevi hayranları dolu cidden.

bu itelemeler resmi tarihte bol bol mevuttur. talas savaşı ile ilk müslüman türk devleti arasında geçen 200 yılda neler olmuş onu da birileri anlatır birgün.

araplar, türkleri hiç sevmediler. kendileri türklerle karşılaştıkları gerileme dönemine çoktan girmiş bir siyasi sistemleri ve çökmüş bir toplumsal sistemleri vardı. türkler savaş organizasyon yetenekleri ile öne çıktılar ama hep uzak tutuldular aradan bin yıl geçti değişen hiç bir şey yok.
--spoiler--

entrysini "entry hakaret, küfür, ağır derece argo içeremez" sebebi ile silmişler.

moderasyon içerisinde kafası çalışan adamlar olduğunu varsayıyorum hala. ve bunların ironi denen şeyi de bildiklerini varsayarak bu entry de hakareti göstermelerini çok acaip istiyorum.

bir ek olarak benim entrylerimi silen moderatorun hep aynı moderator olduğunu da düşünüyorum.

istediğiniz yazarı alın sorun yok da şu moderasyona adam toplarken rica ediyorum biraz akıllısını alın. çok online olanı alalım demekle olmuyor bu işler. forumdan beter ettiniz malzemeyi.