bugün

level

skandallarla dolu olan dergi ama kendi içlerinde değil, göremedikleriniz sadık okuyucu olup olmamanıza göre değişir, ya sistem dayatılması diye bir şey vardır ya o işte, bende yıllarca author'un günahını aldım meğer kandırılmışız vay anasını, oyungezer level'da serpil'in köşesiydi, buradan sene tarih ve köşe yazısını bile verebilirim, tuğbek'te serpil'e aşıktı, level'a ve cem şancı'ya satışı çok normal, yok dergi para babalarına satılmışta çok bozmuşta uydurma ve safsata bunlar, fakir edebiyatıyla kimse bir yere varamaz, alın size oyungezerden skandalın en dik alası.

http://fareleroyunda.word...alizm-oyungezerin-savasi/

ayrıca insan sevdiği için yeni dergi kurup yediği kaba pisler mi? yada şöyle soralım kendine krallığını bu kadar kolay kurabilirmisin tuğbek ve serpil?

önce bunun cevaplanması lazım ki sonra iş ahlakı ve etik değerlerden bahsedelim, sizi bilmem ama ben onları okuyan ergen yazarları gibi değilim sorgulamasız her şeyi kabul edelim, kapitalist dünyaya savaş açıp bu kadar rahat hayat süren insanlar hep gözüme batar, cemaat kursalardı daha mantıklıydı, arkadaş patates sosları filan ne kadar keriz ve ergen okuyucuları varmış bu insanların, sorgulamaktan aciz, forumları bebe dolu, toz pembe hayat herkese, madem o kadar komunistsiniz siz salaklar level alın şimdide, çünkü elinde olsa tuğbek abiniz level'ın başına geçerdi serpil'le birlikte, kendilerini zerre kadar tanımam ama üç kağıt kokusunu her yerden alırım, yazarlıkta ki kalite düşüşü filan bunlar tesadüf değil, can arabacı denen fanboy bile orda boşuna yazar yapılmadı, harika yazdığından veya herşeyi bildiğinden değil, forumlarının hali herşeyi anlatıyor aslında oyungezerin kendine ihaneti olarak görüyorum, oyungezer'e koyun ve okuyucularınada böyle koyunluk yakışır zaten.

level beyler level, o yazarları yazar yapan dikkatimizi çeken yer level, o yazarlar level'ı level yapmadı, level'da yazmasalardı kim bilir belki bir hiç olarak kalacaklardı.

level'da tıpkı oyungezer gibi eskilerin ekmeğini yiyerek hala ayakta duruyor bakmayın övdüğüme piyasada dergicilik işini ciddiyetle yapan yer yok ne yazık ki.

çünkü yazar mantığından uzaklaşmış insanlar dergi yönetme işine geldikçe sürekli hata yapıp dururlar ve buda eleştirilmeleri sonucunu doğurur.

ne sinan akkol ne şefik akkoç dergi yönetiminde ciddiye alınacak insanlardır, kısacası cem şancı'dan başka dergi yönetimi işini doğru yapan insan yoktur. kapitalist sistem köpeği olup yazar seçimini amatör ruhla yaparsan her zaman eleştiri görürsün. level'ı alıp oyungezer'e vurabilirsiniz vicdanınız rahat şekilde.