bugün

23 ekim 2011 van depremi

yok amk, ne çok salak var lan bu sözlükte!

ulan piç, sen bana taahhüt edebilirmisin ki, diyelim ki Allah korusun bu işin nihayetinde 1000 kişi öldü, 1000' i de pkk yandaşıdır, 1000' i de bölücüdür, 1000' i de haindir? eğer ki bunu diyebilirsen lafım yok sana ama, ama 1 kişi bile varsa orada; eğer ki sadece van' da değil, 1 kişi bile deprem nedeniyle arkadaşının ölüm haberinin alıp da, memleketin batısında 1 damla gözyaşı döktüyse, sırf onun hatırına çeneni kapatacaksın, orospu çocukluğu yapmayacaksın. bahsettiğimiz şey alelade bir şey değil, nihai son; ölüm. böyle klavye başında kin kusmak, "oh olsunlar demek" yapılabilecek en adice iştir.

başka dangalaklarda çıkmış, hay sizin yapacağınız yardıma demiş, yok amcam diyarbakır' dan yola çıktı falan demiş. biz kendimize yeteriz demiş. öyle değil işte be gülüm. o kadar basit olsa keşke. vatan bu, sevdalısı olan olmuş bir kere. vatan sevdalısı adam vandaki kardeşini yarı yolda bırakır mı hiç! senin diyarbakır' dan yola çıkan amcam diyerek kastettiğin şey "bölücü piç zihniyeti" ise sana "siktir git" diyorum! yarın sınavım var ama bana "gel" dese biri "orada bir kürt kardeşin var" dese senin ebesini siktiğimin amcan oraya yetişmeden varıp yara sarmasını da bileriz.

ah, ah, bu bölücüler hala anlamadı şunu -her iki taraflı da olabileceğini de göstermiş oldu bu deprem- , bu memlekette biz iç içe girmişiz. daha da bir şey ayıramaz. "bu deprem, halklar arasında ayrışmanın çatırtılarıymış!!" bak, sen! ulan, şerefsiz piç, sen ananın bi taraflarından çıkmaya çalıştığından beri hadi geçmişse 30 yıl geçmiş, bu topraklarda yüzlerce yıldır kardeşlik var, sen mi ayıracaksın lan dangalak.

çok kızgınım be sözlük, akıl erbabı dostlar sağolsun, yoksa bu memlekette bu kadar dangalak varken nefes almak dahi hakikaten iyice zor olurdu.