bugün

japon insanı

japonlarla gerçekten yakınlaşırsanız kişiliklerini daha iyi anlayabilirsiniz:
1- abazan muhabbetleri çok severler * .
2- içlerinde ikinci dünya savaşından kalma bir acı vardır. imparatorluk ordusunun kurulup, amerika'nın anasını belleyecekleri günü sabırla beklerler.
3- müzik kültürleri çok gelişmiştir. fazıl say'ı bir türk'ten bile iyi tanırlar.
4- sizinle kanka olmadıkça asla hayır demezler. onun yerine "belki yaparız.", "belki gideriz." derler.
5- panik değillerdir. ama asla pratik zekaya sahip olamazlar. büyük ihtimalle ihtiyaçlarının olmayacağı bir b planlarının olmama ihtimali yüksektir.
6- nanpaları ağır sapıktır. onlar için kadın erkek pek farketmez.
7- yakuzası sizi asla rahatsız etmez. onların görevi sizin taşkınlık yapmanızı, uyuşturucu satmanızı engellemektir * . bazı mekanlar vardır, kapılarında no gaijin yazar yanaşmamak en iyisidir. *
8- hatun kısmı türk erkeği için idealdir. ama muhafazakar genleri zarar görmeye başlamıştır. kız arkadaşınıza kötü davranırsanız sukebanlar götünüzden kan alırlar * .
9- psikopatı, delisi, saygısızı fazladır ama başkalarına sarmama ihtimalleri yüksektir. yine de bu tarz uyarılar görürseniz şaşırmamanız gerekir. çünkü bu kuralları çiğneyen çekik gözlü doğuşlar çok fazladır. ha bir de aşırı milliyetçilerinden uzak durmakta yarar var sokakta sizi amerikan vatandaşı sanıp dayaktan komaya sokabilirler * .

http://cutsandglory.com/h...loads/2009/12/500x_13.jpg

http://www.japan-i.jp/blo...9/05/manner200901_pic.gif

http://wearevillains.com/.../04/japanese-subway-1.jpg

http://media.ebaumsworld....cture/730195/80739063.jpg

hadi bir de gece hayatı videosu ekleyeyim * büyük konuşmayı sevmem ama japon partileri mükemmeldir * . amerikalılar dışında kimse taşkınlık yapmaz, yapanlar da büyük ihtimalle dayaklarını yer otururlar.
http://youtu.be/nUxAzPIediI

heheh zorunlu ek: videodaki mekanın adı vanity ama ben velours'u öneririm. *

http://www.velours.jp