bugün

lal band

lal band, 2011 şubat ayında bir araya gelen hilal ve celal' in, müzikal birikimlerini birlikte değerlendirmeye karar vermesiyle kurulmuş rock müzik grubudur. lal, ikilinin isimlerinin son hecesi olması sebebiyle seçilmiştir.

hilal - vokal/ sözler - güfte

ciddi anlamda şarkı söylemeye üniversite için i̇tanbul’a geldikten sonra (2001) başladı. özellikle senfonik metal müzik icra eden birçok grupta yer aldı. bir dönem bas gitaristlik de yaptı.

hayatın tüm koşuşturmacasına rağmen, sadece mutlu olduğu yerde, istediği tarzda müzik yapabilmek için yıllardır mücadele vermiştir ve bundan sonra da verecektir. zaten bu noktada lal band' in kuruluşu hayatında önemli bir dönüm noktası olmuştur. grubun parçalarının tümümün sözleri ve vokal melodileri hilal tarafından yapılmaktadır.

celal - gitar / beste / tüm düzenlemeler - kayıt

nisan 1983, ankara doğumlu. müziğe 15 yaşında ilk olarak bas gitar ile başladı. daha sonra davula merak sardı. çeşitli gruplarda davul ve bas gitar çalarken en nihayetinde 16 yaşında elektrogitara gönlünü kaptırdı.

çeşitli gruplarda sahne aldıktan sonra 2005 yılında kendi stüdyosunu "( stüdyo destan - 2005 ) (stüdyo ozz - 2006)" açtı. 2008 yılında ise balyoz müzik yapım stüdyolarını açarak yapımcılığa adım attıktan sonra süre gelen birçok projede yer aldı.

aha bu da viddeoları...

http://www.facebook.com/v...676760653961&comments

he bana sorarsanız gerçekten farklı bir keyfi var bu ikilinin en azından zevk alarak bu işi yapıyorlar! ayrıca metro2033 oyunu candır.

bunlar da takip edebileceğiniz linkler;

http://www.facebook.com/LALBAND
http://www.myspace.com/lalband
http://www.twitter.com/lalbandtr
http://www.last.fm/music/lal+band

en azından tıklayıp bir bakın derim...