bugün

uludağ sözlük ün ekşi sözlük ten kalitesiz olması

esasında uludağ' a haksızlık ettiğimiz konudur. ekşi sözlüğün kalitesine yakın olarak sadece itu sözlük piyasada mevcuttur. diğer sözlükler çoğunlukla ekşinin klonu olmaktan öteye gidememektedir. gerçi inci sözlük bu konuda bir devrimdir. alışılagelmiş sözlük formatını yıkarak yeni bir akım oluşturmaya çalıssalar da liseliler diye tabir ettikler ipe sapa gelmez am göt meme muhabbeti döndüren yavşaklardan sonra birçok 1. nesil yazarı yeniden ekşiye dönmüştür o ayrı... inci sözlüğün ilk zamanları rüya gibi birşeydi neredeyse.

her neyse uludağ, ekşi, ve inci yazarı olarak şu yorumu yapmaya hakkım olduğunu düşünüyorum. sözlük yönetimleri bir sözlüğün kalitesini doğru oranda etkiliyorlar. evet ekşide de bir yozlaşma mevcut ancak son zamanlarda ekşide açılan başlıklar düzelmeye başlıyor. çünkü yönetim işini yapıyor, gözünün yaşına bakmadan şılank! diye çaylak yapıveriyor adamı. burada başlık altına verilen başlığa cevap bakınızlar sadece silinirken ekşide çaylaklık sebebi oluyor. lanetleniyorsunuz. bu sözlükte ben bu entryleri şikayet ettiğimde ya da trollerden dert yandığımda "ne var ki bu entrylerde" diye cevap alıyorum.

son olarak her sözlüğün bir karakteri olduğuna inanıyorum. inci nasıl anarşistse gözümüzde, ekşinin de oturaklı ayakları yere basan bir sözlük olduğunu söyleyebiliriz. ancak uludağ karakteri olan bir sözlük değildir ne yazık ki. bunun en büyük sebebi sanırım diğer sözlüklerde yazar olamayan arkadaşların burada antrenman turu atıyor olması... yetkililere buradan sesleniyorum.

okumadınız di mi lan aferin