bugün

supernatural

altıncı sezonun onuncu bölümü ile gözlerimin dolmasını sağlayan dizidir. yıldızlar geçidi oldu resmen. çok da güzel oldu, çok da iyi oldu. bir süreden beri bu kadar güldürdüğünü hatırlamıyorum. diyaloglar baştan sona çok kaliteli idi. ayrıca güldürürken bir yandan da düşündürdü. on bölüm oldu geriye kaldı maksimum on dört bölüm. bitiyor şaka maka. umarım ikame edecek bir şeyler olacaktır. super olmasa da normal natural, vasat natural, herhangi bir şey...
--spoiler--
cass sonunda! abicim 9 bölümdür bu diyalogları bekliyordum. cennetteki savaştan, yok ziynetlerden, şundan, bundan hep ciddi, hep sıkıcı modda idi. sonunda porno film ile çıkışa geçti! meg'i öpmesi ve pizzacı çocuğa atıfta bulunması mükemmeldi. önceki sezonlardan derleme yapılan cass sahnelerine eklenecek yeni klasikler çıktı.

crowley öldü. açıkcası üzüldüm. baya başarılı bir karakterdi. ki yani bölümlerden birinde mr. crowley çalmasını isterdim de. müzikler? önceki sezondaki müzikler nerde ya?! hani izlerken mi farketmiyorum, kapılıyor muyum, bilmiyorum ama yani önceki sezonlardaki gayet dominant, eğlenceli müzikler yok. her hafta bir kere bunun için ağlamazsam da rahat edemiyorum, onu fark ettim. saptı konu. evet, crowley için daha güzel bir cenaze olabilirdi ama frag castiel'e gittiğine göre sorun yok. onu da sam denilen gay karakter öldürseydi, isyan ederdim. zaten posta koydu cass'e, dedim ne oluyor.

çok başarılı ve eğlenceli bir bölümdü. aynen devam diyorum.
--spoiler--