bugün
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler16
- esmer kızların sarışın kızlardan daha güzel olması8
- sahurdayız uludağ sözlük33
- pişi ve vişne reçeli9
- şu anda dinlediğiniz şarkı15
- victor osimhen13
- 14 mart 2025 galatasaray antalyaspor maçı11
- yazarların evlenmeme nedenleri10
- bugünde merso alamadan uyumak17
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi39
- teravihte sarımsak deryası kokan insan9
- mert hakan yandaş20
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest11
- mokv8
- v a m p i r o v14
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız25
- yazarların mezun oldukları üniversite ve bölüm17
- küresel ıkınma15
- psikolojisi bozuk yazarlar41
- anın görüntüsü12
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü11
- namaz kılmak8
- ramazan hoca13
- motosiklet kullanacaklara tavsiyeler8
- gerdek gecesi seviştiniz mi10
- fenerbahçe15
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar18
- true nickli yazar12
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan17
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları11
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi17
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14

entry'ler (5)
sıçmak için orman... hem de gece yarısı hem de bu covid döneminde? önce bir 4 bin tl ödersin gerisi baykuşu falan hikaye.
Şöye ki;
Dört bin tl girdi ise 50 kuruş isteyen baykuş hikaye.
Şöye ki;
Dört bin tl girdi ise 50 kuruş isteyen baykuş hikaye.
Leyla aslında çok çirkin biridir ve Mecnun aslında kalp gözü ile görür onu.
Geçende TRT 2'de 80'inde bir adam kuru ezik büzük suratı ile eşine yazdığı şiirleri söylerken, dişsiz suratsız kırış kırış tombul yüzlü karısı, kocasının ne kadar yakışıklı olduğunu hafif de fısıldayarak söylediğinde anladım kalp gözünü..
Allah hepimize kalp gözü versin.
Geçende TRT 2'de 80'inde bir adam kuru ezik büzük suratı ile eşine yazdığı şiirleri söylerken, dişsiz suratsız kırış kırış tombul yüzlü karısı, kocasının ne kadar yakışıklı olduğunu hafif de fısıldayarak söylediğinde anladım kalp gözünü..
Allah hepimize kalp gözü versin.
ters ayaklılar 3 harfliler taifesindendir adını yazmak bile korkunç ve ötesi birşeydir yazamayız. Ama şetan iblis falan olursa boş geçin herkes onlarla kanka olma peşinde kimse korkmaz onlardan. Mesela ben yazıyorum şeytan şeytan kimsenin umurunda değil. Belki de tanrı yanlış korku yayıyor. Belki de biz insanlara korkuyu yayan insanların, tanrının şeytanından daha korkunç göstermek istediği para marjlı kaygıları var.
Kısaca i harfi ile akilli ol. Eskiden ters ayaklı görmek bugünkü (illüzyon değil) hallüsilasyon ile dengesini kaybetmiş insanlara toplumda ruhani kimlik kazandırmak için üretilmiş bahanedir.
Kimsenin bu ne ayak yada bu ayaklar koktu bile diyemeceği rüyalar dilerim.
Kısaca i harfi ile akilli ol. Eskiden ters ayaklı görmek bugünkü (illüzyon değil) hallüsilasyon ile dengesini kaybetmiş insanlara toplumda ruhani kimlik kazandırmak için üretilmiş bahanedir.
Kimsenin bu ne ayak yada bu ayaklar koktu bile diyemeceği rüyalar dilerim.
Bizim köylülerin Süleyman Soylu mafya idi deyip gerisini kanıtını kaynağını bilmediği söylemi yayan kişi olduğunu düşündüğüm kişidir.
Ahanda yurtdışına kaçmış sizin kaynağınız deyip bir daha yüzleştiğimde bu muydu sizin bütün aldatmalarınızı, zinalarınızı, dolandırmalarınızı, din satıp para peşinde koşmalarınızı, adama göre muamelelerinizi legal yapan insan diye soracağımdır.
Bir sene yada bir sene artı altı ay önce facebook profilinde paylaştığı videoları facebook kişiselleştirme filtresi sayesinde tarafımca görünür olunca içimden "nur cemaati yetiştirmesi sadece kendi için Allah yargısı ve dünyasını yıktığı insanlar için Allah sebebi önermesine sahip, ama yıktığı dünyalar ve dengeler için Sedat Peker adaletine inanan biri" demiştim. Tam cemaatlik bakış açısı ve garibim bu ne isyan muhtemelen Corona yüzünden hapis kalmış, isyanlarda demiştim. Meğer etekleri tutuşuyormuş, tutuşmasa bu kesin şizofreniye bağlamış Corona yüzünden dediğim kişidir.
Ahanda yurtdışına kaçmış sizin kaynağınız deyip bir daha yüzleştiğimde bu muydu sizin bütün aldatmalarınızı, zinalarınızı, dolandırmalarınızı, din satıp para peşinde koşmalarınızı, adama göre muamelelerinizi legal yapan insan diye soracağımdır.
Bir sene yada bir sene artı altı ay önce facebook profilinde paylaştığı videoları facebook kişiselleştirme filtresi sayesinde tarafımca görünür olunca içimden "nur cemaati yetiştirmesi sadece kendi için Allah yargısı ve dünyasını yıktığı insanlar için Allah sebebi önermesine sahip, ama yıktığı dünyalar ve dengeler için Sedat Peker adaletine inanan biri" demiştim. Tam cemaatlik bakış açısı ve garibim bu ne isyan muhtemelen Corona yüzünden hapis kalmış, isyanlarda demiştim. Meğer etekleri tutuşuyormuş, tutuşmasa bu kesin şizofreniye bağlamış Corona yüzünden dediğim kişidir.
Zevk keyif veren bir giriş yaptınız demektir. Karşı taraftanda da aynı keyfi paylaşıyoruz sizi de öyle gördük anlamından hoş bulduk demesini bekleyen kalıplaşmış ezbere gelene gidene söylenen bir söz.