bugün

entry'ler (5)

gece ormanda sıçarken 50 kuruş isteyen baykuş

sıçmak için orman... hem de gece yarısı hem de bu covid döneminde? önce bir 4 bin tl ödersin gerisi baykuşu falan hikaye.

Şöye ki;
Dört bin tl girdi ise 50 kuruş isteyen baykuş hikaye.

güzel olmak

Leyla aslında çok çirkin biridir ve Mecnun aslında kalp gözü ile görür onu.

Geçende TRT 2'de 80'inde bir adam kuru ezik büzük suratı ile eşine yazdığı şiirleri söylerken, dişsiz suratsız kırış kırış tombul yüzlü karısı, kocasının ne kadar yakışıklı olduğunu hafif de fısıldayarak söylediğinde anladım kalp gözünü..

Allah hepimize kalp gözü versin.

gece ormanda yürürken ters ayaklı birisini görmek

ters ayaklılar 3 harfliler taifesindendir adını yazmak bile korkunç ve ötesi birşeydir yazamayız. Ama şetan iblis falan olursa boş geçin herkes onlarla kanka olma peşinde kimse korkmaz onlardan. Mesela ben yazıyorum şeytan şeytan kimsenin umurunda değil. Belki de tanrı yanlış korku yayıyor. Belki de biz insanlara korkuyu yayan insanların, tanrının şeytanından daha korkunç göstermek istediği para marjlı kaygıları var.

Kısaca i harfi ile akilli ol. Eskiden ters ayaklı görmek bugünkü (illüzyon değil) hallüsilasyon ile dengesini kaybetmiş insanlara toplumda ruhani kimlik kazandırmak için üretilmiş bahanedir.

Kimsenin bu ne ayak yada bu ayaklar koktu bile diyemeceği rüyalar dilerim.

sedat peker

Bizim köylülerin Süleyman Soylu mafya idi deyip gerisini kanıtını kaynağını bilmediği söylemi yayan kişi olduğunu düşündüğüm kişidir.

Ahanda yurtdışına kaçmış sizin kaynağınız deyip bir daha yüzleştiğimde bu muydu sizin bütün aldatmalarınızı, zinalarınızı, dolandırmalarınızı, din satıp para peşinde koşmalarınızı, adama göre muamelelerinizi legal yapan insan diye soracağımdır.

Bir sene yada bir sene artı altı ay önce facebook profilinde paylaştığı videoları facebook kişiselleştirme filtresi sayesinde tarafımca görünür olunca içimden "nur cemaati yetiştirmesi sadece kendi için Allah yargısı ve dünyasını yıktığı insanlar için Allah sebebi önermesine sahip, ama yıktığı dünyalar ve dengeler için Sedat Peker adaletine inanan biri" demiştim. Tam cemaatlik bakış açısı ve garibim bu ne isyan muhtemelen Corona yüzünden hapis kalmış, isyanlarda demiştim. Meğer etekleri tutuşuyormuş, tutuşmasa bu kesin şizofreniye bağlamış Corona yüzünden dediğim kişidir.

hoş geldiniz

Zevk keyif veren bir giriş yaptınız demektir. Karşı taraftanda da aynı keyfi paylaşıyoruz sizi de öyle gördük anlamından hoş bulduk demesini bekleyen kalıplaşmış ezbere gelene gidene söylenen bir söz.