bugün
- fenerbahçe14
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar14
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan30
- mert hakan yandaş18
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları12
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi17
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi38
- v a m p i r o v11
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü10
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız20
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- anın görüntüsü13
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma14
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17

entry'ler (400)
son haftalarda yazılarıyla sevindirmiş karikatürist, geçen hafta yazmakla yetinmeyip bir de yarım sayfa çizdi.
depremden çok pis tırsıyorum lan, bazen deprem olmadığında bile deprem olmuş zannedip ayağa kalkıyorum bir hareketler bir şekiller içine giriyorum sonra utanıyorum kendimden allah diyorum senin belanı diyorum versin. sen diyorum ne biçim adammışsın. sonra geçiyor işte.
edit: (bkz: alpay erdem tadında entry girmek)
edit: (bkz: alpay erdem tadında entry girmek)
tıp kazanıcak yazar. ben buraya yazıyorum, sınav sonucu gelince de editlerim.
bugüne kadar izlediğim en iyi dizi.
hiçbir dizi beni bu kadar etkileyemedi.
hiçbir dizi beni bu kadar etkileyemedi.
ilk olarak behzat ç'de dinlediğim müthiş parça. sanki bu parça olmasa behzat ç bu kadar sağlam bi dizi olmayacakmış gibi geliyor. cuk oturuyor diziye.
genelkurmay başkanı olacağı söylenen komutan.
edit: ayrıca iktidara yakın olduğu yönünde yorumlar var kendisi hakkında.
edit: ayrıca iktidara yakın olduğu yönünde yorumlar var kendisi hakkında.
güçler ayrılığı bulunmayan ülkedir. güçler ayrılığının olmaması durumu felakettir.
sağlık sorunları yüzünden istifa etti gibisinden bi yalan söylenmez umarım.
sanırım tarihte bir ilk bu olay.
edit: daha önceden özal döneminde bi genelkurmay başkanı daha istifa etmiş, yani tarihte ilk değil.
sanırım tarihte bir ilk bu olay.
edit: daha önceden özal döneminde bi genelkurmay başkanı daha istifa etmiş, yani tarihte ilk değil.
stalin'in dahi anlamındaki de'yi ayrı yazamadığını göstermiş olaydır.
vay amk.
vay amk.
sunnilerle şiiler arasında çıkacak savaşla birbirlerini imha edecekleri kesindir.
amy winehouse'ın da eklendiği lanet.
tabi bi hendrix veya bi kurt cobain değil ama sonuçta o da diğerleri gibi dönemine göre farklı ve ses getiren bir isimdi.
tabi bi hendrix veya bi kurt cobain değil ama sonuçta o da diğerleri gibi dönemine göre farklı ve ses getiren bir isimdi.
(bkz: i m in position)
stephen king'in fuck buddy'si olabilecek yazar.
üzücüdür. insanlar asıl dönen olayın ne olduğunu farketmeden birbirlerine küfrediyorlar. iki taraf için de geçerli, kürtler ve türk milliyetçileri. bu sözlükte bile var, bazı yazarların en beğenilen entrylerine bakarsanız o entrylerde kürtlere nefret kustuğunu hakaret ettiğini görebilirsiniz. salt küfür ve nefretten oluşan entryler en beğenilenlere giriyor ve sözlük ortamında oluyor bu olay, sözlüğün türk toplumuna oranla daha aydın ve geniş ufuklu insanlardan oluştuğunu varsayarsak sözlükte bile bu haldeyken toplumda ne halde olduğunu çok rahat kestirebiliriz. ben bu insanların kafa yapısını ve ülkede çoğunluğu oluşturduklarını gördükçe kürt sorunun çözüleceği umudunu yitirmeye başladım ve kürtlerle türklerin barış içinde eşit bir şekilde ve birbirlerinden nefret etmeden yaşayacaklarına inancım kalmadı.
istediğiniz kadar bu ülkede barış var, kürtler türkler eşittir deyin, bu bir yalandan ibaret. bu ülkede insanların büyük çoğunluğunun kürtlere karşı ön yargısı var, bu ön yargı sadece bir kesimde görülmüyor. chp*, akp veya mhpye oy atan vatandaşların çoğunda var bu ön yargı. bir insanın kürt olduğunu öğrenince insanlar refleks olarak onlara karşı bir ön yargıyla yaklaşıyorlar, bu ön yargının oluşmasındaki suçlular kimlerdir o başka konu belki de bu önyargının devam etmesi bdp'nin insanları kışkırtması ve provakasyona neden olmasıdır onu bilmiyorum ama bu ön yargı oldukça çözümün imkansız olduğu aşikardır. bunları bir kürt değil bir türk olarak söylüyorum.
istediğiniz kadar bu ülkede barış var, kürtler türkler eşittir deyin, bu bir yalandan ibaret. bu ülkede insanların büyük çoğunluğunun kürtlere karşı ön yargısı var, bu ön yargı sadece bir kesimde görülmüyor. chp*, akp veya mhpye oy atan vatandaşların çoğunda var bu ön yargı. bir insanın kürt olduğunu öğrenince insanlar refleks olarak onlara karşı bir ön yargıyla yaklaşıyorlar, bu ön yargının oluşmasındaki suçlular kimlerdir o başka konu belki de bu önyargının devam etmesi bdp'nin insanları kışkırtması ve provakasyona neden olmasıdır onu bilmiyorum ama bu ön yargı oldukça çözümün imkansız olduğu aşikardır. bunları bir kürt değil bir türk olarak söylüyorum.
müslüman değildir ve oturup evinde kimseyi rahatsız etmeden içiyodur.
edit: veya, müslümandır ve oturup evinde kimseyi rahatsız etmeden içiyodur.
edit: veya, müslümandır ve oturup evinde kimseyi rahatsız etmeden içiyodur.
bana göre şehidin ülkücüsü, sosyalisti, kemalisti olmaz. keşke sadece şehitler anıtı olarak açılsaymış dediğim anıttır.
şehit şehittir işte. ne yani ülkücü olunca mı üzüleceksiniz bir insanın şehit düşmesine ? ülkücü olmayan insan vatanını savunurken şehit düştüğünde önemsiz mi sayılacak ?
şehit şehittir işte. ne yani ülkücü olunca mı üzüleceksiniz bir insanın şehit düşmesine ? ülkücü olmayan insan vatanını savunurken şehit düştüğünde önemsiz mi sayılacak ?