bugün
- uludağ'ın kaderi13
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- rakının berbat bir içki olması21
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- çocukluk travmaları11
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü16
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- geceye bir şarkı bırak8
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
entry'ler (400)
son haftalarda yazılarıyla sevindirmiş karikatürist, geçen hafta yazmakla yetinmeyip bir de yarım sayfa çizdi.
depremden çok pis tırsıyorum lan, bazen deprem olmadığında bile deprem olmuş zannedip ayağa kalkıyorum bir hareketler bir şekiller içine giriyorum sonra utanıyorum kendimden allah diyorum senin belanı diyorum versin. sen diyorum ne biçim adammışsın. sonra geçiyor işte.
edit: (bkz: alpay erdem tadında entry girmek)
edit: (bkz: alpay erdem tadında entry girmek)
tıp kazanıcak yazar. ben buraya yazıyorum, sınav sonucu gelince de editlerim.
bugüne kadar izlediğim en iyi dizi.
hiçbir dizi beni bu kadar etkileyemedi.
hiçbir dizi beni bu kadar etkileyemedi.
ilk olarak behzat ç'de dinlediğim müthiş parça. sanki bu parça olmasa behzat ç bu kadar sağlam bi dizi olmayacakmış gibi geliyor. cuk oturuyor diziye.
genelkurmay başkanı olacağı söylenen komutan.
edit: ayrıca iktidara yakın olduğu yönünde yorumlar var kendisi hakkında.
edit: ayrıca iktidara yakın olduğu yönünde yorumlar var kendisi hakkında.
güçler ayrılığı bulunmayan ülkedir. güçler ayrılığının olmaması durumu felakettir.
sağlık sorunları yüzünden istifa etti gibisinden bi yalan söylenmez umarım.
sanırım tarihte bir ilk bu olay.
edit: daha önceden özal döneminde bi genelkurmay başkanı daha istifa etmiş, yani tarihte ilk değil.
sanırım tarihte bir ilk bu olay.
edit: daha önceden özal döneminde bi genelkurmay başkanı daha istifa etmiş, yani tarihte ilk değil.
stalin'in dahi anlamındaki de'yi ayrı yazamadığını göstermiş olaydır.
vay amk.
vay amk.
sunnilerle şiiler arasında çıkacak savaşla birbirlerini imha edecekleri kesindir.
amy winehouse'ın da eklendiği lanet.
tabi bi hendrix veya bi kurt cobain değil ama sonuçta o da diğerleri gibi dönemine göre farklı ve ses getiren bir isimdi.
tabi bi hendrix veya bi kurt cobain değil ama sonuçta o da diğerleri gibi dönemine göre farklı ve ses getiren bir isimdi.
(bkz: i m in position)
stephen king'in fuck buddy'si olabilecek yazar.
üzücüdür. insanlar asıl dönen olayın ne olduğunu farketmeden birbirlerine küfrediyorlar. iki taraf için de geçerli, kürtler ve türk milliyetçileri. bu sözlükte bile var, bazı yazarların en beğenilen entrylerine bakarsanız o entrylerde kürtlere nefret kustuğunu hakaret ettiğini görebilirsiniz. salt küfür ve nefretten oluşan entryler en beğenilenlere giriyor ve sözlük ortamında oluyor bu olay, sözlüğün türk toplumuna oranla daha aydın ve geniş ufuklu insanlardan oluştuğunu varsayarsak sözlükte bile bu haldeyken toplumda ne halde olduğunu çok rahat kestirebiliriz. ben bu insanların kafa yapısını ve ülkede çoğunluğu oluşturduklarını gördükçe kürt sorunun çözüleceği umudunu yitirmeye başladım ve kürtlerle türklerin barış içinde eşit bir şekilde ve birbirlerinden nefret etmeden yaşayacaklarına inancım kalmadı.
istediğiniz kadar bu ülkede barış var, kürtler türkler eşittir deyin, bu bir yalandan ibaret. bu ülkede insanların büyük çoğunluğunun kürtlere karşı ön yargısı var, bu ön yargı sadece bir kesimde görülmüyor. chp*, akp veya mhpye oy atan vatandaşların çoğunda var bu ön yargı. bir insanın kürt olduğunu öğrenince insanlar refleks olarak onlara karşı bir ön yargıyla yaklaşıyorlar, bu ön yargının oluşmasındaki suçlular kimlerdir o başka konu belki de bu önyargının devam etmesi bdp'nin insanları kışkırtması ve provakasyona neden olmasıdır onu bilmiyorum ama bu ön yargı oldukça çözümün imkansız olduğu aşikardır. bunları bir kürt değil bir türk olarak söylüyorum.
istediğiniz kadar bu ülkede barış var, kürtler türkler eşittir deyin, bu bir yalandan ibaret. bu ülkede insanların büyük çoğunluğunun kürtlere karşı ön yargısı var, bu ön yargı sadece bir kesimde görülmüyor. chp*, akp veya mhpye oy atan vatandaşların çoğunda var bu ön yargı. bir insanın kürt olduğunu öğrenince insanlar refleks olarak onlara karşı bir ön yargıyla yaklaşıyorlar, bu ön yargının oluşmasındaki suçlular kimlerdir o başka konu belki de bu önyargının devam etmesi bdp'nin insanları kışkırtması ve provakasyona neden olmasıdır onu bilmiyorum ama bu ön yargı oldukça çözümün imkansız olduğu aşikardır. bunları bir kürt değil bir türk olarak söylüyorum.
müslüman değildir ve oturup evinde kimseyi rahatsız etmeden içiyodur.
edit: veya, müslümandır ve oturup evinde kimseyi rahatsız etmeden içiyodur.
edit: veya, müslümandır ve oturup evinde kimseyi rahatsız etmeden içiyodur.
bana göre şehidin ülkücüsü, sosyalisti, kemalisti olmaz. keşke sadece şehitler anıtı olarak açılsaymış dediğim anıttır.
şehit şehittir işte. ne yani ülkücü olunca mı üzüleceksiniz bir insanın şehit düşmesine ? ülkücü olmayan insan vatanını savunurken şehit düştüğünde önemsiz mi sayılacak ?
şehit şehittir işte. ne yani ülkücü olunca mı üzüleceksiniz bir insanın şehit düşmesine ? ülkücü olmayan insan vatanını savunurken şehit düştüğünde önemsiz mi sayılacak ?