bugün
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi27
- maço erkek vs alfa erkek9
- galatasaray21
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü9
- uludağ sözlük 2025 hataları8
- mert hakan yandaş13
- v a m p i r o v14
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- anın görüntüsü12
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız20
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı76
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12

entry'ler (16)
Four wheels transport the body, two wheels move the soul
Erkegin erkege tünaydin demesinden iyidir.
"Tünaydın" kim uydurdusa onun amk cok afedersin
Artik kendime katlanamiyorum, hic bir ise yaramayan, hicbir zorluga katlanamayan, hakkini savunamayan, her haksizlik durumunda kendine degisiklik savunma mekanizmalari gelistiren biriyim, hala nasil biri olacagima karar veremedim, herkese ayri bir kisiymis gibi davraniyorum, yetistirilme tarzimdan dolayi ezik ve silik biriyim, bunun aksine hala kendimin bile anlayamadigim bir tarz narsizm icindeyim, insanlarla iliskilerimi, haklarimi savunamdigim ve ezilmekten korktugum icin bir seviyede tutuyorum, insanlarin bana duydugu saygiyi cok igreti buluyorum, aynaya baktigimda cok farkli birini goruyorum, bunun disinda kimseye bir zararim dokunmuyor, kimseye bir yanlis yapmadim, ruh halim cok degisken, anlar icinde cok farkli dusunmeye basliyorum, , vaat ettiklerimle yapacaklarim arasinda daglar kadar fark var, kendimden baska herkese saygim var, kendimden baska herkese faydam dokunuyor, oldukca sıkıcı biriyim, eglenceli bi konudaki dusuncelerim 1-2 kelimeyi gecemez, surekli kendimi elestiriyorum, insanin kendine itiraf edemedigi seyler var , diger insanlardan farkli olarak bunlari yapabiliyorum sanirim tabi bunun hicbir faydasi yok , iyi olmaktan cok sıkıldım, korkak olmaktan cok sıkıldım, disardan gorunusumle ic dunyam cok farrkli, artik katlanamiyorum, daha basit biri olmak isterdim keske normal biri olabilseydim.
özgüvensiz kişilerdir. sürekli laf sokarak egolarını tatmin ederler. böylelikle kendilerine güvenmediklerini gizlemeye çalışırlar. *
ahmet kaya dan geliyor... yüreğim kanıyor.
neyse sn mesglsun galiba.
genelde benzinliklerde satılan boğaz kerten amma başka bi seçenek olmadığı için alınan sigarillo. Çikolata, kiraz, karanfil aromalı çeşitleri olan fakat aromasını hiçbir zaman anlayamayacağınız tütün mamülü.
mustafa özarslan'ın ziyadesiyle ciğerli söylediği malatya yöresine ait türkü. dinleyiniz, dinletiniz efenim.
tarihte ilk olarak kimin yaptığını çok merak ettiğim olay. bu kadar boş bi buluş hangi işsizin altından çıkmıştır acep. ama gayet keyiflidir.
son zamlardan sonra en içilesi bira. tadı biraz aromasız ama 5.90'a bira daha ne olacağdı.
Devlet borçları dersi veren hoca. ayrıca ismail tatlıoğluyla kankidir. güzel ders anlatır. vizelerde de sanırım sürekli aynı şeyleri sorar. geçen devlet borçları vizesinde 2007 vizesinin aynısı sordu ya la
Ne güzel kadındır, melek gibi kadındır. zaten şu hayatta tayt kadar berbat bişey yoktur.
nedendir bilinmez +18 içeriklerinlerin artarak arttığı bununla birlikte eski havası kalmayan, saçmalaşan site.
gerek jestleri gerek klibinde söylediği şarkının sözlerini bilmemesi olsun bana gayet samimi gelmektedir. ayrıca "şayet gideceksen eğer" sözü beni benden alır