bugün

entry'ler (50)

kate upton kız kardeşiniz olsa

(bkz: ne yapacağımızı yapınca görürsünüz)

insanın en çok yanıldığı şey

kendisi hakkında düşündükleridir.
örneğin; yaptığı hataları görmez ve her zaman karşısındakini suçlu bulup kendisini çok fazla suçlamaz ve her zaman suçu karşısındakinde bulabilir.

yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle

biliyor musun evimdin sen benim.

geçmiş geçmişte kalır mı

ilişki bazında geçmiş çoğu zaman geçmişte kalıyor fakat eğer gerçekten hayatını tamamen etkileyen bir yaşanmışlık ise ne yaparsan yap kalmıyor. her zaman peşinde.

başlık açmak isteyip nasıl açacağını bilememek

geldiğim günden beri bir türlü öğrenemediğim durum.
sahiden başlık nasıl açılıyor?
gülmeyin ciddiyim.

sözlükte paylaşılan fotoların hepsi feyktir

hepsi değildir.

on birinci nesil istemiyoruz

(bkz: olur öyle şeyler)

mutlu ol yeter

atv dizisi. muhtemelen atv bu diziye de sahip çıkamaz yazık olur.
şimdilik gayet güzel ilerlemekte inşallah atv kurbanı olmaz.

on birinci nesil olarak aklanmak istiyoruz

on ikinci nesil gelsin rahatlayacağımıza inanıyorum. her yeni gelen nesile yapıyorlar(mış) böyle. alıştım ben.

rte ye yolsuzluk yaptı diyen hadsizdir

(bkz: onlar konuşur ak parti yapar)

intihar etmeme nedenleri

eğer henüz mutlu olmadıysan yaşadığın süre boyunca ve yaşadığın kötü deneyimler, bıkkınlık ve yorgunluk hissi seni intihara sürüklüyorsa 3 nedeni boşver. en azından daha mutlu olmadım ben mutluluğu sevmeyi sevilmeyi ya da yaşayamadıklarımı doya doya yaşayayım diyebilirsin kendince. vazda geçebilirsin bu hayattan fakat belki ileri de çok güzel bir hayat seni bekliyor olabilir. belki daha kötü bir hayatta bekliyor olabilir ancak sabrın sonu selamettir. yine de 3 neden yazmak gerekiyorsa;

-aile
-arkadaşlar
-hayaller

sözlük yazarlarının nicklerinin hikayesi

soyadım.

arkadaşın hdp ye oy vermesi

yahu kime oy verirse versin herkesin kendine göre bildiği bir şey vardır. dini inancına göre kimseyle ilişkimi kesmeyeceğim gibi siyasi görüşü sebebiyle de ilişkimi kesmem şahsen. yanlış görüyorsam yanlıştan çevirmeye çalışırım çünkü arkadaşlık görevim budur.yok eğer yanlış gördüğüm şeyden dönmüyorsa ise allah'a havale eder geçerim.

sözlük yazarlarının en son içtikleri içecek

ice tea şeftali.

yazarların gittiği ilk konserler

gökhan özen konseri idi, mahalleden tülay diye bir kızla gitmiştik. o konserde birisini bulup beni unutunca kaybolmuştum. bulduğu çocuğun arkadaşı bırakmıştı beni o gece eve. hiç unutamam o günü ilk defa öyle satışa gelmiştim.

nickalti dilencisi

övülmeye ihtiyaç duyan yazardır.

akrep burcu kadını

aşırı kıskançtır.

sözlük yazarlarının hayalleri

sadece normal bir hayat.

erdoğan ın mütevazı sarayı

halkın sarayıdır, yersen.

geriye dönseniz neyi değiştirirdiniz

sadece askerden geldiğim güne geri dönmek istiyorum, bundan yaklaşık 1 buçuk yıl öncesine. belki o zaman her şey çok farklı olabilirdi. ilk geldiğim zaman ki hataların hiçbirini yapmazdım en azından.