bugün
- menuet15
- joseph shomolo kuschca16
- gecenin şarkısı21
- muazzez ilmiye çığ25
- at yarışından işe göre daha çok kazanmak18
- anın görüntüsü24
- chatgpt ile yazarların görselleri17
- kuaför fiyatlarının kimseyi çıldırtmıyor oluşu16
- kitap isimlerini pompa ile değiştir35
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak15
- sözlükte sağlam bir kürt yazar eksikliği17
- torununa köfte alamayan emekli teyzenin ağlaması28
- sezeryan müptelası kadınlar24
- atatürk'e düşman olanlar15
- sizin laiklik anlayışınız islam düşmanlığı21
- atatürk'ü sevmek mi lazım14
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı21
- bir sözlük kızının kekini yemek24
- hindu tanrılarını baltayla parçalamak15
entry'ler (65)
tamamen yanlış olan yargı. "kısasta sizin için hayat vardır" ayeti gereği bu vahşiler idam edilirlerdi. toplum bünyesindeki bir virüsü atmış olmanın huzurunu yaşardı. ama şu an 20 yıl sonra bu olayın failleriyle yine bir dolmuşta karşılaymayacağının garantisini verebilecek kimse yoktur.
atıl kurt.
tuğçe kazazı görsellerde aratınca cehapenin kadının ahlakını nasıl bozduğu görülebilmektedir.
clioya binen papayı hak dine davet etmesi beklenen başkandır.. mercedesle islam dininin itibarına itibar katmıştır.
sadece vatan şaşmazin reklam filminde görülebilen olaydir.
ağizdan akan bu suya şellek denilmektedir.
29 ekimden sonra anadolu yakasina gecerken aklima bile gelmeyecek olan sapma.
şirinevler metrobus duraginin hemen yanindaki heykel. atatürk yaninda duran iki küçük cocuktan birinin omzuna elini atmis diger eliyle bir yeri isaret etmekte. gokleri falan degil. tam olarak fem dersanesini gosteriyor.
heykelin anafikri atatürkun cocuklara sakirt olmayi tavsiye etmesi olabilir.
ek: eskiden genelevi gosteriyormus. eksileyenler genelev yerine yanlislikla fem dersanesine gidenler galiba.
heykelin anafikri atatürkun cocuklara sakirt olmayi tavsiye etmesi olabilir.
ek: eskiden genelevi gosteriyormus. eksileyenler genelev yerine yanlislikla fem dersanesine gidenler galiba.
istanbulda olmasindan baska bi ozelligi olmayan universite. yine de ata egitim kantini ve cafe bahce arkadaslarinizla ders aralarini degerlendirmek icin birebir.
dogum kontrolunun onemini kavramis kadindir.
cem uzan.
cahiliye donemi soylemi. bunu soyleyen kendine musluman demiyordur umarim.
eger burasi gasp cinayet tecavuz haberleriyle sallanmayacaksa ben de varim efendim.
iett soforuyken daha fazla para kazaniliyor olabilir.
alaturka tuvalet.
heryerde alafranga tuvalet var artik. birakin helada bari kendi kulturumuzu yasayalim arkadas.
heryerde alafranga tuvalet var artik. birakin helada bari kendi kulturumuzu yasayalim arkadas.
birkacini çocukken dedemden dinledigim hikayeler. dedem kitap falan okumaz. bu hikayelerin tamamen sozlu olarak dede korkuttan dedeme ulastigina dair ciddi suphelerim var.
konuyla ilgili bir hikaye vardi. şöyle yaklasik olarak.
adamin birinin esegi kaybolmuş. aramis heryere bakmis bulamayinca sonunda gitmis camiye. hocaya durumu anlatmis yardim istemis. hoca tamam demis ben hallederim.
neyse cikmis hoca vaaza anlatmis da anlatmis. en son cemaate donmus. ey cemaat aranizda hic asik olmayan var mi? cemaatten iki kisi el kaldirmis hocam biz hic asik olmadik demisler. hoca esegini kaybeden adama donup demis ki: evlad esegin bulunana kadar al bunlarla idare et.
adamin birinin esegi kaybolmuş. aramis heryere bakmis bulamayinca sonunda gitmis camiye. hocaya durumu anlatmis yardim istemis. hoca tamam demis ben hallederim.
neyse cikmis hoca vaaza anlatmis da anlatmis. en son cemaate donmus. ey cemaat aranizda hic asik olmayan var mi? cemaatten iki kisi el kaldirmis hocam biz hic asik olmadik demisler. hoca esegini kaybeden adama donup demis ki: evlad esegin bulunana kadar al bunlarla idare et.
otobuste, yolda, okulda durmadan karsilasilan kizdir. babasi milyoner annesi kokona abisi mirasyedi olan kizdan hicbir asagi yonu yoktur. aksine zorluklarla daha guclu bir karakter kazanmis olabilir.
cocuklarin ssk bagkur gibi sosyal guvencelerden faydalanamamasi, babanin cocuk yardimi alamamasi gibi nedenlerden dolayi magduriyete neden olacagindan evlenmemek gerekir. yine de bir genclik hevesiyle gonlunuzu kaptirip evlenmisseniz neslinizin artarak devam etmesi icin en az uc cocuk yapmalisiniz.
ali agaoglu mu burda diye merak ettiren oneri.