bugün
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı19
- peter parker'ın mutsuz olması15
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir9
- zeynep bastık'ın beyaz külodu20
- birlikte diyete başlayalım mı9
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak10
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır18
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
entry'ler (251)
sosyal baskı. etraftakilerin 'ee napıyorsun sen şimdi?' sorusu.
onlarınki yaşamsa bizimki ne?
örtünün başörtüsü, çarşaf vs değil ahlak örtüsü olduğunu söyleyenler olsa bile akla getirdiği ilk çağrışım açısından talishiz ve eğer ilk çağrışım niyet edilerek söylenmişse de terbiyesiz bir söylem. madem örtüden kastın ahlak ve iyi huyluluk hali o zaman bunu akla başka şeyler getirmeden söyle, türkçe gibi zengin bir dilimiz varken başka metafor kullan. kaldı ki örtüden kastın ahlak, iyi huy olmadığı da belli bu noktada. ha öyle bile olsa, neden üç beş kadınla evlenen ya da ilişki yaşayan erkeklere ahlak öğüdü verilmiyor da hep namusuna sahip çıkması gereken kadın oluyor bu da ayrı bir tartışma konusu.
an itibariyle atanamayan bir öğretmenin haklı mücadelesini anlattığı program. arkada görünen göz göz atkısı sevindirmiştir ve hatta narlıdere atatürk kültür merkezi sanatçılarının çıkmasıyla anlık mutlukuk yaşatmıştır. o değil de ceyhun yılmaz keşke kalsaydı be.
lays'in üretmiş olduğu en lezzetli cips çeşidi. ne falza kalın, ne fazla tuzlu ne de aşırı yağlı. tam ortasını tutturmuşlar, afiyetle yiyoruz.
Ecdadı Sapık Gösteren ''muhteşem yüzyıl'' Dizisini Protesto Ediyoruz.
iş verenlerin al bu parayı, gel 12 saat çalış, yemeğine, yoluna karışmam diyerek ödeme yaptığı ücret.
sol framede yazılanlara göz attıktan sonra 'inci sözlüğe mi saldırdı acep?' diye bir an yanılsıyorum, sonra öyle olmadığını anlıyorum.
annesi biyopsi olan arkadaşa 'annen biyopsi olmuş, nesi varmış?' diyecekken 'annen otopsi olmuş, nesi varmış? demek.
geçen ay meydana gelen vefat olayının ardından belediyenin doktor gönderip, ölüm raporu tutması, bir kaç gün önce de aynı belediyenin vefat edenin yeni yılını başkan imzalı bir tebrik kartıyla kutlaması.
yayınlandıkları her kanalda, alta bir şarkı koyarak yeni yıl klibi çekilmesi moda olmuş dizilerdir. ezel bile 10dan geriye saymaktadır. 'bu nasıl bir gerçek yaşamdan kopmadır' dedirtmektedir.
yüksek sesle dinlenmedikçe tadı çıkmayan parçalardan biri.
bu mantığa göre izmir sümüklü pasaklı bir şehirse diğer şehirler mis,çiçek gibi, über modern denmesi gerekir ancak öyle olmadığı ortadadır.
ha sözlük bu arada ben noel kutluyorum, bi de twitterıma mutlu noeller yazıyorum, tam bir özenti oluyorum.
ben alttan aldıkça üste çıkan saygısız veletlere bir tane çarpasım geliyor, zor tutuyorum kendimi sözlük.
bir de başlık öyle bir açılmış ki sanki ortada böyle bir gerçeklik var.sen dünya liderlerini dize getirten, sıfır ekonomiyle bile zamanın emperyalistlerine kafa tutan, kendi iktisadını kendi yapan, savaştan çıkmış bir ülkeyi vatan içinde ve dışında kalkındıran, askeri dehasını siyasetle birleştirip ülkeyi manda ve himayeye daha girmeden çıkartan, attığı her adımla ülkeyi toparlayan ve prestij kazandıran lidere yok seçimle gelmedi, yok iyi siyasetçi değildi dersen ve üstüne üstlük papağan gibi aynı şeyleri söylerken hiç bir şekilde savunmanı da yapamazsan geriye tek bir gerçeklik kalır: saçmaladığın.
cinsel tercihini doğduğu cinsiyetten yana kullanan kişi. türkiye'de ve diğer bir çok ülkede kendilerini ifade etmemiler mi etmemeliler mi tartışmaları sürerken insanın aklına en çok gelen şey ise bir homoseksüelin neden bir başka homoseksüeli cinsel tercihinden dolayı eleştirip, ona hakaret ettiğidir. *
müslümanlıkta diğer tüm peygamberler gibi kabul gören ve sevilen pegamberlerden biri. lakin aynı müslümanlığın doğumunu kutlamasının, hayatıyla ilgili detayların anlatılmasının, yorum yapılmasının yobazlık ve/ya özentilik olduğu peygamber.
noktayı koyup enterı tıkladıktan sonra geçen saliselik süre.
kime ne zararı olduğunu düşündüren ülke.