bugün
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları14
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14

entry'ler (177)
tam açılamamış olduğunu gördük uludağ sözlük'ün.
orgy partileri ve müze ziyaretleriyle dikkatleri üzerine toplayan site.
"sözlük nedir" sorusunun cevabını bilmeyen kişilerin sözlükte bir başlık olarak görünce direk cevap yazdıkları sorudur. yuh diyorum başka bişey demiyorum.
konuşturmayan gsm operatörü. yine de saygı duyuyorum marjinal tavrına.
git gide boka saran sözlük. benim gibi bir kurtarıcıya ihtiyacı var ama bilmemkaç bininci sırada çaylak gösteriyor beni hala. bi hata olmalı mutlaka.
insanın başına başına vurur çoğunlukla.
bir gercek var, o da basligina yazi yazmis herkesten daha iyi yazar oldugu. sig beyinli kisiler bu kisinin anlatmak istediklerini anlamamakta direniyorlar mutemadiyen. neler anlatmak istedigini anlamaya calissaniz veya bazi seyleri neden yazdigini anlayabilseniz kendinizden tiksinirdiniz emin olun. simdi ben neden bu adami koruyorum onu ben de bilmiyorum bir selamlasmamiz dahi yok. ama sevmiyorum boyle cekememezlik ve kiskanclikla bezenmis yorumlari.
super kahraman tarzi bir film. sinema cekimi oldugundandir belki, hicbir sey anlamadim filmden. tek anladigim devrimci bir adam var dunyayi degistirmeye calisiyor. belki onu bile yanlis anlamisimdir, o kadar bozuktu goruntu.
kimilerine gore "seni moderasyona sikayet ettim" demektir. eglendirir boyle malzemeler insani.
euzu besmeleden sonra yapilmasi sunnet olan eylem. abdestli yapilirsa cennette yeriniz hazir demektir. buyuk ihtimalle korumalari tarafindan sopa yedikten sonra karga tulumba goturulursunuz ama onlarin uzerinden de shoryuken'inizi eksik etmeyin. sevaptir.
sorun edilmemesi gereken hadise. bu gune kadar ne kadar sozlukte yazdiysam hepsinde mutlaka hazmedilmemis laflarima karsilik olarak, birileri entrylerimi arayip tarayip durmadan eksi oy vermislerdir.
acik mektup:
"seri eksi oy veren ibne" gibi yakistirmalari sevmiyorum. cunku biliyorum, cok yalnizsiniz... sozlukte gecirdiginiz vakit disinda yapacak hicbir seyiniz yok. delirdiniz belki. hatta belki kafanizda huni ile dolasiyorsunuz evin icinde. ama sunu bilmenizi isterim ki karma, arti oy, begenilip begenilmeme cogu kisi icin onemli degildir. hele ki sizin gibi yazilanlara deger vermeyen kisilerin oldugu bir ortamda hic onemli degildir.
eminim ki her eksi verisinizde "al sana, al! bana haa!? aal bakalim!" gibi nidalar esliginde kendinizi tatmin ediyorsunuz. ben kendinizi yormayin derim ama yapin isterseniz. eksi oy almak insani aglatmaz, iktidarsiz yapmaz, ac susuz birakmaz, hasta etmez.
yazdiklarim sanki eksi oy almayi umursuyormusum gibi bir izlenim verebiliyor olabilir ama ben bunlari sizin icin yaziyorum. biraz disari cikin, dunyayi gorun, hayati taniyin istiyorum. sizin icin uzuluyorum arkadaslar... ne kadar caresiz durumda oldugunuzun farkinda degilsiniz.
umarim birileri feyz alir bu yazdigimdan da bi elini yuzunu yikar. birakin bu isleri ya! -9236593715698 olsa birinin karmasi kac yazar? ha karmayi dert eden yok mu? var tabi. onlar da bu seri eksi oy verenlerden farksiz durumda zaten. onlara da bir sey demiyorum. neyse ya uzattim. kafasi basan anlar basmayan anlamaz. isteyen devam etsin bu sacmaliklara.
not: eger ki biri bana seri eksi oy verecekse, takip etsin beni. butun yazdigim entrylerimi bulsun ve eksi oy versin hepsine tek tek. istiyorum bunu ben evet.
acik mektup:
"seri eksi oy veren ibne" gibi yakistirmalari sevmiyorum. cunku biliyorum, cok yalnizsiniz... sozlukte gecirdiginiz vakit disinda yapacak hicbir seyiniz yok. delirdiniz belki. hatta belki kafanizda huni ile dolasiyorsunuz evin icinde. ama sunu bilmenizi isterim ki karma, arti oy, begenilip begenilmeme cogu kisi icin onemli degildir. hele ki sizin gibi yazilanlara deger vermeyen kisilerin oldugu bir ortamda hic onemli degildir.
eminim ki her eksi verisinizde "al sana, al! bana haa!? aal bakalim!" gibi nidalar esliginde kendinizi tatmin ediyorsunuz. ben kendinizi yormayin derim ama yapin isterseniz. eksi oy almak insani aglatmaz, iktidarsiz yapmaz, ac susuz birakmaz, hasta etmez.
yazdiklarim sanki eksi oy almayi umursuyormusum gibi bir izlenim verebiliyor olabilir ama ben bunlari sizin icin yaziyorum. biraz disari cikin, dunyayi gorun, hayati taniyin istiyorum. sizin icin uzuluyorum arkadaslar... ne kadar caresiz durumda oldugunuzun farkinda degilsiniz.
umarim birileri feyz alir bu yazdigimdan da bi elini yuzunu yikar. birakin bu isleri ya! -9236593715698 olsa birinin karmasi kac yazar? ha karmayi dert eden yok mu? var tabi. onlar da bu seri eksi oy verenlerden farksiz durumda zaten. onlara da bir sey demiyorum. neyse ya uzattim. kafasi basan anlar basmayan anlamaz. isteyen devam etsin bu sacmaliklara.
not: eger ki biri bana seri eksi oy verecekse, takip etsin beni. butun yazdigim entrylerimi bulsun ve eksi oy versin hepsine tek tek. istiyorum bunu ben evet.
cok entry girilen, cok baslik acilan, ama cogu bos olan sozluk. bu entry de bos mesela. hala okuyo musunuz yoksa lan?
ironiyi "ben adamim" diyebilmek zanneden ve orda burda kullanmak icin kasanlara gore kafalari daha rahat nesildir. yok abicim, ironi denen seyi cok kullandim cumlelerimde. ama bir kiz bile vermedi anasini satayim. bu ne ya?
besinci nesille ilgili basliklardir. ama bokunu cikaran kisiler basliklari acanlar degil, bu basliklarin altini salak salak bkzl'larla dolduranlardir.
ironinin hala bir utu markasi oldugunu kabullenemeyen yazarlar bu nedenlerin basinda gelir. utu iste lan utu!