bugün
- chatgpt10
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması9
- yazarların gurur duydukları özellikleri15
- kadınların katlandığı eziyetler15
- anın görüntüsü11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı9
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- belediye konserleri yasaklansın12
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü8
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır27
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
entry'ler (21)
vodafone başlattı bunu görünce ne alaka lan demiştim sonra turkcell yaptı bunlarda altta kalmak istemedi diye düşündüm çünkü turkcell'liyim ve aldığı paraları hakettiğini düşünüyorum ama şarj olayı yalan gelelim avea'ya yanlış hatırlamıyorsam vodafone %10 turkcell %20 daha fazla demişti aveada herhalde %30 reklamı ceker dedim nede göreyim adamlar dürüst oldu ama tam olarak diyemeyiz yok kalitesiymişte vs de salla anasını satayım sallamak beleş dayılarım avea kullanıyorlar ne zaman net paketi alsam erişim noktası kursana diye yalvarıyorlar acıyorum resmen avealılara. Telefon modem oldu yemin ediyorum.
kendisiyle yıllardır dalga geçer öyle kahraman mı olur derler lakin kahramanlık uçmak lazer atmak değildir öyle dahi olsa bu tony stark karakterini övenlere marvel fena kapak yapmıştır yeni çıkacak film aracılığı ile fragmanlardan birinde thor çekicini masaya bırakır ve efsaneyi denemelerini ister arkadaşlarından mitolojiye göre thorun çekicini kaldırabilen kişi onun güçlerine sahip olacaktır neyse bu tony starkcık babasının zırhıyla kaldırmayı dener jetleri aktif eder vs sonra yardım ister asker arkadaşından birlikte denerler olmaz steve rogers denemek ister çekiç hafif kalkar thor şaşırır ve kaptan çekici bırakır kaptan amerikayi sevmek amerikayi sevmek demek değildir karakteri marvel gercekten harika kurgulamis bu arada istediği milletten olsun vatanını seven hatta tüm insanları seven adam bence gerçek kahramandır pahalı oyuncakları olanlar değil heh bu arada steve rogers gerçek bir kişidir askerlik bürosuna farklı lokasyonlardan sürekli başvurması dikkat çekmiştir marvelde bu karaktere vatan sever birinin adını soyadını vermiştir.
profesyonel askerliğe geçilmediği sürece dünyanın en iyi mühimmatına sahip olsakta bir işe yaramayacaktır vatanını seven sevmeyen cılız şişko adamları sen savaşa sürersen silahı ters tutup kendini vurur. El bombası ile çift kale maç yapar.
run barry run.
ne gerek vardı değiştirince eski kitaplar okunamadı diyen artislere o zaman neden göktürkçede kalınmadı diyorum susuyorlar.
Sanki Türkler taa orta asyadan beri arap alfabesi kullanıyordu adamın elinden geleneği alındı da ondan ağlıyor.
Sanki Türkler taa orta asyadan beri arap alfabesi kullanıyordu adamın elinden geleneği alındı da ondan ağlıyor.
dudak tiryakisiyiz...
Çalıyor ama hiç değilse birşeyler yapıyor diyen annemin bile yanlış bulduğu proje. Sonrasında "Oyun değiştimi peki ?" şeklinde yönelttiğim suale ise hayır cevabı alınca benim lan bu adamlar kesin el atından bağımlı yapıyor seçmenleri diyesim geldi.
bu profesörün 3 küçük kız yaratma isteği nereden geliyor diye 18 e girdikten sonra sorgulamaya başladığım çizgi dizi öncesinde sorgulamazdık böyle olayları hayatın gerçeklerini öğrenmek bu olsa gerek.
çin mafyasının en sevdiği yemekmiş.
http://www.izleten.com/watch?v=RVCgJ_EmkZp
nette denk geldim.
nette denk geldim.
biran benim dedem keşfetti diyecek sandım la hatta Hz Muhammed keşfetti der diyede bekledim neyse ki olabilitesi biraz olan bir fikir attı da yabancıların eline büyük bir dalga geçme kozu daha vermedi.
edit;
ne vermedisi la oğlum yine gülecekler bize yav bıktım la Türkleri gülünç duruma düşürmeyin artık yok özenti binalar yok garip garip tezler abi yeter gidin bilimsel tezlerde bulunun.
edit;
ne vermedisi la oğlum yine gülecekler bize yav bıktım la Türkleri gülünç duruma düşürmeyin artık yok özenti binalar yok garip garip tezler abi yeter gidin bilimsel tezlerde bulunun.
hiç değilse mültecilere maaş bağlamıyor denilebilesi durumdur zaten olacak iş değilde hiç değilse vatandaşa katkısı olacak bir düşünce.
kesinlikle dikkat edilmeli. (bkz: karanlıkta denemek)
yanlış bir işlemde başa iç acabilecek olan durum. (bkz: yanlışlıkla komutanı dürtmek)
dayımın olduğu şey şey diyorum çünkü tam olarak ne yaptığı belli değil bilgisayardan anlıyorum demiş hem yazıcı yapmışlar hemde yazıcı tamiri yaptırmışlar dayımda yazıcının birkaç parçasını söküp takmış şansına çalışmış siz siz olun talihli değilseniz bilgisayardan anlarım demeyin gerçi dayım sonrasında komutanınkinden uzun sakalla gezer olmuş kimse birşey dememiş.
ortamda kız varsa böyle davranılıyor nedendir bilinmez ulan selam demeyeceğim diyorum yine ağzımdan selam çıkıyor neyse slm dediğimize şükredelim.
Türkiye de ise çok değişik diyologlara yol açabilecek durumdur misal;
+ Aa 3d yazıcı mı aldınız?
- Evet teyze.
+ Bende alacağım, sana beğendiğim tencereyi göstereyim çıkartırmısın?
- Öyle olmuyor teyze!
+ Aa ne ayıp teyzen için biraz kullansan bitecek mi?
- Al al makineyi al git evinde dene.
+ Aa 3d yazıcı mı aldınız?
- Evet teyze.
+ Bende alacağım, sana beğendiğim tencereyi göstereyim çıkartırmısın?
- Öyle olmuyor teyze!
+ Aa ne ayıp teyzen için biraz kullansan bitecek mi?
- Al al makineyi al git evinde dene.
Ulan sarılmak 90 TL bu neden bedava nerede adalet.
Alırkan niye korkmuyon artist diyebilinesi insandır.
Kız gibi olmalı her iletişim kurmaya çalışanı sapık ilan etmemeli ulan merhaba demeye korkar olduk geçen birtanesinin kitapları düştü otobüs durağında yardım etsem mi acaba sapık diye bağırır mı diye düşünürken kitaplarını topladı çıtlaya çıtlaya otobüs bekledi yardım etsek ayrı dert etmesek ayrı dert.