bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- the wheels on the bus2
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- kuran2
- insan ne ister5
- en iyi vampir filmi4
- yazarların akşam yemekleri6
- cok da abartmaya gerek uok6
- kültür2
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- sözlük kızlarının kekleri24
- en iyi kurt adam filmi3
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- kadınlar7
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- intothenirvana2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- anın görüntüsü25
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- true'nun engelli olması6
- meriç dükalığı8
- okan buruk9
- gary oldman2
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- the crow2
- allah11
- sevdiğiniz yazarlar8
- islamda namaz yoktur30
- çirkin2
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- annem2
- ermeni alfabesi2
- galatahahahahahaha3
- fusya semsiyeli yabanci22
- kürdistan10
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- true ile tatlı sert3
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- günlük2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- ölümden korkuyor musunuz17
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- tai lung8
Çen büyüdün de nasihat yazıları mı kaleme alıyorsun? Çen uzun uzun, paragraf paragraf mı yazıyorsun?
Vakit kaybı olarak görmüyor olsam inan ki senin hatrın için okurdum lan. Sahiden.
Vakit kaybı olarak görmüyor olsam inan ki senin hatrın için okurdum lan. Sahiden.
Yok sözlüğün kırbacıymış kıskacıymış fake hesaplar gırla gidiyor zaten ve siz reaksiyon verdikce fakeler üzerinden kişilik üstlenerek yeniden yeniden geliyorlar. O bu mu, şu bu mu bırakın bu muhabbetleri artık cidden sıktı. görmek istemiyorum sol framede, fuşya semsiyeli bilmemneymiş yok sarı tekermiş. Zırvalıklara bak ya hani denk gelir de okursun, bazen utanıyorum gerçekten bu kadar hayatsız mesnetsiz insanları gündem etmeyi bırakır mısınız artık? Ardında buradan birinin fakesi oldugu bariz degil mi? Öğrendiğinizde ne olacak başınız göğe mi erecek? Yarın başka hesap alır gelir. Siz beslemeye devam ettikce adam keyfinden dört köşe seyrediyor oturdugu yerde bu kadar mı salak olunur. Gidin dedikodunuzu aranızdaki gırgır muhabbetlerini başka bi sosyal mecraya taşıyın orada yapın. Ben ve umurunda olmayan diğerleri buna maruz kalmak zorunda mı?
(#48067172) buradan devam ediyoruz.
soluksuz koşarken bir yandan sağa sola bakarak kendisine yardım edecek birilerini arıyordu koşturan yazar. artık bitap düşmeye başlamıştı. sokağı aydınlatan lambalardan başka hiçbir hayat emaresi yoktu, çıldırmak üzereydi. derken bir yol ayrımına geldi. sağa mı yoksa sola mı gitmeliydi? şaşkındı. ellerini kafasının arasına aldı, avazı çıktığı kadar ''hıııımmhh memeeeeeğğ'' diye bağırdı ve o sırada yol ayrımının ortasındaki ormanlıkta bir ışık süzmesi gördü. ışık tam karşısından yansımıştı. bağırması kesilince, ışık aynı anda kesilmişti. yoksa bu görünen ışık, ona gizliden bir meme sinyali miydi?
çılgınca koşturan yazar, doğrudan ışığın geldiği yöne gitmeye karar verdi. çalıların arasından geçerken batan dikenler acıtıyordu tenini, niiaa niaa demekten alıkoyamıyordu kendini. biraz yürüdükten sonra ışığı gördüğü yerin bir ev olduğunu fark etti. sinsi adımlarla ilerledi, kapıya dayandı ve sertçe vurmaya başladı.
ve yavaşça kapı açıldı... karşısında ince ve uzun boylu, gayet yakışıklı, çok şık giyinmiş, elinde meyveli sodası olan bir erkek vardı. koşturan yazar, kapıyı açan erkek yazarın yüzüne çaresizce baktı ve ''tut beni dü-şü-yo-ruğm, sakin ka-la-mı-yo-ruuğğm'' diyerek bir anda yere kapaklandı. erkek yazar hemen onu oturur pozisyona aldı ve içmesi için elindeki meyveli sodayı uzattı. bir yudum aldı koşturan yazar, sodayı ona geri uzattı. erkek yazar da ''soda sende kalsın ooooo, sana daha çok lazım oooo'' dedi ve adın ne diye sordu: fuşlettiş dedi koşturan yazar, fuşlettiş…
beraber eve geçtiler. çaresizce kendini koltuğa attı fuşlettiş. onun bitap halini gören erkek yazar, daha yeni yaptığı acıbadem kurabiyesinden ikram etmeye karar verdi. kurabiyeleri bir tabağa koydu ve sehpaya bıraktı. acıbadem kurabiyesini görünce titremeye başladı fuşlettiş. kurabiyenin görüntüsü memeyi andırıyordu! titreyerek inlemeye başladı: meeeme, memeee… erkek yazar hemen sakinleştirdi onu ve tabaktakilerin yiyecek olduğuna ikna etti. ''aay, fıttırmış bu fuşlettiş'' dedi erkek yazar içinden…
sonra şöyle bir süzdü fuşlettiş'i erkek yazar ve: üstünde bir şey yok, şortun mahvolmuş, terliklerin patlamış. bu şekilde yoluna devam edemezsin, ''gezme başka yerde bekle, erimiş yanmışın, koşmaaktaan'' diye uyardı.
alemin en ünlü terzisiydi erkek yazar. içeri doğru yöneldi. evinin bir odası kumaşlarla ve farklı farklı dikiş makineleriyle doluydu. hızlıca düşündü, kumaşları seçti. dünyanın en pahalı meyvesi olan yubari kral kavunlu sodasından bir yudum aldı ve fuşlettiş için koşarken rahat edebileceği kıyafetler dikmeye başladı. o sırada fuşlettiş koltukta sızmıştı.
hızlıca kıyafetleri dikiverdi yazar ve fuşlettiş'in yanına döndü. omzuna hafifçe dokunup onu uyandırdı: ''al bunlar senin için'' diyerek kıyafetleri uzattı. fuşlettiş uyku sersemi, ne dikildiğine bakmadan kıyafetleri üzerine geçirdi. ne yediğinin, ne yaptığının, nasıl göründüğünün tam olarak farkında bile değildi aslında; çünkü beyni tek bir şeye odaklanmıştı, tek derdi memeydi, ayna karşısına geçti fuşlettiş... artık çok rahat edecek, sokaklarda rahatça koşabilecek, göbeği ve memeleri hunharca sağa sola savrulmayacaktı. kendine bakarken çok mutlu hissediyordu. enerjisi resmen tavan yapmıştı ama aynada gördüğü illüzyonun hiç farkında değildi ve tam olarak bu haldeydi: https://ibb.co/TqhX7PSn
soluksuz koşarken bir yandan sağa sola bakarak kendisine yardım edecek birilerini arıyordu koşturan yazar. artık bitap düşmeye başlamıştı. sokağı aydınlatan lambalardan başka hiçbir hayat emaresi yoktu, çıldırmak üzereydi. derken bir yol ayrımına geldi. sağa mı yoksa sola mı gitmeliydi? şaşkındı. ellerini kafasının arasına aldı, avazı çıktığı kadar ''hıııımmhh memeeeeeğğ'' diye bağırdı ve o sırada yol ayrımının ortasındaki ormanlıkta bir ışık süzmesi gördü. ışık tam karşısından yansımıştı. bağırması kesilince, ışık aynı anda kesilmişti. yoksa bu görünen ışık, ona gizliden bir meme sinyali miydi?
çılgınca koşturan yazar, doğrudan ışığın geldiği yöne gitmeye karar verdi. çalıların arasından geçerken batan dikenler acıtıyordu tenini, niiaa niaa demekten alıkoyamıyordu kendini. biraz yürüdükten sonra ışığı gördüğü yerin bir ev olduğunu fark etti. sinsi adımlarla ilerledi, kapıya dayandı ve sertçe vurmaya başladı.
ve yavaşça kapı açıldı... karşısında ince ve uzun boylu, gayet yakışıklı, çok şık giyinmiş, elinde meyveli sodası olan bir erkek vardı. koşturan yazar, kapıyı açan erkek yazarın yüzüne çaresizce baktı ve ''tut beni dü-şü-yo-ruğm, sakin ka-la-mı-yo-ruuğğm'' diyerek bir anda yere kapaklandı. erkek yazar hemen onu oturur pozisyona aldı ve içmesi için elindeki meyveli sodayı uzattı. bir yudum aldı koşturan yazar, sodayı ona geri uzattı. erkek yazar da ''soda sende kalsın ooooo, sana daha çok lazım oooo'' dedi ve adın ne diye sordu: fuşlettiş dedi koşturan yazar, fuşlettiş…
beraber eve geçtiler. çaresizce kendini koltuğa attı fuşlettiş. onun bitap halini gören erkek yazar, daha yeni yaptığı acıbadem kurabiyesinden ikram etmeye karar verdi. kurabiyeleri bir tabağa koydu ve sehpaya bıraktı. acıbadem kurabiyesini görünce titremeye başladı fuşlettiş. kurabiyenin görüntüsü memeyi andırıyordu! titreyerek inlemeye başladı: meeeme, memeee… erkek yazar hemen sakinleştirdi onu ve tabaktakilerin yiyecek olduğuna ikna etti. ''aay, fıttırmış bu fuşlettiş'' dedi erkek yazar içinden…
sonra şöyle bir süzdü fuşlettiş'i erkek yazar ve: üstünde bir şey yok, şortun mahvolmuş, terliklerin patlamış. bu şekilde yoluna devam edemezsin, ''gezme başka yerde bekle, erimiş yanmışın, koşmaaktaan'' diye uyardı.
alemin en ünlü terzisiydi erkek yazar. içeri doğru yöneldi. evinin bir odası kumaşlarla ve farklı farklı dikiş makineleriyle doluydu. hızlıca düşündü, kumaşları seçti. dünyanın en pahalı meyvesi olan yubari kral kavunlu sodasından bir yudum aldı ve fuşlettiş için koşarken rahat edebileceği kıyafetler dikmeye başladı. o sırada fuşlettiş koltukta sızmıştı.
hızlıca kıyafetleri dikiverdi yazar ve fuşlettiş'in yanına döndü. omzuna hafifçe dokunup onu uyandırdı: ''al bunlar senin için'' diyerek kıyafetleri uzattı. fuşlettiş uyku sersemi, ne dikildiğine bakmadan kıyafetleri üzerine geçirdi. ne yediğinin, ne yaptığının, nasıl göründüğünün tam olarak farkında bile değildi aslında; çünkü beyni tek bir şeye odaklanmıştı, tek derdi memeydi, ayna karşısına geçti fuşlettiş... artık çok rahat edecek, sokaklarda rahatça koşabilecek, göbeği ve memeleri hunharca sağa sola savrulmayacaktı. kendine bakarken çok mutlu hissediyordu. enerjisi resmen tavan yapmıştı ama aynada gördüğü illüzyonun hiç farkında değildi ve tam olarak bu haldeydi: https://ibb.co/TqhX7PSn
Ben ve anneannem küçükken beraber takılıyordık.ve onu çok özledim..
günaydın arkadaşlar
her bakımdan güzel bir kapanış olsun bu cuma:))).
her bakımdan güzel bir kapanış olsun bu cuma:))).
# bence hak etti sonuçta terör bitti askerimiz artık şehit olamayacak. #
Vay amk, bir avuç metamfetaminin yutsan şu kafalara çıkamazsın. Tabi eğer terörist değilsen.
Edit : olm, goku nun yeni kullanıcı adıymış o. Ciddeye aldık biz de durduk yerde.
Vay amk, bir avuç metamfetaminin yutsan şu kafalara çıkamazsın. Tabi eğer terörist değilsen.
Edit : olm, goku nun yeni kullanıcı adıymış o. Ciddeye aldık biz de durduk yerde.
Eksik olma kardeşim ama şunların dışına çıkmamaya çalışıyorum.
görsel
görsel
yarım litreyi anca salatanın üzerine zeytinyağı hesabı dökersin başka bir işe yaramaz.
aramızdaki bazı angutlar olayı hala anlayamıyorlar. mazotun litresinin 102 lira olması işe kendi arabası ile gidip gelenlerden 1000 kat daha fazla "nakliye" işlerini etkiliyor. bu nakliyenin içerisinde sebze meyve et süt ürünleri un şeker hatta insan nakliyesi bile var. mazotun fiyatı arttıkça bunlarda artıyor. sofrana gelen sebze meyve atıyorum 5 liraya gelecekse 20 liraya gelmeye başlıyor. toplu taşımaya zam gelecek bu kaçınılmaz çünkü o belediye otobüsleri minibüsler hatta taksiler su ile çalışmıyor mazot ile çalışıyor. şehirlerarası giden otobüsler güneş enerjisi ile çalışmıyor mazot ile çalışıyor.
paran yoksa arabaya binme diyen sığırları o yüzden itin götüne sokup çıkartıyoruz. tamam ben binmeyeyim ahmet mehmet binmesin peki karadenizden akdenizden egeden doğudan nakliye ile batıya gelen gıdaları nasıl getirecekler amk ışınlanma bulundu da haberimiz mi yok.
aramızdaki bazı angutlar olayı hala anlayamıyorlar. mazotun litresinin 102 lira olması işe kendi arabası ile gidip gelenlerden 1000 kat daha fazla "nakliye" işlerini etkiliyor. bu nakliyenin içerisinde sebze meyve et süt ürünleri un şeker hatta insan nakliyesi bile var. mazotun fiyatı arttıkça bunlarda artıyor. sofrana gelen sebze meyve atıyorum 5 liraya gelecekse 20 liraya gelmeye başlıyor. toplu taşımaya zam gelecek bu kaçınılmaz çünkü o belediye otobüsleri minibüsler hatta taksiler su ile çalışmıyor mazot ile çalışıyor. şehirlerarası giden otobüsler güneş enerjisi ile çalışmıyor mazot ile çalışıyor.
paran yoksa arabaya binme diyen sığırları o yüzden itin götüne sokup çıkartıyoruz. tamam ben binmeyeyim ahmet mehmet binmesin peki karadenizden akdenizden egeden doğudan nakliye ile batıya gelen gıdaları nasıl getirecekler amk ışınlanma bulundu da haberimiz mi yok.
Kırık kırbaç. Eziiikkk.
görsel
diğer ay dayımın düğünü var, nasıl gireceğim o elbiselere acepppp.
diğer ay dayımın düğünü var, nasıl gireceğim o elbiselere acepppp.
şemsiyeli reklamını çok fazla yapıyor, ne zaman kırbaçcı abiyle alakalı başlıklar gündem olsa bu kız online!
itiraf et artık sensin o....
itiraf et artık sensin o....
ben as maca olurdum.
çokça ukala, biraz çirkef, azıcık seksi. göbeğimi de açıkta bırakırdım.
çokça ukala, biraz çirkef, azıcık seksi. göbeğimi de açıkta bırakırdım.
--spoiler--
Amerikalısı, Fransızı, almanı, yunanı
nerde düşman var, hangi düşman olursa olsun,
Hepsi ama hepsi cehape zihniyetini başa getirmek istiyor.
--spoiler--
ne alaka amk. trump bile erdoğanı övmüyor mu? ne dersem yapıyor demiyor mu? meşşuiyeti tbmm'de değil de abd büyük elçisinden almıyor mu?
Amerikalısı, Fransızı, almanı, yunanı
nerde düşman var, hangi düşman olursa olsun,
Hepsi ama hepsi cehape zihniyetini başa getirmek istiyor.
--spoiler--
ne alaka amk. trump bile erdoğanı övmüyor mu? ne dersem yapıyor demiyor mu? meşşuiyeti tbmm'de değil de abd büyük elçisinden almıyor mu?
yıllardır atmosferiyle, müzikleriyle, hikayesiyle, melekleriyle şeytanlarıyla oyun dünyasında en sevdiğim evrenlerden biridir. blizzard da netflixle beraber animasyon dizisini yapacaklarını duyurmuş. netflix kısmını görmesem güzel haberdi. neyse, vocuk vıcık sevişme sahnelerinin arasından diablo'yu da arada gösterirler herhalde.
Öpülecek eller toprak altında.
--spoiler--
Mecburuz efendim. Yani Muhalefet daha beceriksiz olduğu için. Baksanıza ne haldeler. Daha Kendi aralarında birlik sağlayamıyorlar. Paramparçalar
--spoiler--
chp nin gözümde akp den zerre farkı yok lakin "hak" konuşmak lazım. sen adamların kurultay yaparak genel başkan seçtiği adamı "mutlak butlan" diye tüm kanunlara aykırı bir şekilde iptal ettir görevden aldır. bunu yaparken de yargıyı kullan yargının bağımsızlığını da ayaklar altına al kendi istediğin adamı ana muhalefet partisinin başına oturt. tüm kaybettiğin belediye başkanlarını hapse attırt sonra gel "daha kendi içlerinde birlik olamıyor parçalanıyorlar bunlara oy mu verilir" de.
siz hakikatten tedavi olmalısınız bro kafanız iyi değil sizin..
Mecburuz efendim. Yani Muhalefet daha beceriksiz olduğu için. Baksanıza ne haldeler. Daha Kendi aralarında birlik sağlayamıyorlar. Paramparçalar
--spoiler--
chp nin gözümde akp den zerre farkı yok lakin "hak" konuşmak lazım. sen adamların kurultay yaparak genel başkan seçtiği adamı "mutlak butlan" diye tüm kanunlara aykırı bir şekilde iptal ettir görevden aldır. bunu yaparken de yargıyı kullan yargının bağımsızlığını da ayaklar altına al kendi istediğin adamı ana muhalefet partisinin başına oturt. tüm kaybettiğin belediye başkanlarını hapse attırt sonra gel "daha kendi içlerinde birlik olamıyor parçalanıyorlar bunlara oy mu verilir" de.
siz hakikatten tedavi olmalısınız bro kafanız iyi değil sizin..
Tekerleğim
ikiniz aynı hesap çıkarsanız amma gülerim.
ikiniz aynı hesap çıkarsanız amma gülerim.
gocunun günahı çoktur da yapay zekaya entry yazdırıp bir de kendi yazmış gibi ortalıkta gezmek gibi vizyonsuz bi günahı yoktur amk. bu mal gibi kotaya para vereceğine gider iki bira içer kendi saçmalar.
Öğrenemediler hala avrat demeyi.
karton abi yapmaz öyle şeyler
nasıl kendine uzatılan zeytin dalını kırdıysa şemsiyeyi de kırar kral mk.
nasıl kendine uzatılan zeytin dalını kırdıysa şemsiyeyi de kırar kral mk.
sözlük kızlarının manifest kızlarından ne farkları var. hatta daha bile güzeller (umut erkeğin ekmeği).
dün üçlemeyi tekrar izlemeye karar verince karşıma çıkan, kitapta üç beş yerde görünüp bütün orta dünyaya karizma borcu yazan elrond kızı. filmde peter jackson bu hanım kızımız biraz daha sahne alsın, millet elf nedir görsün diyerek rolünü büyütmüş, iyi de yapmış.
aragornla olan hikayesi de karakterin en güzel tarafı zaten. filmde ona verdiği evenstar kolyesi kitapta bu haliyle yok. kitapta düğünlerinden önce yıldız biçimli beyaz bir mücevher veriyor. ama iki tarafta da değişmeyen şey, elflerin çağı kapanırken arwenin ölümsüzlüğü bırakıp aragornla ölümlü bir hayatı seçmesi.
üçlemeyi tekrar izleyelim dedik, yine arwene hayran olup çıktık amk.
aragornla olan hikayesi de karakterin en güzel tarafı zaten. filmde ona verdiği evenstar kolyesi kitapta bu haliyle yok. kitapta düğünlerinden önce yıldız biçimli beyaz bir mücevher veriyor. ama iki tarafta da değişmeyen şey, elflerin çağı kapanırken arwenin ölümsüzlüğü bırakıp aragornla ölümlü bir hayatı seçmesi.
üçlemeyi tekrar izleyelim dedik, yine arwene hayran olup çıktık amk.
epstein'cilerin peygamber ordusunu övmesi , Mehmetçiğin değil bizzat bu baphomet'çilerin ayıbıdır. ve de buna müsaade edenlerin.
aga sen ne anlatıyon ya? oyunda diablo var ne bekliyodun hacı bektaş veli sloganı mı gelsin? alt tarafı oyun amk oyun. şeytanlar silkelesin seni diyeceğim de şimdi onu da özümsedim sanacaksın.
edit: entryi silmiş arkadaş. şeytanlar silkelemeden kendi silkelemiş.
edit: entryi silmiş arkadaş. şeytanlar silkelemeden kendi silkelemiş.
abeslangla yoğurt yemek. abeslangla Pastayı kesip böbrek küvete koyup yemek.
görsel
görsel
Hala mazot fiyatindan neden sikayet ediliyor anlamiyorum. Yarim litresi 50 tl. 1 dolar bile degil. Nankorsunuz nankor.
olsun ben hep yarım litre alıyorum.
O zaman gelsin 4. Kahvem.
görsel
görsel
20 yıllık evliyim daha bi kere duymadım kocacığım lafını.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar