bugün

04 temmuz 2012 18:30 sularında ülkücüler adına cubukkraker66 tarafından kurulmuş birliktir.sözlükteki tüm ülküdaşlarımızı bekliyoruz.

1-)ÜLKÜCÜ OLMANIN iLK ŞARTI AHLAKLI OLMAKTIR!...

MHP gibi milliyetçi ve muhafazakâr hassasiyetleri ön planda tuttuğuna inandığımız bir partide siyaset yapmak isteyenleri belli bir süzgeçten geçiriyorlardır diye düşünmek durumundayız. Fakat son günlerin panoraması MHP üst yönetiminin böyle bir titiz davranışı sergilemediğini gösteriyor bizlere. Yapılması gereken bu tip ilişkiler içinde olanları ahlaki zaafları olanları MHP gibi misyonunu geçmişteki mücadelesinden almış bir partiden istifalarını beklemeden ihraç etmektir. Bu sayın Bahçeli'nin üzerine düşen bir görevdir.

-Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun tabiri ile ÜLKÜCÜ, iddiası olan insandır. iddiası olanın zaafları olamaz veya olsa bile iddia sahibi olan zaaflarına hükmedebilmelidirler.
üyeler:

-cubukkraker66
-sonsarkiyicalkemanci
-xemr
-asilhatun
-pencerenin perdesi
-milatelcisi
-chessplayer
-banabakinlan
türk milletinin yıkılmaz kalesi olan milliyetçi-ülkücü hareketin uludağ sözlükteki yazarlar birliğidir.
tek millet,tek vatan,tek dil ve tek bayrak diyen herkesin katılabileceği bir birliktir.
allah türk milletini korusun ve yüceltsin!
takım elbiseyle banyo yapan ülkücülerdir.
aksiyondan aksiyona at koşturacak, uzak asyadan akdenize bir at kafası gibi uzanan gençlerdir. **
beni de aralarına kabul etmelerini isterim. *
maraş'ta, çorum'da olay çıkarmanın, bahçeli evlerde katliam yapmanın inceliklerine yeniden varabiliriz.

yalnız bunlar ileri aşamada, reis mertebesine eriştikten sonra yapılacak şeyler. pratik yapmak adına,
kitap fuarlarını basıp, müslüman mahallesinde saylangoz sattırmayız.
http://www.youtube.com/watch?v=feDDrF2PvUU

canlarım benim. bilim sahalarının çiçekleri sizi. *

ek: olum çoluk çocuğu almayın lan. ya da alın amk, başka kimse gelmez zaten.

edit: (#16071335)
şuan ağlamak istiyorum. eh be allahım eh be???
silinmiş. olum liste istiyorum ben. ülküdaşşım kim bileyim.
neyse caps;
http://galeri.uludagsozlu...BC-yazarlar-birli%C4%9Fi/
Allah'a , Kur-an'a , Vatana , Bayrağa yemin olsun.
Şehitlerim , Gazilerim emin olsun
ülkücü Türk Gençliği olarak , Komunizme , Kapitalizme ,
Faşizme ve her türlü emperyalizme karşı mücadelemiz sürecektir.
mücadelemiz son nefer , son nefes , son damla kana kadardır.
Mücadelemiz milliyetçi Türkiye'ye turana kadardır.
ülkücü Türk Gençliği olarak ,
Yılmayacağız , Yıkılmayacağız , Başaracağız , Başaracağız ,
Başaracağız .
Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin.

Amin...
çok sıkıcılar.
toplaşıp bol bol uluyorlardır.

(bkz: şu andan itibaren ocak dışısın)
adamdırlar. erkeklerine börteçine, dişilerine asena denir. onlardan biri olduğum için gururluyum. çünkü ülkü sevdası herkese nasip olmaz.
(bkz: asena)
artık bol bol ulama sesleri duyacağız demektir. birliğiniz batsın faşizmin tekçiliğin birliği tutmaz uğraşmayın. neyse bırakalım biraz tatmin etsinler kendilerini gazanız mübarek olsun ülküdaşlar.
(bkz: bozkurtlar)
birlik kurma furyasindan etkilenenlerin ama yaraticilik bakimindan sifir olanlarin kurdugu diger bir birliktir.

(bkz: alternatif birlikler)

(bkz: hicbir birlige katilmayanlar birligi)
sözlük ortamında bu birlik olayını saçma buluyorum. belirtmek istedim. Milliyetçileri kendi kafalarına göre saflara ayırmak isteyenlerin oyunlarına gelmiyorum.

Türkçü-Turancı ve Ülkücüyüm!

http://turkmucadele.blogs...kcu-yazarlar-birligi.html
Birlikten güç doğar. Bozkurtlar diriliyor.
kimi çoluk çocuğun ortamın içine yine kendi bilmezler tarafından sokulması sonucu bozulmuş birliktir. bunlar arka yapmak için girerler. okumuş, aklı başında ülkücüler zaten ortamın bozulduğunu bildiği için uzak durur. kendi çevresinde yaşar ideallerini. tek temennimiz ergenlerden ve kendini bilmezlerden temizlenmiş ortamdır.
artık iflas etmiş birliktir.
Gerçek Türklerin içinde bulunduğu birliktir eğer faşistlik olarak algılanıyorsa da hiç umrumda değil faşistim.
milliyetçiyiz vatanı satmalarına rağmen o kadar vatan düşmanlarına rağmen milliyetçiyiz.
ülkenin gelişimi ve yönetimi artık değişecekse bende ülkücüyüm.
hor görülen birliktir.tabii hor görülür adı türk olan bir ülkede,türküm demek suç olmuş, hainler itibar görmüş,vatanseverler zincire bağlanmış.yani kısaca kurtları bağlamışlar köpekler serbest...
içersinde bulunmak isteyebileceğim birlik, lakin bir şartım var reis olurum.
Beyler , bir konuya aklım fena takıldı...Bilirkişi olarak- en baba milliyetçiler sizsiniz tabii ki- beni aydınlatır mısınız?
Bu Suriyeliler 2 pilotumuzu şehit etti...Napalım, saldıralım mı yoksa yüce dostumuz hamimiz nato ve ABD ne derse onu mu yapalım...
Saygılar, sevgiler , iyi birlikler.
üyesi olmadığım birliktir. yalnız suriye konusunda ülkücülerin ne düşündüğünü pekala söyleyebilirim.

evvela, olayın öncesinde, mhp ve yetkili kurulları, akp'nin suriye politikasının yanlış olduğunu defaatle dile getirmişlerdir. tbmm arşivlerinden ulaşabilirsiniz.

sonrasında gelişen olaylarda, özellik jetimizin düşürülmesi konusunda, öncelikle hükümetin değerlendirmesi beklenmiş ve başbakanın yaptığı davete icabet edilmiştir.

tuğrul türkeş, sorumlu genel başkan yardımcısı olarak, mhp'nin türk devletinin açıklamalarına itibar ettiğini ve bu açıklamaları esas alacaklarını tv de anlatmıştır. bundan hareketle, olayın bütün yönleriyle aydınlatılmasını ve uluslar arası kamuoyuna net ve dikkatli şekilde anlatılması gerektiği ifade edilmiştir. bir başka mesele olarak da; meselenin nato'da değil, birleşmiş milletlerde değerlendirilmesini, konunun orada takip edilmesini talep etmiştir. uluslararası hukukun dışına çıkılmaması gerektiğinin altı çizilmiştir.

bununla birlikte, türkiye'nin suriye politikasının yanlışlığı kamuoyuna anlatılmaya çalışılmıştır.

meseleyi devlet ciddiyetiyle ele alanlar göreceklerdir ki, savaşmak veya abd'nin taşeronu olmaktan başka yollar da mevcuttur.

yıllardır mhp'ye oy vermiş bu garibe sorarsanız; ilk etapta çok şey söyleyecek olmasına rağmen, devletin yetkili kurullarında olsam nasıl davranırdım orasını pek kestiremiyorum.

tabii, yapılacak bir hareketin zamanlaması da önemlidir. türkiye, jetin düşürüldüğü ilk anda bir misil yapsa ve sonrasında meseleyi uluslararası kamuoyuna aktarsa sanki daha hoş olacaktı. ancak o sıcak saatler geçti ve artık öyle bir misil yapmak, bambaşka sonuçlara sebep verir.

konu da uzar gider.
-ülkücü olmanın ilk şartı zırcahil olmaktır.
ileride denyonun birisi çıkar der ki ülkücü olmanın ilk şartı şudur budur, hakaret edecek ya aklı evvel serseri. cahilliktir ilk şart der geçer. klavye karşısında konuşması kolay ya. işkembe desen marmara denizi misali genişlemiş salla sallayabildiğin kadar. bilmez bu ülkenin en büyük kabul edilen tarihçilerinin hep ülkücü kökenli olduklarını, bilmezler ki ülkede parmakla sayılacak kadar az olan ordinaryus ünvanlı profların yarısının (ki özellikle tarih ve edebiyat alanında)ülkcü oldukalrını. amaç hakaret olsunda yazarcık kardeşlerimiz için önemli değil bir dayanaklarının olup olmaması. ha bir de faşistlikle falan suçlanırlar lakin kürt faşizmini, etnik m illiyetçiliği sonuna kadar desteklerler. eğer onu da yapamazlarsa rus babaları için ölürler. onlar için rus emperyalizmine destek vermek hatta askeri olmak guru vericidir ve faşistlik değildir. devlet bize bağmiyiiir diye bağıran andavallarala birlik olur araba yakarlar.

bu birliği kim ne için oluşturmak istemiş bilmem lakin yaz kardeşim beni de bir kenara. bunca pisliğin ve cehaletin kol gezdiği ortamlarda adam gibi adamlarla birlik olma şerefine nail olalım.