bugün

/
2
bir yazar. beni takip etmeye başlamış. yanlışlıkla oldu herhalde. takip edilecek biri değilim çünkü.
Bir h harfini gözden kaçırmam sonucu yanlış yazdığım nick. 6 aya kadar buralarda ünlü olmazsam değiştiririm.
Sözlüğün genç yazarlarından biridir.
değerli bir kardeşimdir, makaradır. kimseye zararı yoktur.
hoş bir kadın yazar. yazdıklarıyla zaman zaman gülümsetiyor.
Azicik linç istiyorum. (bkz: swh)
Hayirli linçlemeler ve ramazanlar.

Edit: bugun de linçlenmedim, yaziklar olsun verdigim emeklereeeee.
Hayırlı ramazanlar yazdığına bakmamak lazım, kendisi tam bir din düşmanı ve hiçbir dine saygısı yoktur.

Umarım linçten memnundur.
(#43229386) teşekkur ederim sevgili yazar, beni cok iyi tanimissiniz. Ateist bir yahudi ve muslumanim ~saygilar xd
Bunu bana nasıl yapmaz dediğim yazar. (bkz: swh)

Ben de burdan duyurayım: beni takip eden 505. Kişiye izmirde bir ev alacağım. (505’in de anlamını biliyorsa tabii...)
Bu minnak yazarin cani cok sıkılıyor. Dedikoduyla gelsenize bana :d.
Boyundan büyük sıkılan yazar. Nickaltıma yaz nickaltıma yaazzz, diye ağlıyordu, kıramıyoruz, malum, küçük ve ağlıyor. (bkz: swh)
görsel
(#43320320) siz benim harika minnak boyumla alay edemezsiniz kalbim cok kirildi ki zaten kirdin :dddd
Ağladigimi neden yaziyorsun kiii :d.
Vatsapta yazar gibi entiri giren enteresan bir kullanıcı. Evet.
attigi ve hemen kaldirdigi fotagraftan yola cikarak asiri tatli biri oldygunu soyleyebilirim. kafa iznim bitsin takipe atcam dursun bakalim.
derya simdi de komşuya mı?
Kardeş ayağı göt ayağı biraz. Aman deyim.
Size şok olacağiniz bir sey oldu (bkz: swh) merak etmeyin çukum yok (bkz: swh)
Komş denebilir, seri artılayan adam, good.
https://m.uludagsozluk.com/e/43588494/

"Eserimin adı benimsin" esintileri sunan bir yuzır.
Yavaş koşun be kardeşim.
Belki bir gün yırtılır, sökülür diye kıyafetleri şimdiden diken ileri görüşlü bir abi.
profil fotoğafındaki hayvan lama mi, deve mi koyun mu kafayı tatkım çözemedim bir ara söylerse sevinirim meraktan gözüme uyku girmiyor.

edit: profil fotoğrafını değiştirmiş eskisi de güzeldi yenisi de güzel.
(#43706785) geliyorummm buseeğm. icerim artik bi tuzlu kahveni kuzum. (bkz: swh)
bu da melih bey takimindan.
/
2