bugün
- fotokopiçi12
- alparslan kuytul9
- psikolojisi bozuk yazarlar10
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- en sevdiğiniz tatlı nedir24
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- başka bir evde uyumak15
- chatgbt9
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek17
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız18
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- en sevdiğiniz aktörler14
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek12
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi22
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız15
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir11
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14
- ekrem imamoğlu'nun ilkokul diploması10
- gecenin şiiri10
- ramazan günü sokakta sigara içen insan19
- küresel ıkınma23
- güzel kadın görünce söylenen replikler14
- anın görüntüsü15
- limonlu makarna8
- ah oh sesleri gelen komşuyu kibarca uyarmak9
- sunulan yemekte kusur bulmak13
- doğan l8
- türkiye'nin ab üyesi olmasını istiyoruz8
- kızlarda uzun boylu erkek takıntısı12
- klarnet calan sarapci koala 617
- kimseden nefret edemeyen insan14
- bir kadına kilosunu sormak15
- ayak fetişizmini kabulleneceksiniz10
- judas'ın sözlüğe vedası42
- arkadaşlar teraviye neden gelmediniz9
- mariyya gibi giyinmek10
- en sevdiğiniz 4 yazar21
- insan olmaya ceyrek kala'nın ayakkabıları10
- peygamber efendimizin şakalaşmayı sevmesi16
- anneannenin ölmesi11
- tesettürümle ak parti den chp'ye geçtim13
- v a m p i r o v14
- suriyede linç edilen alevi33
bok yolu olarak da nitelendirilir..
yıllar yıllar sonra gelen edit: Lan eğer başlıgı bu sapık açtı diye düşünüyorsanız; ben açmadım. Başlık başıma kaldı. Dini sebeplerle olmasa bile hayatımda ters ilişkiye girmedim, iğrenirim bir kere lan ben.* Sevmem yani. Kötülemeyin yeter ak.
edit2: hacı bak bu masum açıklamama rağmen kötülemeye devam ediyorsunuz. Zamanında sol framede başlığı görüp yorum yapmış bir bahtsızım. Vallahi sevmem lan ters ilişkiyi. Yuvarlasak 100 hatunla yatmışımdır, isteyen hatun da dahil hiç birine yapmadım ters işler. Kötülemeyin, üzülüyorum bak! yakarım buraları ona göre! lol
yıllar yıllar sonra gelen edit: Lan eğer başlıgı bu sapık açtı diye düşünüyorsanız; ben açmadım. Başlık başıma kaldı. Dini sebeplerle olmasa bile hayatımda ters ilişkiye girmedim, iğrenirim bir kere lan ben.* Sevmem yani. Kötülemeyin yeter ak.
edit2: hacı bak bu masum açıklamama rağmen kötülemeye devam ediyorsunuz. Zamanında sol framede başlığı görüp yorum yapmış bir bahtsızım. Vallahi sevmem lan ters ilişkiyi. Yuvarlasak 100 hatunla yatmışımdır, isteyen hatun da dahil hiç birine yapmadım ters işler. Kötülemeyin, üzülüyorum bak! yakarım buraları ona göre! lol
bekareti korudugu yonunde ongoruler vardir.
(bkz. bekaretini korumaya calisirken kicinin uzerine oturamaz hale gelen kiz modeli)
(bkz. bekaretini korumaya calisirken kicinin uzerine oturamaz hale gelen kiz modeli)
(bkz: 69)
anal seks mansına gelir. büyüklerimiz bu konuda "hak deliği varken, bok deliğini boşver" gibi bir söz kullanır.
Kadınlar için oldukça tehlikeli olabilir. Ciddi sağlık problemlerine yol açabilir.
Kadınlar için oldukça tehlikeli olabilir. Ciddi sağlık problemlerine yol açabilir.
seks yapmak - aşık olmak - hoşlanmak - tanışmak. ahanda budur ters ilişki.
önce sigara içilip sonra seks yapıldığı taktirde de elde edilebilecek durum .
dünyada yüzyüze sevişebilen tek canlı insanoğlu ya o bağlamda ters ilişki denmiş vaka.
"bu ilişki, bize ters!" denebilecek her durum...
erkek adami bozacak olan iliski turleridir.
bu hayatta güzel ve zevkli olan şeyler, ya yasaktır, ya günahtır, ya da zararlıdır zaten.
(bkz: fiili livata)
ilişkiden sonra 'ben g*tverenlerle konuşmam' diyerek tek gecelik ilişkinin ayrılma sebebi.
anal seks olarak da bilinir. ayrıca bir fıkraya da konu olmuştur:
"temel ile Fadime evlenirler ve gerdeğe girerler,fakat Temel tutturur Fadime ye illaki ters ilişkiye gireceğim diye, Fadime ne kadar olmaz dediyse de, Temel yalvara yakara ters ilişkiye girmeyi başarır.
Aradan üç gün geçmesine rağmen Temel, Fadime ile konuşmaz. En sonunda Fadime dayanamaz 'Temel bütün suç senin zorla ilişkiye sen girdin! konuşmayacak birisi varsa oda benim' der.Temelden tek bir cevap gelir:ben g.tverenler ile konuşmam."
"temel ile Fadime evlenirler ve gerdeğe girerler,fakat Temel tutturur Fadime ye illaki ters ilişkiye gireceğim diye, Fadime ne kadar olmaz dediyse de, Temel yalvara yakara ters ilişkiye girmeyi başarır.
Aradan üç gün geçmesine rağmen Temel, Fadime ile konuşmaz. En sonunda Fadime dayanamaz 'Temel bütün suç senin zorla ilişkiye sen girdin! konuşmayacak birisi varsa oda benim' der.Temelden tek bir cevap gelir:ben g.tverenler ile konuşmam."
kadının erkeği bafilemesine denmesi daha uygun olur bence. bundan daha ters ne olabilir ki?
hak yolu duruken bok yolunda ne işiniz var! denilir hatta.
ikşili.*
faşizmdir.*
bekareti korumaya çalışan hamilelik derdiyle uğraşmak istemeyen ve ilerde evleneceği kişiyi kandıran saçma salak kızların işidir. kız diyorum çünkü erkekler için hava hoştur. her konuda öyle değilmidir zaten. ama ters ilşkidede azda olsa hamile kalma ihtimali vardır. gelip o ihtimal sizi bulur. kişiden kişiye değişir ama uzak durulması gereken ilişkidir. kandırma filan olmaz hem böylece. gerçi kızımız açısındanda bakarsak toplum yobazdır o ne yapsındır mecburdur birilerini kandırmaya. yinede adı üstünde terstir.
adı üstündedir terstir.
türü bakımından farklı değerlendirilebilir.cinsel anlamda ya da kişinin yaşadığı ilişkiyle orantılı olarak göreceli cevapları barındırır.genel olarak cinsel açıdan söyleniyor,anal seksin diğer ismidir.
anal, götten.
anlaşamayan çiftlerin ilişkisidir.
(bkz: dübürden yaklaşmak)
eşcinsel erkeklerin iki seçeneğinden biri. diğeri için (bkz: oral seks)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar