bugün
- sözlük yazarlarının vajinal doğuma bakışı16
- mehmet öz11
- küresel ıkınma23
- anın görüntüsü15
- almancılar12
- yazarların canlı gördüğü ünlü kişiler15
- 18 nisan 2025 galatasaray bodrumspor maçı12
- banka 250 bin tl'yi şak diye verir mi21
- yeni flört döneminde nasıl olunmalı16
- recep tayyip erdoğan10
- kitap okuyanların boş beleş tipler olması10
- akp den önce eğonomi çeh eyiydi yğenim11
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl27
- erkeklerin kız düşürmek için yaptığı şeyler16
- kıymalı makarna soğanlı mı olur soğansız mı16
- özgür özel9
- sözlük yazarları öpüşüp barışıyor etkinliği13
- denize bir akpli bir chpli bir mhpli düşse33
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz16
- ali rıza efendi atatürk ün babası değildir22
- sapanca daki bungalovda gizli kamera8
- sevişmek istediğiniz yazarlar13
- kanal istanbul11
- kaldırımda yavaş yürüyen gavat27
- rasim ozan kütahyalının serbest bırakılması17
- arkadaşlar gelin bamya yiyelim12
- heykel sever8
- laz kit filmine giden 75 kişi11
- yaşlı yuzır hastalıkları8
- okullarda 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi18
- dublajcısıyla bütünleşen ünlüler10
- sırrı süreyya önder47
- sözlük yazarlarının mezun olduğu üniversiteler29
- karınızdan dayak yer misiniz9
- bir yazarın evinde misafir olmak istiyorum15
- banyoda yıkanan sözlük yazarları18
- 3 farklı erkekle duş alan kadın22
- telefonu açmayan 81 yaşındaki kız kanka9
- dindar geçinip zina yapan erkek9
- beraber dus almak14
- karınızı eleştirir misiniz10
- sevdiğim yazarlar11
- akp'nin oyunun yüzde 30'a düşmesi17
- chp ye kayyum atanması21
- mezuniyet töreni8
- istanbulda kullanılacak en güzel otobüs rotaları11
- yapay zeka denet illet10
- testis kokusu10
- balıklar suyu görebiliyorlar mı14
- fransa denilince akla gelenler8
(#16250863) sen önce teravih yazmayı öğren, daha sonra dini tespit yaparsın. dikkat çekmeye çalışan gereksiz.
(#16263546)
teravihin nasıl yazıldığını bilmiyorsan kullanmayacaksın onu cümlelerinde, saçma sapan tespitlerinde. akrabam değilsin bir şeyim değilsin gelip bana "lan" deme özgürlüğünü sana kim verdi yavrum? yaşın büyüsün de öyle gel hadi yavrum hadi.
teravihin nasıl yazıldığını bilmiyorsan kullanmayacaksın onu cümlelerinde, saçma sapan tespitlerinde. akrabam değilsin bir şeyim değilsin gelip bana "lan" deme özgürlüğünü sana kim verdi yavrum? yaşın büyüsün de öyle gel hadi yavrum hadi.
sözlükte değer yargısı olarak baktığım da en septik entryleri giren yazar.
(#16877636) tanım yaptı güya.
gece gece çok pis keklediğim yazar. patır patır dökülmüştür. saflığını yerim lan.*
(#17279099) bilgisizliğin cehaletin bu kadarı yazarı. zaten kendisi de demiş müslüman değilim diye. o iki karşılaştırmanın kıstasları hakkında bilgisi olmadığı için alan boş, atış serbest.
adamlarda manevi algı yok, kalkarlar akaid dersi verirler bir de. cehalet karanlık bir şey en nihayetinde. zaten tanımda hayır yok, ''bu yobazların söylediğine göre bizi sırtında taşıyacakmış sıratta''. seni taşımayacak, merak etme sen rodeo yapacaksın. ama hayvanın altında. *
adamlarda manevi algı yok, kalkarlar akaid dersi verirler bir de. cehalet karanlık bir şey en nihayetinde. zaten tanımda hayır yok, ''bu yobazların söylediğine göre bizi sırtında taşıyacakmış sıratta''. seni taşımayacak, merak etme sen rodeo yapacaksın. ama hayvanın altında. *
(#17279144) dinlerin üzerine mantık yürütebilme yetisine sahip mübarek yazar!
dillerine sakız ettikleri ''yobaz'' tanımı için aynaya bakmasını tavsiye ediyorum, yobaz, herhangi bir olgu hakkında bilgisi olmadığı halde nara atan müşküllere denir. aynı kendisi gibi yani.
cehalet kavramını islam'la ilişkilendiren biri cehaleti geçmiştir, artık farklı bir boyuta taşınmıştır kendisine bildirmek isterim. bilgisi olmadığı halde sınırsız klavye özgüveninin ardına saklanarak bir fikri, fikri olmadığı başka bir olguya isnad etme çabası cühela oscar'ı almanın sebebidir. kara değil, gökkuşağı gibi yedi renge ait bir cehalete sahip olduğunu hatırlatsam da fayda yok, anlamaz zaten. gözlüğü çıkarsın önce bir.
(bkz: at gözlüğü)
edit: (#17260139) bak bak bak! adamlar seçilmiş kardeşim. * önce yaşadığın ülkeye bir bak, çoğunluğu ne ve sen kimsin, sığıntı mı? çok rahatsız olduysan siktir git ülkene desem antisemitik bir durum olur ve dinim buna cevaz vermiyor. bu kafadaki adamlara acıyorum arkadaş. sen kalk def edildiğin topraklardan buraya gel, sonra karınca kadar varlığında çoğunluğu ezmeye kalk, değerlerine zerre saygın olmasın. yazık.
(bkz: ülkene dön simon)
edit: genç simonlar rahatsız. * eksileyin fark yapmaz, gerçekler bunlar.
dillerine sakız ettikleri ''yobaz'' tanımı için aynaya bakmasını tavsiye ediyorum, yobaz, herhangi bir olgu hakkında bilgisi olmadığı halde nara atan müşküllere denir. aynı kendisi gibi yani.
cehalet kavramını islam'la ilişkilendiren biri cehaleti geçmiştir, artık farklı bir boyuta taşınmıştır kendisine bildirmek isterim. bilgisi olmadığı halde sınırsız klavye özgüveninin ardına saklanarak bir fikri, fikri olmadığı başka bir olguya isnad etme çabası cühela oscar'ı almanın sebebidir. kara değil, gökkuşağı gibi yedi renge ait bir cehalete sahip olduğunu hatırlatsam da fayda yok, anlamaz zaten. gözlüğü çıkarsın önce bir.
(bkz: at gözlüğü)
edit: (#17260139) bak bak bak! adamlar seçilmiş kardeşim. * önce yaşadığın ülkeye bir bak, çoğunluğu ne ve sen kimsin, sığıntı mı? çok rahatsız olduysan siktir git ülkene desem antisemitik bir durum olur ve dinim buna cevaz vermiyor. bu kafadaki adamlara acıyorum arkadaş. sen kalk def edildiğin topraklardan buraya gel, sonra karınca kadar varlığında çoğunluğu ezmeye kalk, değerlerine zerre saygın olmasın. yazık.
(bkz: ülkene dön simon)
edit: genç simonlar rahatsız. * eksileyin fark yapmaz, gerçekler bunlar.
sozlukteki badem biyiklilar tarafindan topa tutulan cool adam.
a.q bademleri, siz gidin amerika'ya kacan imaminkini yalayin. baska bir boka akliniz ermez sizin.
a.q bademleri, siz gidin amerika'ya kacan imaminkini yalayin. baska bir boka akliniz ermez sizin.
iyi yazardır kendileri.
kardeşimdir. hakkında yazılıcak çok şey vardır kelimelere sığdıramayacağım.
aynı dertlerden muzdarip olduğum yazardır. kafa dengidir.
aynı dertlerden muzdarip olduğum yazardır. ayak dengidir.
derdini merak ettiğim yazardır. ayaklar baş olmazdır.
Derdinin ne olduğunu kamuoyuna duyurması gereken yazardır.
olağanüstü yardımsever yazar. buradan teşekkürlerimi borç bilirim.
Saygı bizden dedirten yazar.
sağolsun varolsun yazar.
benim nickimin karakterini kullanıyorsun yalnız dikkatini çekerim. telif hakkımı alsam ne yapsam.
kral adam takipçiniz secool.
iyilikten maraz doğar ata sözünü bilmeyen yazar sanırım. kısaca iyi niyetinin kurbanı olan yazar.
büyük adamdır severiz kendisini.
aristokrat kardeşim.
özledim seni janıms. mucks.
özledim seni janıms. mucks.
Terasta gökyüzüne bakarken dua ettiği fotoğrafları var elimizde.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar