bugün

Asıl mesele koyunların orospu çocuğu olduğudur.
bir takım kişileri hedef alıp sinirlendiren kişilerdir.

(bkz: angry sheeps)
ağır itham içeren bir nefret söylemi...

edit: başlık değiştirilmiş, ben yazdığım sırada, tanımın sonunda argoda "para karşılığı ilişkiye giren kadının çocukları" anlamında kullanılan iki kelmelik bir söylem vardı...

Başlık değiştiğinden tanımda değişiyor:

Seve seve* insana geri aldırılan başlık...

* : )
ayıp etmişlerdir onlar koyun değil göt kılıdır.
(bkz: diren göt kılı)
bundan sonra göt kılı diye hitap edeceklerdir. *
asla iktidar olamayacaklardır.

(bkz: nah size iktidar)
aslında bütün orospu çocukluğu, koyun kavramını "millet" gibi bir genellemeyle yazmış olmaktır. Zira aslında koyun yakıştırması sadece ak partiye oy verenlere söylenir; Bütün türk milletine değil.
Koç'tur onlar koç.

(bkz: koç)
(bkz: kaliteli orospu çocuğu)
#diren göt kılı

koyuna koyun milletede millet denir. ilk önce milliyetçiliği ayaklar altına almayı bırakıp millet olun sonra niye göt kılı olduk koyun olduk diye ağlamayın.
http://www.youtube.com/watch?v=tSwUo0lmGxw

cahil de diyoruz aynı zamanda.
çok sinirlenmiş bir koyunun beyanatı. aşırı derecede sinirlenmiş beyler. ben hallederim bunu bana bırakın.

görsel

sakinleş doli.
bizde koyuna koyun derler.
millete çapulcu diyenle eş değerdir.

Koyuna hakaret amk.
(bkz: o benim pis milletimin yavşaklığıdır ancak)
bu orospu çocuklarının, orospu çocuğu olmalarına bir itirazları yoktur..

ilginç bir ayrıntı..
koyun diyen insan bilmiyor ki aynı aileden değişik partilere oy verenler var. bu insanlarda mı koyun
oluyor. koyun diye diye vatandaş kızıp inadına koyun olmaya razım diyerek akp ye oy veriyor.
bir komure oy satip azcik da olsa dusunemeyen zihniyetin sifatini yanlis kisiye yakistirilmasidir.
bu o.. çocukları ne diyorlar..

-türkiye'de darbe olsun..

- müslüman başbakan %50 oy alıp tek başına iktidar olmasın..

- kredi derecelendirme kuruluşlarının not artırması önemli değil müslüman başbakan gitsin..

- türkiye'nin başında karısının başı kapalı bir başbakan varsa ne yaparsan yap, yaranamazsın..

-imf'e borç bitmiş önemli değil, türkiye'nin başbakanı müslüman..
millete koyun denerek, ya da baş örtüsüne karşı çıkarak kemalist olunmaz. Ha ama akpye oy veren koyundur, göt kılıdır.
Bunlar Millete sürekli 'koyun' demekte, millet de mütemadiyen her seçimde bunlara koymaktadır. Seçimler yaklaştı gene koyun sesleri yükseldi. Az kaldı koyacak gene millet.
kendini bilmez, milleti bilmez orospu çocuklarıdır.
millete çapulcu denirken sessiz kalan koyun küfrü.
yoktur. millete hür irade aşılayan bir cumhuriyetin alnı ak çocuklarının mermi taşımış analarına "orospu" diyen insan bozması vardır!
en azından türbanı savunup türbanlı dövmezler.

(bkz: polisin türbanlı bacıları tartaklaması)
(bkz: önümüz kurban allahın izniyle)