bugün

/
2
kitap okunması en güzel yerlerdir, loş ışıklı kütüphane ve deri bir koltuk.
baş ucu duvara dayalı bir yatak ve lambadan gelen ışığı dik açı ile almayan bir yatak aynı zamanda. yastık sırt ile boyun sentezi hizasına konulur ve kitap okunur.
uzun yolculuklar.
sahil,
kahve kokusunun etrafı sardığı, hafif müzik olan bir cafe,
piknikte bir ağacın altı,
rahat bir koltuk.
bisiklet şamyeli, tuvalet, angel şelalesinin başında, cehennemin dibinde. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .
her yer.
balkon.

yaz aylarında rüzgar püfür püfür eserken hele...
sahilde bir cafede veya evde loş bir köşede hafif müzik ve kahve eşliğinde.
bursaray.

şehreküstü-üniversite istasyonu arası. burda aldığım keyfi hiç bir yerde almıyorum vallahi.
(bkz: wc)
boş bir amfi, evin en sıcak köşesinin koltuğu, kütüphane vs. kitap okumak istediğin zaman her yerde okursun aslında da bunlar en güzelleri.
gündüz, yağmurlu ama açık bir havada güzel manzaralı evinin pencere kenarındaki koltuk.
sevgilinin dizleridir. denedim çok güzel oluyo bide şiir kitabıysa elle beslenme olanağı paha biçilemez.
edit:imla
huzurlu ve sakin bir ortam yeterlidir.
(bkz: sir Winston tea house)
(bkz: ev)
1940 londra'sında yaşıyorsanız, bombalanmış bir kitap dükkanı işinizi görecektir:

görsel
Bir akşamüstü, herhangi bir yağmurlu şehir.
ağaçların arasında, manzarası deniz ve onun esintisi olan bir şezlongdur efendim.
alperen ocakları veya büyük birlik partisi şubeleri.
avm terasının kuytuda kalmış herhangi bir masası rahatlıkla iş görür.

tek sandalye ve masa dışında sizi rahatsız edecek hiç bir şey olmaz.

hele ki arka taraflardan bir yerlerden vantilatör esintisi geliyorsa değmeyin keyfinize.
Pufur pufur esen bir balkona sahipseniz orada da cok guzel kitap okuyabilirsiniz. Yada deniz kenaarinda ki belediye bankinda kitap okumayi da dusunebilirsiniz.
Yalnız kalinabilen her yer ama giyinik.
sessiz sakin bir oda.kendi odanız.kimse zırt pırt girmemeli.
görsel
<3
/
2