bugün

azalmadı değiştiler.
metal piyasasının yavaş yavaş çökmesinden dolayıdır.

2007 gibi piyasa iyice bitti.
bırakın heavy metal tişörtlerini bizim zamanımızda burzum, mayhem, darkthrone tişörtleri ile gezenlerin sayısı baya fazlaydı.
şimdilerde metallica tişörtü bile görmek zor.
çünkü heavy metal diye bir şey kalmadı.
üzücü olan hadisedir.Ne yazık ki şimdiki gençler abuk sabuk kıyafetler giyip sikimsonik sözleri olan saçma pop müziği dinlemektedirler.
o söylediğiniz gençler büyüdü artık. çoluk çocuğa karıştı. metal yaşlarından geçtiler. altın çağlarını yaşıyorlar.
Ortalık ortam için heavyci gibi gözüken , havalı gibi gözükmek için tişörtlerden giyen , marjinal olmaya çalışan veledlerle dolu zaten bırakın azalalım , nedir heavy'nin bu gençlıkten çektiği , öz metalciler kalsın beyler. Diğerleri pencereden atlasınlar beni uğraştırmasınlar.
Dışarı çıkmıyoruz ondandır misal ben bu tişörtle yurtta oturuyorum.

görsel
Edit:niye yan duruyo lan bu fotoğraf
dünyaya yön veren küreselciler ne yazık ki kültüre de yön vermektedirler. bu müzikte de kendini göstermiştir. dikkat edilirse 90'ların metallica, cardigans, cranberries, offspring gibi kaliteli rock grupları artık müzik piyasasından çekilmişler, yerlerini 2000'lerde adını bile öğrenmeye tenezzül etmediğim uyduruk rapçi zencilere, 2000'lerin sonundan itibaren de lady gaga, rihanna gibi tırışkadan şarkıcılara bırakmışlardır. türkiye'de bile kıraç ve haluk levent gibi sevilen rockçılar artık başka işlerle uğraşmaktadırlar. nedeni dünya toplumlarında içten içe, sinsice, yavaşça değiştirilen zevkler ve yaşam tarzları sonucu ilginin azalmasıdır. sadece rockta değil diğer müzik türlerinde de durum aynıdır. tarkan hala devam ediyor ama 90'larda ki tarkan nerede? kış güneşi nerede? ben şahsen dünyada kaliteli müziğin 90'larda zirveye ulaştığını ve bu güzel sanata orada nokta konulduğunu düşünüyorum.
Biz hep buradayiz bro. Azalmis gibi olsakta derinlerde varligimizi surduruyoruz.
yerlerini sirf ortam yapmak cool gozukmek icin metal dinleyen metalçilere birakmislardir.gecen bi tanesine en sevdigin renk ne dedim,siyah,metalciyim ya dedi. * * *
Azalmadilar arkadaslar sakin olalim. Sadce gece karanlikta kapsonluyle sokak arasina karismaktadirlar. Karanligin hakim oldugu kamufle gudusuyle uyumlu siyah tarzlari esrarengiz atmosfer olusturmakla beraber ne kadar cekici olduklarinin altini ciziyor. Ama asla karizmalari cizilmiyor. Justin bieber baskili tisort ile iron maiden baskili tisort giyip reklam panosu gibi dolasmak kesinlikle karizma cizmez.
Hepsi sigortalı bir işe girip ev veya araba taksidi ödemeye başladığı için göremiyoruzdur.