bugün

(#5997541) entrysinden anladığım kadarıyla " y" tuşu basmayan yazar.
ekran klavyesi kullanan yazar. ya da kopyala - yapıştır yapıyor. bilemiyorum.
bayağı fazla sayıda ünlüye nefret duyan yazar.
doğum günü yazarıymış.
kendisine doğum günü şarkısı hediye ediyorum;
http://www.culha.net/muzi...-sarkisi-uzun-hava-komik/
(#6038473)

"ben sözlüğün kitabını yazdım olum. forumsunuz işte" diyerek beni benden almış üstat. bu aynı hidayet türkoğlu'nun "ben basketin kitabını yazdım olum. kötü basket oynuyoruz" demesi gibi normal bir şey.
gaza gelip küfür etmesi nedeniyle çaylak olmuştur. en yakın zamanda yazar olmasını dileriz. galiba mtv ye küfür etmiş olması nedeniyle.
çaylak olması bile şaka gibi olan insan. adam mtv'ye küfür etti diye çaylak oldu düşün. kimseye değil mtv ulan mtv... işte o kadar enteresan bir insan bu. saygılar abim, ay lav yu em ti vi.
(bkz: #6173946)
muhteşem yazar.
misyonerliğe soyunup, ateistleri dine davet eden ama aynı zamanda herkesin kafasının iyi olduğu bir dünya arzulayan, çelişkilerini bir an önce çözmesi gereken yazar.
aynı zamanda namusu mars'ta arayanların müzmin destekçisi *. kendi içinde sürekli çelişen, çeliştiği kadar da çalışan fakat çalıştığı kadar maalesef sevişemeyen bir canlı. herkesi sevişmeye davet etmeyip misyonerliğe soyunma ihtiyacı hissetmeden işini üstü giyinik halde dahi yapabileceğine inanan havuçlu tarçınlı kek. unutturmayın bi ara tarifimi vereceğim.
#5899220 nolu entryde söz yoktur. avuntu, teselli cümlesidir o.*
(#6220671)
(#6220665)
(#6220662)
(#6220646)

girmiş olduğu entryler ile ters döndürmek istediğim yazar. *
sol frame e tersinden bir kelime kelime yazmaya çalışıyormuş hissi uyandıran yazar.
(bkz: #6222594)

müthiş.
hıh deyicisi mevcut odun kırıcısı. *
çok büyük konuşan sözlük yazarı. bu beyanatından sonra kendisinden bir organizasyon beklemek hatalı olmaz.

(bkz: #6254644)
iki gündür üstüste en beğenilen entryler istatistiklerine 1 numarayla giriş yapmasına rağmen karmasının hala nihilist seviyesinde olması düşündürürken güldüren, güldürürken anlık duraksatıp yine düşündüren, düşündürürken ulan ne salak şeyi düşünüyorum dedirtip güldüren, güldürürken sandalyeden düşüp güldürdeten, güldürdeterken komşuları rahatsız eden, rahatsız ederken girdiği bu entryle de sözlük yazarlarını rahatsız eden allah'ın yarattığı bir kulum işte.
bu bilgi kendisinin sürüne sürüne ölebilitesinin varlığına binayen girilmemiş olup, iki gündür üstüste en beğenilen entryler istatistiklerine entrylerini sokarak kendisine gereksiz bir gurur yaşatan, yaşatırken duygulandıran, duygulandırırken düşündüren, düşündürürken ağlatan, ağlatırken ulan kafama sıçıyım ne gereksiz bir şeye ağlıyorum diye sordurtan, sordurturken cevab veremeyen, cevab veremezken yorum üreten sevgili sözlük yazarlarına teşekkür etme amaçlıdır. teşekkürler sözlük kızları!
"çaylak" yazar.
ünvanı ne olursa olsun.
(bkz: çaylak)
sıkı bir akepeli olduğunu düşündüğüm yazar.
ibrahim erkal aşığı, fetocu liboş olan liseli bir emo. aslen şangaylı olup zencidir ve namusu mars'ta arayacak kadar geri kafalıdır *. ay'ın, dünya'nın uydusu olmasına karşı çıkıp ay'ın bağımsızlığı için mücadele eden ayoğluayı grubunda ön saflarda yer alıp safların sıklaştırılmasını her daim savunur. hamdolsun mevcudiyetinin temeli budur. iddia ediyorum ki bu kadar etiketi olan bir maymundan gelme daha sözlükte yoktur.
evvelini pek bilmem ama hoşlanılan kız efsanesinin en komik başlıklarından birine imzasını atmış görünüyor.

(#6316541)
****
sözlükte çaylak olma rekorunu kıracağa benziyor. aslında efendi birine de benziyor ama sürekli çaylak ediyorlar salakcağızı. acıyorum.

6. nesil çaylak. yine evet.
serdar ortaç hayranı. hem de erkek. benden uzak.
yaftalanma manyağı. penisi de var demişler en son. az önce benim de dikkatimi çekti.

-grb 050904 diye bi yazar var sözlükte?
+ee nolmuş?
-penisi varmış ya onun
+ee?
-he o işte sana girsin.
o malum mgd ödül gecesinde etrafa kargaşa hakimken çıkıp ümüğü sıkılmış saksağan gibi sesiyle bağrına bağrına 10. yıl marşı söyleyen serdar ortaç nasıl leş gibi şov kokuyorsa bu yazar da o kadar şov kokmaktadır.

(bkz: #6629239)

üstteki entrysine bakılırsa şimdi düz mantıkla espri yapıp eleştiri savuşturma yöntemine başvuracak kokma eylemi üzerinden sjfkjglkjfglk.

(bkz: hayat beni neden yoruyosun)