bugün

psikolojik bunalım içindeki öğrencidir.
Finallere çalışmadığı için bütlere kalmışsa, bütlere çalışmakta da zorluk çekecek öğrencidir.
içe doğru sıçmayı öğrenmiş öğrencidir.
çalışma alışkanlığı olmayan öğrencidir. muhtemelen bunlarada son gün hazırlanıp öğretmen zor sordu diyecektir.
bu bütü getirenin anasını sikeyim diyen öğrenci . yok arkadaş büt yokken bırakan hoca da yoktu . hiç iyi olmadı hiç bu bütlerin gelmesi.

edit : vize 30 . geçirir mi sizce lan stres yaptım bak.
eskiden büt yoktu buralar hep dutluktu.
stres altındadır.
son ana kadar çalışmayı reddedip hala çalışmayan öğrencidir. bütten de kalma ihtimali yüksektir.
http://www.youtube.com/watch?v=Roh0z-j7CEI
saçma sapan ders koyyolar sen de sallamıyosun haliyle sonuç belli.
daha kötüsü için (bkz: tek dersten büte kalan öğrenci)
geçme notu 60, artık duanızı eksik etmeyin
O meşhur Sıçtın mavisini görmeden üniversiteyi bitiremeyecek olan öğrencidir.

(bkz: Sıçtın mavisi)
Stres yapmamalıdır, en azından büte adam gibi çalışıp dersi geçmelidir. Esas cehennemi yaşatan olay ise ;

(bkz: yaz okulu)
göte gelen öğrencidir.
derslere girilmezse bütlere girersin. evet.
Büte de kalmadık demeyiz diyen öğrencidir .
bizdendir.
sıradan öğrencidir. hani olabilir yani. ancak bunun bir de " dönemdeki tüm derslerinden finallerine girmiş olmasına rağmen büte kalanı" vardır ki kendini nereden atsa bilememektedir. önüne gelen hoca büte gelmeyin demektedir üstelik. "be şeyini şey ettiğimin şeyi keyfimden mi geliyorum sanki ben dönem düşürmeseniz yüzünüze bakmam " diyemedim ya la...

ardına bakmadan büte giden birisi var... *
her şeyi anlarım da tek dersten büte kalmak acı verir insana bir de ortalama 1.80nin altındaysa kesin gitmen gerekir. vizeden hasber kader iyi bir not alınmış (bkz: 60) sonra finalden 30 alınırken geçilicekken 28 de kalıyorsan büte küfür edersin. hocaya da
vize yüksekse sorun değildir.

beyler bayanlar ilk notum 84, 44 alsam geçer not. ama daha acısı ki 42 aldım sonuc 59 bütte geçilir. büt finallere her zaman yakın olur dert etmeyin!
(bkz: büte geldi aşkımız)
birde büte kalıp sınavına girmeyen seneye alttan almayı göze alan öğrenci modeli vardı ki bu çok daha berbattır.
üniversiteyi hak etmeyen öğrencidir. hemen okuldan uzaklaştırılmalıdır. tenekeyse sanayiye verin. evet.