bugün

eser yenelerin karısı.

görsel

görsel
Kemik torbası.
hayvan sevgisi oldukça yüksek olan güzel hanım. (evlilik yapacak kadar yüksek hatta )
Sisko kocasına ayak uydurabilir.

Sisko koca sizin olduğunuzu farz edin karıniz böyle pozlar veriyor sizle alay eder gibi.
Hoş değil. Kocasını sevmiyor yani.
(bkz: iskeletor)un dişi hali
Çok zayif be, yoksa güzel kadın. Yüzü falan hoş. Memintolar biraz daha tombikto olsa baya bomba birşey olabilir.
Doğum kilolarını oldukça hızlı vermiş hoş hanımefendi. Eşiyle mutluluklar.
karantina günlerinde evde camış gibi yatarken, eşimin youtube da bir dişi canlıyı izlediğini gördüm. meğerse bu kişi eser yenenlerin eşiymiş.

kendisi devamlı konuşuyor eser de arkadan kameramanlığını yapıyor.

umarım karantina günlerimiz uzun sürmez yarappim.
Bir defa youtube videosunu izlemiş bulundum berfuyu salla eserden de soğudum.
miss turkey anılarını anlatırken seçmelere birkaç kez üst üste katılıp seçilemeyen adaylar hakkında "demek ki çirkinsin işte yea." minvalinde bir cümle kurarak kendini bitirmiş miss turkey dördüncüsü. aslında aynaya bakınca anlaması lazımdı, miss turkey'de dereceye girmenin güzellikle çok da alakadar bir durum olmadığını. sıradan sıradan tiplerin girdiği havaya bak. bir de allah aşkına, madem youtube videosu çekmeye bu kadar heveslisin o diksiyonu bir şekilde düzelt. ilk defa denk geldim, bir daha inşallah gelmem.
Kendisinden 11 yaş büyük olan dombili Eserle nasıl evlenmiş hayret. Güzel ve komik birine benziyor. Kafası fazla çalışmıyor demek ki. Bi de heriften 2 çocuk yapmış hemen ama formunu koruyor. Çocuklar da babası gibi tipsiz. instagram paylaşımlarına bakınca Bu karı ne zaman boşanacak acaba diye soruyorsun ister istemez zira karı çok güzel.
an itibariyle ekşi sözlükte lav edilen kadın.
https://www.instagram.com...wB-/?utm_medium=copy_link Bogazici universitesi gibi Turkiyenin en akıllı çocuklarınin gittiği bir üniversiteye söyleşiye gitmiştir. Acaba o çocukara ne konu da hayat dersleri vermiştir. Zorla magazin sayfalarına para ödeyip kendi paylaşımlarını nasıl yaptırdıklarını anlatmıştır inş.
Nasıl squat yapıyorum?

Nasıl yoga yapıyorum?

Manyak manyak işler.

Modern kadınlarla anlaşmak pek mümkün değil.
Bence güldür güldür show'a çıkması gereken birisi.
Kendisinden bir halt olmayacağını anlayınca kendisini reddetmesi imkansız olan dobişko esere yürümüş ve en azından çalışmadan yaşamanın yolunu bulmuş. O güzellikle acun kadar zengin birini kafalayamamasi vahim. Belki sıradaki hedefi odur kim bilir.*
eser in avradı. eser böyle karıyı nasıl bulmuş evlenmiş.

görsel
Kız buna yürümüş diyolar insta'dan. Eser de benim gibi non-stop sex uygulamayı seviyor kızlara.
Memeleri biraz ufak ama yüzü ve gülüşü güzel ilik gibi kadın.
görsel
görsel
görsel