bugün
- insan olmaya ceyrek kala8
- intihar etmemek için nedenler9
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı38
- küresel ıkınma21
- boykot39
- 1 ay alkol kullanmıyoruz kampanyası12
- aybüke pusat21
- anın görüntüsü10
- araptapar dinciler türkçe kuran'a neden karşı20
- first date kombini9
- hamburgere 400 lira vermek8
- doğru insanı beklemek8
- sözlük yazarlarının sevdiği sözler11
- sizce ülkenin cumhurbaşkanı kim olmalı14
- fotokopici bi erkek10
- suçüstü yakalandılar18
- 29 ekim cb seçimi8
- ismet gürbüz silik olsun9
- sol kesim olmasa sanat ve edebiyat son bulur13
- canım çok fena espressolab çekti10
- boydan atmayan erkek10
- yeşil göz12
- hasta ziyaretine ne götürülür21
- ssilvermist14
- kısa boylu erkek10
- hoşlanılan kişinin annesiyle hamama gitmek8
- volkan konak71
- sözlük kadınlarının bacakları10
- sözlüğün en götü güzel kızı9
- sözlüğün en gözü güzel kızı16
- ismetin sözlüğü bozması8
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları33
- volkan konak sahnede geberdi açıklaması14
- çorba yapabilen sözlük yazarları21
- siyasilerin ölmemesi15
- uludağ sözlükte esen devecialpay efsanesi9
- kızın olsa adını ne koyardın22
- abd iran savaşı10
- en sevdiğiniz üç şarkıcı15
- dünyanın en güzel denizi8
- her moto kuryenin sevgilisinin olması9
- çekindiginiz en iyi görsel20
- cok eski bir ulu yazari18
- saygısızlıklara verilen güzel cezalar8
- saçlarını kısacık kestiren kadın12
- ne kadar çok yol açarsanız trafik o kadar sıkışır8
- hala akpli olabilmek12
- babayla karşılıklı sigara içmek10
- true yu evlendiremiyoruz8
bunu eğer yenidoğmuş bebek için kullanacaksanız yani anne sütü henüz yeterli değil ise miktar olarak, o zaman bebeğin anne sütü gelecekte uygun miktarda gelebilir ve geldiğinde de vazgeçmesin mamaya alışmasın istiyor iseniz, sma gold alacaksınız. neden? çünkü diğer mamalar çok şekerli anne sütüne oranla. ve çocuklar şekeri seviyorlar. 3 günlük bile olsa. ama sma gold bildiğin acı. böylece çocuk sütten vazgeçmiyor. biraz pahalı ama değer.
kimisinin tadı güzel olan fakat kazık kadar olunca yemeye utanılan şey.
Tadı hoş yemek. Bazen bende yerim.
Bebe bisküvisi, muz ve süt ile yapılıp birde bal eklenirse güzel olur.
Hee tadına baktim...
Hee tadına baktim...
Tadı leş gibi olan mamalardır.
Ağza iğrenç bir demir tadı giriyor. Kokusu dayanılamayacak kadar kötü. Pirinç ununu anlarım ama o Yavrucaklarınıza bu mamaları nasıl veriyorsunuz?
2 saat içinde bebeğe verilmediğinden bozulan bu mamanın bebişinizin midesine verdiği zararları tahmin edebiliyor musunuz?
Sütü olmayan, emziremeyen annelere lafım yok. Ama nice memelerim sarkmasın kafasında kadın gördüm ki, hayretler içinde kaldım.
Doğurmayıverin efendim o halde.
Ağza iğrenç bir demir tadı giriyor. Kokusu dayanılamayacak kadar kötü. Pirinç ununu anlarım ama o Yavrucaklarınıza bu mamaları nasıl veriyorsunuz?
2 saat içinde bebeğe verilmediğinden bozulan bu mamanın bebişinizin midesine verdiği zararları tahmin edebiliyor musunuz?
Sütü olmayan, emziremeyen annelere lafım yok. Ama nice memelerim sarkmasın kafasında kadın gördüm ki, hayretler içinde kaldım.
Doğurmayıverin efendim o halde.
Bi aralar sürekli yediğim şeylerdi.
Muhallebisi ve muzlu pureler süper oluyor.
Muhallebisi ve muzlu pureler süper oluyor.
biberon maması olarak golden goatı tercih ettiğimiz ürünlerdir.
"hayatımda hiç yemediğim şey." desem yalan olmaz. *
bir defasında kaç aylıkmışım bilmiyorum ama; annem ve anneannem birlikte almışlar, bir iki kaşıktan sonra yememişim. anneannem de pakette kalanını kendi yan komşusunun, benden 1-1.5 yaş büyük torununa götürmüş. bir daha da almamışlar. (tabi, o zaman mamalar bu çeşitliliğe de sahip değildi.)
fakat kanımca bebek maması ve bisküvisi gibi sentetik besinler, bebişlerin hiçbir şekilde yemek yemeye yanaşmamaları durumunda başvurulacak son alternatif bir çare olmalı. zira her halukarda çok sağlıklı olmadıkları aşikar.
aşırı sos içermeyen ev yapımı hafif çorbalar, az şekerli muhallebi, günlük süt, haşlanmış yumurta, meyve püresi gibi besinler dururken. (çorba yapmaktan erinen de, bir zahmet çocuk yapmasın.)
hani bir de tabi bir 20 yıl öncesinden bu yana mamalar, hayli çeşitlendi ve lezzetlendi. şeftalilisinden bir de ben alıp yemeyi düşünüyorum.
bir defasında kaç aylıkmışım bilmiyorum ama; annem ve anneannem birlikte almışlar, bir iki kaşıktan sonra yememişim. anneannem de pakette kalanını kendi yan komşusunun, benden 1-1.5 yaş büyük torununa götürmüş. bir daha da almamışlar. (tabi, o zaman mamalar bu çeşitliliğe de sahip değildi.)
fakat kanımca bebek maması ve bisküvisi gibi sentetik besinler, bebişlerin hiçbir şekilde yemek yemeye yanaşmamaları durumunda başvurulacak son alternatif bir çare olmalı. zira her halukarda çok sağlıklı olmadıkları aşikar.
aşırı sos içermeyen ev yapımı hafif çorbalar, az şekerli muhallebi, günlük süt, haşlanmış yumurta, meyve püresi gibi besinler dururken. (çorba yapmaktan erinen de, bir zahmet çocuk yapmasın.)
hani bir de tabi bir 20 yıl öncesinden bu yana mamalar, hayli çeşitlendi ve lezzetlendi. şeftalilisinden bir de ben alıp yemeyi düşünüyorum.
inek yavrusunun sütünü çalan insan kendi Bebeği için üretilmiş mamayla neler yapmaz.
afiyet olsun.
afiyet olsun.
Bence evde yapın hazırlar kimyasal dolu. Yoksa raf ömrü mü olur. Doğal değil.
pahali olani her Zaman iyi olani degildir.
Son aylarda fiyatı en cok artan ürünlerden. Bir de bebek bezi. Hediye olarak bebek maması almak cok da iyi bir fikir değil. Çünkü bebek onu yemeyebilir.annesine sorup bir kaç kutu almaksa aileyi sevindirir.
Bebek mamalarının fiyatı artmış diye görüyorum duyuyorum son zamanlarda. Biz zamanında humana kullanmıştık fiyatı gayet normaldi. Geçende baktım çok da artmamış ama tabi durum üzücü. Büyünce tonlarca vergi verecek olan bebeklerimizi doyurmak için bile dünyanın parasını veriyoruz. inanılmaz.
bebekler yemeyince ölmüyor bu kimyasalları merak etmeyin. eskiden yoktu böyle şeyler anamız pirinç unundan mama yapardı.
Tabi ne diye mama kullanıyorsunuz ki taş yedirin. Küçücük bebeğin dişleri var, annelerimiz sütü asla kesilmiyor çünkü. Ne yaptı size bu mamalar anlamıyorum. Mis gibi mama humana.
Lüks tüketim kardeşim, almayın piçlerinize. Yemesinler.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar