bugün
- mod geldi mod geldi11
- türk pasaportu11
- nervio18
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız23
- oy kullanmak için yeterlilik testi11
- özgür özel24
- çiçek17
- kızının vurduracağını bile bile eyleme göndermek14
- kent lokantalarinı kapatan kayyum17
- espresso lab10
- anın görüntüsü9
- saraçhane14
- akp bitmiştir32
- öcalanın mektubunun kürtçe okutulmamasına ceza8
- güzel kızların ortak özellikleri9
- karınız için kas yapar mısınız10
- true'nin çaylak olması16
- seni bu sözlükte yaşatmayız8
- cennet te sadece oruç tutanların geçeceği kapı12
- kurumsal boykot listesi15
- akepeli kayyumun kent lokantalarını kapatması20
- sıradaki hedef mansur yavaş18
- masum gençler8
- sen dahil 10 hatuna daha günaydin yazan erkek9
- sözlükteki yaşlılar29
- cici bebe bisküvisi10
- fotokopici bi erkek8
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz14
- ekrem imamoğlu35
- türk dizilerinin insanlara öğrettikleri9
- memeler baş kaldırırsa tutuklanır mı16
- melih gökçek13
- yolda kendi halinde yürüyen kadını coplamak10
- küresel ıkınma13
- v a m p i r o v8
- sözlük yazarlarının ruh hali13
- doktor dövülür ama polis kutsaldır16
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi10
- sahurdayız uludağ sözlük13
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- ben botum9
- sözlükte kimliğin deşifre olması13
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek13
- idrarın bulanık renkte olması9
- bedava olan ve insanı mutlu eden şeyler8
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması9
- akp'lilerin asıl istediği şey10
- arkadaşlar bi bakar mısınız12
- konsolun önemli olması11
başlığa bakıp da "ay ivvrenççç" diyen yazarlar için önceki zirve izlenimleri:
http://www.uludagsozluk.c...kara-bok-yiyoruz-zirvesi/
açıklama yapmaya gerek yok, kokoreç seven tüm yazarların katılımını beklediğimiz zirve, hatta geçen sefer hayatında hiç kokoreç yememiş olan fewzi1907 bile yemişti. (ha sonra iyi mi olmuştu hayır) *
uzun lafın kısası kokoreç lafını sol frame'de görüp de canı çeken herkesi bekliyoruz, canı çekmeyenler de midye dolma için gelebilirler.
o da olmadı muhabbet için bekleriz.
ayrıntılar yakın zamanda duyurulacaktır.
http://www.uludagsozluk.c...kara-bok-yiyoruz-zirvesi/
açıklama yapmaya gerek yok, kokoreç seven tüm yazarların katılımını beklediğimiz zirve, hatta geçen sefer hayatında hiç kokoreç yememiş olan fewzi1907 bile yemişti. (ha sonra iyi mi olmuştu hayır) *
uzun lafın kısası kokoreç lafını sol frame'de görüp de canı çeken herkesi bekliyoruz, canı çekmeyenler de midye dolma için gelebilirler.
o da olmadı muhabbet için bekleriz.
ayrıntılar yakın zamanda duyurulacaktır.
kokoreç sözcüğünü sol frame' de görmenize sebeb olan kişi olarak seve seve katılmak isteyeceğim zirve olacak. *
uzun süredir kokoreç yemediğim için gitmek için can attığım zirvedir. *
saati uygun olursa gelebileceğim zirve. erkek arkadaşım geç saatlerde dışarda olmama izin vermiyor...
yalnız ilk defa kokoreç yiyeceğim için bünyemde tedirginlik yaratan zirve.
yalnız ilk defa kokoreç yiyeceğim için bünyemde tedirginlik yaratan zirve.
(bkz: episode 3 revenge of the bok)
günü ve saati uygun olursa gelebileceğim zirve. okul arkadaşım bazı günlerde geç saatlerde dışarda olmama izin vermiyor...
görülen lüzum üzerine edit: bu boku hep yediğim için gayet rahatım.
görülen lüzum üzerine edit: bu boku hep yediğim için gayet rahatım.
büyük ihtimal katılacağım zirvedir. kokorec yemiyorsanız da baska yiyecekler mevcuttur. maksat muhabbet olsun.
programı yakın zamanda belli olacaktır, ancak gündüz saatlerinde değil, daha ziyade akşam yemeğinden sonraki saatlere denk gelen vakitte buluşulacaktır.
gelmeyi düşünen arkadaşlar lütfen ortam butonunu kullanarak ilgili başlığa ben de ben de desinler; zira katılımı oradan takip etmek daha kolay.
gelmeyi düşünen arkadaşlar lütfen ortam butonunu kullanarak ilgili başlığa ben de ben de desinler; zira katılımı oradan takip etmek daha kolay.
Ankarayı ve medeniyeti yeniden keşfetmiş bir yazar olarak katılabilme ihtimalim olan zirvedir. Kesin cevabı kim biliyor? komutanlar.
gitmemem durumunda boku yiyeceğimi bildiğim için * seve seve olmasa bile bir şekilde(!) gideceğim zirve.
midye tava eşliğinde bira olursa, bir de fewzi1907 beni dövmeyeceğine söz verirse muhakkak katılacağım zirvedir.
yoğun istek üzerine bir gün öne alınarak 26 ekimde yapılmasına karar verilen zirvedir.
başlık da birazdan hokus pokus ile değişecek zaten.
başlık da birazdan hokus pokus ile değişecek zaten.
ayrıntıları belli olan zirve.
saat 19:30da buluşulup çoğunluğun isteğine göre kararlaştırılan bir mekanda sohbet muhabbet rakı bira edilecek, sonrasında kokoreç yemeye gidilecek. daha fazla bilgi için: ortam -> zirvebox -> bok yiyoruz zirvesi episode 2.
saat 19:30da buluşulup çoğunluğun isteğine göre kararlaştırılan bir mekanda sohbet muhabbet rakı bira edilecek, sonrasında kokoreç yemeye gidilecek. daha fazla bilgi için: ortam -> zirvebox -> bok yiyoruz zirvesi episode 2.
bokoreç zirvelerinin sonunda beklenen bir ayağı daha gerçekleşicek olan, johnnyb yi kandırabilirsem onun bokoreç iyiceği benimse bokoreç yiyenleri izleyeceğim zirve olacaktır.
geç kalan yazarların avuçlarını yalayacağı zirve. buluşma noktasında en fazla 10 dakika beklenecek, haberiniz ola. diğer yazarlara ayıp.
Şimdiden gitmek için idmana girilen zirve. Eskisi gibi karnımızı 3-4 kilo fıstıkla doldurmayıp saf kokereçin tadına varılacak olan zirve.
Tüm harcamaların organizatör tarafından karşılanacağını öğrendiğim zirve. iyimiş be.
Elimde görsel kanıtlar var, paylaşıp da organizatörü zor durumda bırakmak istemiyorum. Zaten kendisi mali açıdan çökecek.
Elimde görsel kanıtlar var, paylaşıp da organizatörü zor durumda bırakmak istemiyorum. Zaten kendisi mali açıdan çökecek.
sükut ikrardan geleceği için sessizliğimi bozayım efendim, tüm harcamalar derken yok öyle bir şey, hatta bazı harcamalar da karşılanmıyor, şurda kırk yılın başı "organizatörün hesabı benden" diyenler olur diye zirve düzenledik, başımıza gelenlere bak.
şu insanlar hiç mi doğru düzgün şey iyiyip içmez be kardeşim? nerde pis şey var onu yer içer bir de zirvesini yapar! o değil de şimdi ben bu adamlar "bok yeyin emi, o pis şeyi midelerinize nasıl sokuyorsunuz ya" diye serzenişte bulunacağım kızacaklar bana* ben en iyisi reha muhtar gibi yapıp hiç dememiş olayım bu lafları. sizlere de afiyet olsun, daha doğru düzgün bir şeyler yemek için zirve yaparsanız bana da haber edin belkim gelirim. tüm organ yiyicilerin gözlerinden öperim ***
"Gidin, ne varsa silin süpürün." dediğim zirve. Laf ağızdan bir kere çıkar sevgili organizatör.
gelenler elime mum diksin zirvesi.
faati, mum dikemiyorsa atıp tutmasın ayrıca.
faati, mum dikemiyorsa atıp tutmasın ayrıca.
mum diktiğim zirvedir lakin kafamda soru işaretleri oluşturan birdurum var. "madem içip pikolete gidecez belpa'da niye buluşuruz arkadaş, bahçelinin uyduruk publarında oturup yabancı biralara dünyanın parasını bayılmayı çok seviyorsunuz herhalde, gelin bir olalım merkezde bir puba oturalım" diye içlenmkteyimdir kendime.
olmuştur, bitmiştir. bir çok yazarla tanışılmıştır. yemek yiyilimiştir, içilmiştir, kokoreçle bitirilmiştir. ilk entry de tarafımdan girilmiştir. ayrıca
(bkz: pammuk bu ne biçim organizasyondur lan allahsız!)
(bkz: pammuk bu ne biçim organizasyondur lan allahsız!)
güncel Önemli Başlıklar