bugün

Nükleer çalışmaların meyvesini vermesinin sonucu olacaktır.

Yeni türkiye
Nükleer güç
Hedef 2023
Bende Başbakan olucam.
klasik türk edebiyatıdır efendim. hangi partı söylerse söylesin kesinlikle balon bir açıklamadır zaar.
yahu kardeşim bırakın artık bu kürt-türk ayrımcılığını. Türkiye eğer güçlü olacaksa ayrımcı politikalarla değil birleştiren politikalarla olacaktır. o kadar.
(bkz: ay götüm)
(bkz: şakaysa komik gerçekse daha komik)
Büyük bir aldatmacadir.

Böyle gidersek, bu zamanları arayacagimiz bir yıl olacak.
Ne nükleer gücü abiciğim. Senin heveslendiğin nükleer gücü bizim düzgün savaş uçağımız yokken kullanıyorlardı. Adamlara onlardan öğrendiğin şeyle mi artistlik yapıcan? Millet nükleeri bıraktı hidrojen bombasına falan geçti bu hala nükleer diyor.
2023'te süper güç olmayız da yine biraz olsun gelişmiş oluruz elbet.
görsel
türkiye yıkılmayacak arkadaşlar, bu ülkenin bir sahibi var. öyle andavallı birkaç sünninin peşinden giden aptal yığını yüzünden heba edilmeyecek.
yıllardır aynı martaval. insanlar 2023 yılına öyle bir şartlanmışlar, kendilerini öyle bir inandırmışlar ki o yıl hayatlarındaki en büyük heyecanın yılbaşı çekilişi olacağından bile habersizler.
en fazla muhtarları toplayıp, 2 tane baraj, 3 tane köprü-otoyol açılışı yaparlar. ama buna bile gözlerini kapatıp bağlanır bu çe o me are ler.
(bkz: halamın bıyıkları olsa amcam olurdu)
inşallah dedirtir. Lakin görüp görmeyeceğiniz meçhul. Çarşı karışır beyler ben diyim. Lafım Erdoğan düşmanlarına adam olun devletten yana bir tutum sergileyin düşmandan gelen füze aa bu akpye karşı demeyecektir.
reis-i muhtesem hazretleri sayesinde insallah olucak olaydir. sadece super guc degil, ayni zamanda super islam devleti olucagiz hamdolsun.
kardesm anlamıormusun musul bizm oolcak nasl biliormsn bak şmdi osmö ile musula girioruz dayeşi ordn temizlioruz zatn abd nin en güçlü golu dayeştr bak şmdi orspu coçugu ab d korkp kaççak musuldn hop musul bizim olçk artk sonra ordn tüm suyire bizmdir oldm mu şmdi süpr güç artk en güçlü ülke biz olçz hedef o yzdn 2023 anldn mı kardeşm? ii cumalr,
bir çomar hayali. bunu söylerler ardından istemsizce hülooooğğğ çekerler.
Hangi kameraya gülüyoruz amk.
(bkz: tamam)
2023te bor cıkarcaz abii mesela abd bizden korkacak süper güç olcaz 2023ten sonra isimlere bor eki gelecek mesela fatmabor berkebor.
2023 de öyle bir bor'luk olacak ki millet bor'luktan ekmek arası bor yiyecek.
belki ülkenin refahıyla ilgili iyi ve faydalı gelişmeler yaşanabilir ama süper güç demek sadece ordu gücüne en iyi savaş pilotlarına veya dinamik nüfusa sahip olmak demek değildir bunlar bir başına yetersizdir. Çağ teknoloji çağı bu alanda ileride olmak gerekir. Bazı şahsı muhteremler bu tarihte bor çıkarabileceğimizi ve bu yüzden süper güç olabileceğimizi düşünüyor bu konuda biraz daha bilgi sahip olup öyle tahminlerde bulunursanız iyi olur zira siz bir elmadan bahsetmiyorsunuz dalından koparıp yiyesiniz bir madenden bahsediyorsunuz ve bu madeni çıkarmadan önce onu işleyebilecek bir teknolojiye alt yapıya sahip olmak gerekir aksi halde yine amerikayı zengin edersiniz onların gücüne güç katarsınız ve onlar gücünü pekiştirirken sizde en fazla arap ülkelerinin konumunda olursunuz sadece biraz daha zengin.
yersen.
artık hiç kimse kurtaramaz bu ülkeyi uçurumdan.
hızlıca düşüyoruz..
Ne ictin dedirtmistir.
Kulaktan dolma bir bilgi ilr gelindigini gosterir. Çünkü bize suanda hep ayni seyi yapiyorlar.
Neymiş lozanin yüzüncü yilinda petrol rezevrleri bizim olacakmış.
Yok musul kerkuk elimze gececekmis. Tayyip o yuzden 2023 u isaret etmis felan filan.
Ulan bunu bilen adam. 15 yillik süreçte devlet elinde olan ve neredeyse zengin olacağımız herşeyi ozellestirme adi altinda peşkeş ceker miydi?
hala bu martavala inanan andaval varmıdır acaba.
eğer tüm vatandaşları kırmızı don mavi pelerinde giymeyecek ise istemediğim doğa olayıdır. 2023 de herkes eli şeyinde beklerken mevzunun yalan olduğu ortaya çıkınca ne olacak acaba çok merak ediyorum..

şaka lan neyini merak edeyim millet dün yaşanan patlamaları maden göçüklerini hırsızlıkları bile unutuyor 2023 e kadar bin defa beyinleri resetlenir unuturlar bile..