bugün

görsel
ramazan yüzünden antalya'ya otele gidemediğim yazdır. eniştemin teyzesinde kalmıştım. scooter'dan düşüp yaralanmıştım. teyzemlerde kalmıştım. 15 temmuz akşamı yazlığa gidiyorduk. teog çalışıyordum. teogdan çok korkuyordum belki. ağla kalbim ağla şarkısını duymuştum. camiye gidiyordum. başörtü takıyordum camide gizlice. tuğçe ablalar bizim yazlığa gelmişlerdi.
Uludağ sözlük için malum olayla başlamıştır.
Haziran ayı ramazan, ardından 9 günlük bayram tatili, bunlar bitti 15 temmuz günü bir darbe oldu ve 1 ay boyunca darbe konuştuk oldu sana ağustos 15. Su gibi gelip geçti. Tüm bunların yanında benim için güzel geçse de mutluluğumu engelleyen bunlar oldu. Darbe ve çabuk geçmesi.
4 ülke ve 9 şehir sığdırdığım yaz. bence bu yaz oldu darısı bir dahaki yaza.
filmi çekilse kapalı gişe oynar. evet.
(bkz: tünelin ucu bombok bir yere çıktı)
Kanımca en iğrenç yaz dönemi diyebilirim.

Abi bodrum a geldik ege ye geldik lan ege ye. Ortamda turist elle sayılıyor. Mesela siyasi olayları saymıyorum. Ama yaz şarkılarına bakıyorum ulan çok kısır ya. Mesela demet akalın in pırlanta şarkısı ve hande yener in bir tane dandik şarkısı var sözlerini bile bilmiyorum. Mekanlarda arabalarda cafe lerde bunlardan başka birşey çalmıyor. Yabancı birşey çalarsa da o şarkı sia cheap thrills. 4. Bir şarkı yok hemen eski şarkılara gidiyorlar. Yaz Hitleri bile yok bu yaz. Öylesine yavan.
2015 yazından farkı olmayandır.
bomboş geçti gitti.
Kpss çalışmakla geçen yaz evet.
Sonuçları bekliyoruz bakalım.
Bitti bitiyor.
Hic guzel gecmemistir. Bomboş bir yaz daha. Hayaller hayatlar.
15 temmuz sonrası hiç bir şey anlaşılmamış yazdır. Hangi ara eylül 1 oldu tarih şahsen anlamış değilim! Kâbus gibi bir yazdı. Geçti, gitti. sonbaharın serin, Romantik günlerinin tadını çıkartalım.
tarot bilenlerin anlayacağı şekilde yıkılan kule ve ölüm kartı gibi geçmiş yazdır.
2015 yazı bambaşkaydı kıyaslanamaz bile Zaten yalın ne zaman cornettoya şarkı yapmayı bıraktı o zaman anladık kötü bir yazın geçeceğini serdar ortaç bile gıybetiyle tek başına yetemedi.
başlarda güzeldi ama filmin sonunu bağlayamadık.
Ağustos ayı çok sıcak ve bunaltıcı geçmiştir, bittiğine şükür.
Yine ne ara geçtiğini anlayamadığım dönemdir. Oysa 5-6 yıl önce bugünlere nasıl bakıyordum, şimdi nasıl. Çok şey değişiyor. Özellikle de zaman ve insanlar...
Ne yazık ki leş gibi geçti.
Bitince "Ee bitti mi şimdi, ne çabuk" dediğim yazdır.
bildiğin dallas gibi geçen yazdır. evet.
15 dakkada bitti.
Tıpkı 2015 gibi iğrenç geçmiştir. Ne ramazanın tadını aldım ne bayramın. Geri kalanı zaten darbeydi terördü geçip gitmiştir. Kısacası 2017 yazını hiç sabırsızlıkla beklemiyorum.
Benim için bok gibi geçen bir yazdır. Bu yaz öğrendiğim şey insanın en fazla ne kadar uyuyabildiğidir.
benim için ilk yarisi igrenc ve stresli diger yarısıysa bulutlarin üzerinde gecmistir.