bugün

safsatadır. insanların ne zaman kopacağını bildiği bir kıyamet hiç kopar mı ya?
son derece muhtemeldir! her geçen gün biraz daha yaklaşıyouz...
"2012 bize girecek" diye zırvalayanlara sarfedilmesi gerek laftır.

hayır 2012 girecekse hepimize girecek. burada hem fikiriz. ama siz geçmişte "91'de yerin altından üçbacaklılar gelip hepimizi domaltacak", "98'de havadan şişme adam yağacak", "2004'te dünya'ya iktidarsızlık bombası atılacak ve soyumuz tükenecek" gibi şeyler zırvalamıştınız ve hiçbiri tutmamıştır. yok şimdi maya mantarı takviminde 2012'de kıyamet kopacakmış filan. olum yeter lan, nedir bu sizin sahip olduğunuz paranoyak zihniyet?! biz duymaktan bıktık siz duyurmaktan bıkmadınız. ama yetti, eğer 2012'de olacaklar gerçek olursa eyvallah derim, uyarmışsınız önceden derim. ama olmazsa, gelirim o 2012'yi anüslerinize öyle bir sokarım ki 2012 sizin kıyametiniz olur. susun lan bi yeter!

(bkz: akıllı olun lan akıllı)
kıl detaylarını bilemediğim, nassa tarafından asılsızdır diyerek açıklama yapmasına sebebiyet veren hurafe zincirinin son çengelidir.
Belli bir periyod da dünyanın eksen açısının değiştiğini hesaplamış olan mayalar, son tarihi yani 5 nci periyodu 21 aralık 2012 olarak hesaplamışlar. bunun bir kehanet değil hesap olduğu dikkate alınmalıdır. eksen açısının değişiminde yaşanan felaketlerden bir tanesi de nuh tufanıdır. kendi inanışımıza göre kıyametin bir cuma günü kopması beklenmektedir. 21 aralık 2012 nin cumaya denk geldiğini görünce epey kıllanmıştım.
(#5464060)
Kur'an, Kıyamet olayının kesinliğini, yakınlığını bildirdiği, hatta oluş biçimine ilişkin tasvirler verdiği halde zamanı konusunda bir açıklama yapmaz. Kıyamet doğrudan doğruya Allah'ın dilemesine bağlı bir olaydır ve O'ndan başka hiç kimsenin bu konuda bir bilgisi yoktur. Kur'an;

"Kıyamet saatinin bilgisi şüphesiz Allah katındadır" (Lokman, 34) gibi âyetlerle Kıyamet'in zamanının hiç kimse tarafından bilinemeyeceğini belirttikten sonra, bu konuda sorulan soruları şöyle cevaplar:

"De ki: 'Onun bilgisi ancak Rabbimin katındadır. Onun vaktini kendisinden başkası açıklayamaz" (A'raf, 187)

"Kıyâmet'in ne zaman gelip çatacağını soruyorlar. Senin neyine gerek onun zamanını bildirmek. Onun nihayeti ancak Rabbine aittir" (Nâziât, 42-44).

Cibril Hadisi olarak ünlü hadiste, Hz. Peygamber Hz. Cebrail'in bu konudaki sorusunu "Soruları sorandan daha bilgili değildir." diye cevaplayarak kendisinin de kıyamet'in zamanına ilişkin bir bilgiye sahip olmadığını açıklamıştır. (Buhari, iman, 37).
(bkz: kıyamet kopsa da oha falan olsak)
çözümünü bulduğum için kopmak zorunda olmayan kıyamettir. şöyle ki; madem maya takvimine göre hareket ediyoruz, o zaman çözüm de maya işi olmalı. evet, insan kurban etçez. bu devirde direk kan dökmek biraz barbarca karşılanabilir, ama bi yanardağdan aşağı bakire kız atarsak da oluyor bu iş benim bildiğim. her şey gayet açık aslında, niye kimse daha önce görememiş bunu hayret.

yalnız yanardağdan bakire kurban ederken dikkat edilecek bazı ince hususlar var; işi ehline bırakmalı, sadece kızı aşağı it, olmaz. yanardağın kenarlarında sivri kayalar olabilir kız düşerken bi tarafı oraya girse sonra hangi tanrı kabul eder öyle kurbanı. ben olsam hayatta... ben koca evreni yaratacam, içine her şeyi koyacam; senin kurban ettiğin kız follofoş çıkcak, tufan yağdırırım tufan... ben tanrı olsam zaten var ya, fiuu... yandınız. (dağıtırım ben böyle konuyu)
(bkz: 2012 mardukla randevu)
bu başlıkla alakalı bir sorun olan konu ya da durum. neden derseniz 2012 senaryosunda bir kıyametten çok bir değişim ya da etkileşimden bahsedilmektedir. 2012 ile alakalı senaryolar üreten insanlar da maya'ların hesaplarında da bir yok olma değil bir değişim bir etkileşim anlatılmaktadır.

yani dünya yol olmayacak ama marduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

(bkz: ah ederim)
(bkz: kop kop)
(bkz: biz öyle bir bilgi gelmedi)
sadece cebini doldurmak isteyen kitapçılara gün doğan kıyamettir. eeeöööfff geleceksede gelsin mına koyim. hepimiz geberecez nasılsa. ne telaş ediyorsunuz? tüm gezgenler bir araya geldiğinde kıyamet kopacaktı ne oldu?
tırt...
cern de yapılan deneyde de aynısını dediler. ne oldu?
gene göt oldular. ulan göt olmaktan bıkmadınız mı yahu.
amman başımıza kopmasın. *
"ohooo, salla aga, daha 3 sene var lan" tepkisini vermekten haz duyacağım hede.
(bkz: kıyamet başlığına 2012 de kopması beklenen yazmak)
şeytanın 06.06.06 'da dünyaya inmesi milenyumda kıyamet kopması kadar kolpa olan olay.
birbirinden ilginç iddiaların ortaya atıldığı kıyamet.eric von daniken'e göre ufolar köln'de bulunan manastırın önüne inecek ve insanlığı eğitecektir. nasa'ya göre güneş fırtınalarının kopacağı tarih. fırtınalar yeryüzündeki bir çok enerji yapılarını tahrip edecektir. astronomlara göre ise marduk dünya'yı yok edecektir. bendenize göre ise; işte biz o gün tükeneciğiz.
eğer tahminler doğru tutarsa bu sadece kıyamet zannedilen felaket olur. çünkü kıyametin ne zaman kopacağı ne bilinir ne de tahmin edilir.
olmasi mümkün degildir euro 2012 ertelenemez. *
tüyo pek mantıklı gelmedi bana ayrıca kendimi kıyameti canlı izleyecek kadar şanslı hissetmiyorum ben kesin toprak altında kaçak bir link bulurum.
-hakkı ne oluyo lan.
+abi gecen kıyamet kopacak dedım de ınanmamıstın ya o oluyo...
-hay ..... daha yenı mezun oldum yaaaa.... ne oluoz lan dur... durrrrrr. durrrrrrrrr... duuuuuuuu.
bekleyelim ve görelim.
gelse de kopsak.
gereksiz bir tahmindir.06.06.2006 da kıyamet kopcak diyen bazı ipneler tabi olmadı abi 6 sene sonra kesin kopar ya valla bi 6 sene daha bekliyelim arayışına girmiştir.