bugün

''bulgarların nostradamusu'' olarak bilinen baba vanga (vangeliya pandeva) tarafından ileri sürülen kehanet. buna göre, dört asya ülkesinde vukubulacak suikastlar sonucunda 2010 yılının kasım ayında başlayacak olan 3. dünya savaşı 2014 yılına kadar sürecektir.

(bkz: http://www.aa.com.tr/tr/b...dunya-savasi-korkusu.html)

not: bu kehaneti bile bile dünya savaşı'na meyledecek ülke çıkar mı, ayrı bir merak konusudur. bu itibarla, çoğu kehanet gibi gerçekleşmemesi olasılığı gerçekleşmesi ihtimalinden kat be kat fazladır. (kasım ayını bekleyip göreceğiz)
mayalar söylemişti.

Bizler inandık sizde inanın bizim için bu savaşı alın.
yaşadık desene...
bir bulgar iddiasıdır. bari bu sefer almanya yenilmesin lan.
güldük eğlendik fakat bu ekonomik kriz, dünya'nın daha önce hiç karşılaşmadığı kadar kalabalık olduğu ve rezervlerinin bunu karşılayamadığı gerçeği göz önüne alındığında, olması durumunda şaşırmayacağım ancak olmasını da asla istemeyeceğim insan rezaleti olay. ayrıca 2012 yılında zaten kıyamet kopmayacak. böyle bir önerme de yok sadece uydurma var. mayalar'ın bahsettiği olay sadece bir değişim dostum yani bu değişime uyacaklar ve uymayıp elenecekler olacak. felaketler, depremler ve benzeri doğal aktiviteler sonucu sadece dünya'da değişim olacak, kıyamet değil.
%0 gorulme ihtimali olan bir kehanet ve uydurmadir.
bu savaşın çıkması tabiki kehanet olduğu sanılan ve hiç gerçekleşmeyen saçmalıklardan dolayı olasılık azdır. birde suikast iddaları obama için söylenmişti ,yanılmıyorsam bulgar kâhin tarafından ama boş çıktı
Dünya savaşları daima 4 yıl sürecek diye bir kural mı var ya.Bu aynı şeye benziyor her maç 90 dakkadır.
Tarafsız kalıp kalamayacağımız konusunda bir saptama yoktur.Çıkarsa nerde yer alacağımız konusu karmaşıktır.Kazanan tarafta olmak mefhumu sorgulanabilir.
biraz çabuk olsa iyi olur zira yıl bitiyor. *
(bkz: hanım koş şavaş var)
Almanya'nın yanında olmayalım da nerede olursak olalım.
bu devirde hiç bir savaş dört yıl sürmez. iran-ırak savaşında olduğu gibi her iki taraf günde, karşılıklı dört top mermisi atarsa o başka ki bunun adı da dünya savaşı olmaz.
"hassiktir" demek istediğim kehanettir. kasım ayında ales sınavım var benim ya. o pencereye çıkan çocuk gibi bende mi bağırayım millete.

(bkz: kasım da sınavım var benim ya)
bizde yenilmiş sayılacakmıyız?
(bkz: hassiktir diyoruz hassiktir)
(bkz: öğrenciyiz bir şey yapamaz mısın)*
olması halinde tarafsız kalacağım savaştır.