bugün

efendim evrim teorisini desteklemeye çalışan önerge..
bak şimdi şüphelenmeye başladım..
gerçek olsa bile o kadar yıldır geldikleri nokta buysa, aslında onlar için utanç kaynağı olması gereken tarihtir. kendilerinde biraz beyin olsa, en azından bunu anlayabilirlerdi.
ispat edilebilecek somut delilleri bir türlü
toplayamayan kriminal ekip.Herkes adına üzgünüm faili meçhul olarak kalacak dava.
yazıyla da yazarsanız daha iyi olur. on iki bin mi, yoksa yüz yirmi bin mi belli olmuyor.

(bkz: hz adem in kürt olması)
kürtlerden sıkıldım. ölseler de kurtulsak.
her gün bir malın avuntularına sebep olmalarından bunaldım.

adam demiş ki kürtlerin 1200 yıllık tarihi var.
olsun veya olmasın sikimde değil.

buna niye karşı çıkarsın evladım?
sana ne esteban her kimin oğluysan.

mal mısınız oğlum. ırk dediğin şey zemibille gökten inen bir şey değildir antilop artı öküz. bir süreç sonucu ortaya çıkar. bunun yıl inkarı nedir lan mal? üçyüz olsa ne olur. üçyüz olunca götünü buza sürtmüş gibi mi oluyorsun.

bunca yılda devlet kuramamışlar. vah vah.
biz kurduk lan. evet kurduk.
onküsürmilyon işsizin var. bilmem kaç milyon aç insanın var.
eğitimde bir sürü sorunlar yaşıyoruz.
imfnin şamar oğlanı olmuşuz.
amerikanın müttefiki numarası yapmak zorundayız.
götü boklu yunanistan bize kafa tutuyor.
bir tane atletimiz yok, bir tane yüzücümüz yok.
her gün bir skandal.
her gün başka bir dalavera.

devlet kurduk. tamam oluyor mu hödük devleti kurunca. o soktuğum beynini biraz buna yor, soktuğum yerden bir nefes çekerek.
olmayan bir tarihtir. bu ancak türkler için söz konusudur ve prof dr. kazım mirşan tarafından iddia edilmiştir. eğer kürtlerin gerçekten böyle bir tarihleri olsaydı kendilerinin fars, arap ve ermeni etkisinde kalmış türklerin soyundan geldiklerini kabul etmeleri gerekirdi, tıpkı slavlaşan ve türklüklerini kaybeden bulgarlar gibi. ayrıca karakeçili aşireti gibi türk kökenli kürt te yoktur, ibrahim tatlıses gibi arap, mesud barzani gibi yahudi ve hatta ermeni ve acem asıllı kürtler de vardır. bu da ilgili belgeler:

http://is-is.facebook.com....php?note_id=139260557039
http://www.angelfire.com/tn3/tahir/trk12.html
geett!! oldu mu o kadar bee!
(bkz: homoerectus)

http://www.historyoftheun...om/images/homoerectus.gif
(bkz: ben külah yaptım sen anlat)
- hocam bu önümüzdeki sınavda nerden nereye sorumluyuz?
+ bütün kürt tarihi işte...
- hocam ne yaptınız, 12000 yıllık kürt tarihi... nasıl çalışıcaz, nasıl yetiştirecez konuları?
+ hemen tırsmayın lan. 12000 yıllık tarihleri var ama icraat yok. tarihte ilk olarak "devlet bize yardım etsin" mottosunu dile getiren kürt filozofunun ismini öğrenin yeter. bütün tarihleri bu zaten.

(bkz: uzaylılar bize yardım etsin)
(bkz: ama illa birileri yardım etsin)
-yoktur öyle bir şey
+haklısın abi.
-e biliyoruz da konuşuyoruz oğlum
+abi o değil de bunlar devlet bile kuramamış.
-ahaha. kuramaz tabi oğlum. bak bize 16 tane kurduk
+15 tanesi yıkıldı be abi.
-olsun be oğlum. katsayı misali düşün.
+abi o değil de rusya gazı kesecem deyince götümüz tutuşuyor, imf kredi vermeyecem deyince skimiz büzüşüyor. yoksa biz sadece büyüğüz diye kendimizi mi avutuyoruz
-olum biz viyana kapılarına kadar dayanmış milletiz. cümlesini sikertiriz.
+abi dünyadaki ilk beşyüz üniversite arasında anılan bir tane bile üniversitemiz yok
-olum zaten bunlar kart kurtmuş
+dış ticaret açığımız ebemizin örekesini dübürümüze sokmakta
-dili de yok bunların
+hukuk devleti dediğimiz şey, hergün binlerce hukuksuzluğa şahit olmakta
-dağ türküdür bunlar
+sinemamız kabuğunu kıramadı, şiirimiz tutunamıyor, edebiyatımız dünyaya açılamıyor
-ya sevsinler ya terk etsinler oğlum
+abi sen beni dinliyor musun?
-ne mutlu türküm diyene!
(bkz: hz adem ile havva nın kürt olması)*
Daha Kürt'ü kabullenememiş bir topluma anlatılması gereken son şey.

aksi takdirde sonuç olarak (#6167791) bu gibi süperzeka yorumları türüyor.
daha geçen hafta 5000 yıldı yahu..!

demek hisse senedi olsa yılın en çok kazandıran yatırım aracı olacaktır.

hazır kriz de varken, hükümet bu işe el atsın..
zaman nasıl ileriye gidiyorsa bu kürt tarihi o şekilde geri kayıyor. ters orantı var zaman-kürt tarihi arasında. sonuç olarak 12000 yıllık kürt tarihi ile karşılaşabiliyoruz. 3-5 yıl sonra daha da eski zamanlara kıp gidecektir bu tarih.
patolojik bir milliyetçilik yaklaşımıdır. gerçekten de bazı kürt mitolojisi ve tarihi kaynaklarında böyle garip ifadelere rastlanması mümkündür: derler ki, nuh kürttü, tufandan sonra bir tek kürtçe konuşan insanlar kalmıştı, vs.

bu patolojinin bir tür savunma mekanizması şeklinde ortaya çıkmasının nedenlerini de araştırmak lazım tabi. ama benzer bir garipliğe süryanilerde de rastlamak mümkün. örneğin gabriel akyüz'ün süryani kültürü üzerine olan kitabında tanrının adem'le süryanice konuştuğu söylenir. dolayısıyla tanrı "dil"i değil, neredeyse önce süryanice'yi yaratmıştır. bu tür açıklamalar mitolojik oldukları kabul edilerek hoş karşılanabilir, fakat garip olan, bu yargıların sahipleri bunların doğru olduğunu da savunabilmekteler. fikrimce pek ciddiye almamak lazım. kürlerin, süryanilerin 12000 yıl evvel yaşadığını kabul edersek kişisel olarak benim de 12000 yıllık tarihim vardır. *
lozan barış görüşmeleri sırasında türkiye'nin doğu bölgesi hususu tartşılırken ingiliz dışişleri bakanı lord courson türk heyetine itafen bir konuşma yapar: "şimdilik siz istediğiniz gibi oldu, ama gelecekte orada yaşayan kürtlere bir alfabe ve bir de tarih hediye ettiğimiz zaman o coğrafyadaki durum bizim istediğimiz gibi olacak". evet, bir alfabe ve bir de tarih hediye edildi. hem de dimalara durgunluk veren bir tarih 12000 yıllık ve melez bir dil.
teşekkürler lord courson kürt halkı seni ruhuna fatiha okuyor!
(bkz: pre-history of kurds) *
(bkz: at yalanı sikeyim inananı)
(bkz: yalanın daniskası)
merhaba yine ben. selam. şağeşğaeuaahuhea. tüm dünya, aslında hepsinin milletlerden oluştuğunu bu yüzyılın başında öğrendi. auehauheuaheaşğşş. millet kavramının ortaya çıkışı yaklaşık olarak 1800 lü yılların sonu 1900 lerin başıdır. daha önce herkes hristiyandı. herkes müslümandı. herkes aslında türk olduğunu fransızlığını ya da daha doğrusu, etnik kökenine, kültürüne kan üzerinden sınırlılık getirip yeniden tanımlamayı 100 yıl kadar önce öğrendi.

yani o bölgede yaşayan bireyler bundan 12000 yıl önce toplanıp; "aşağı mağaradaki kürt kardeşlerimizi çağırın ateşi keşfedicez" diyemiyorlardı. dedikleri de kürt olduklarını bilmiyorlardı. hurriler ise bilfiil kürtlerce asimile edilmiş bir halktır.

http://www.blackwell-syne...399-0039.2001.057004308.x

"... no sign of the postulated indo-european (aryan) invasion (1200 b.c.) is detected by our genetic analysis. it is concluded that this invasion, if occurred, had a relatively few invaders in comparison to the already settled populations, i.e. anatolian hittite and hurrian groups (older than 2000 b.c.). ..."

yani diyor ki; hurrilerin üzerine gelen kürt istilası sonucunda hurri dnası aynı kalıyor ama dilleri değişip kürtçe oluyor.

faşizm her türlü kötü bir şey gençler. kürt realitesi var demek ayrı şey hakkımızı arayalım demek ayrı şey, götünden tarih uydurmak başka şey.
(bkz: yazıyı kürtler buldu)
lsd içen tüm kürtlerin kolaylıkla savunabileceği argüman.

(bkz: lsd)
bir de şu var:

(bkz: 42 bin yıllık aborijin tarihi))
(bkz: götünden tarih yazan insan)
"darwin'e sansürü döşerler tabii azizim, biz insanlar tekerleği bulduk, ateşi bulduk, elektriği bulduk, savaşı bulduk, barışı bulduk, ama o 12.000 yıllık öküzler oldukları yerde sayıyorlar hala.Tek keşifleri aynı memleketteki güzide istanbul,orada parayla popo temizlemekten ve sürekli şikayet edip özgürlük diye bahsi geçen popoyu yırtmaktan başka yedikleri halt yok" dedirten tabir...
(bkz: ali sami) *