bugün

sözlük yazarlarının itirafları

ilk baştan şunu not etmeliyim dkkat edin yada etmeyin dert değil!!! bu entrymi nereye yazacağımı bilemedim lan bunu da buraya döşeyeyim dedim ve yazıyorum. itiraf içerikli bir dert yanma olsun bu da. konu da itiraf ediyorum aradığım başlığı bulamadım buraya yazdım. eee başlık açsaydın aa salak seslerini de duydum. kaçmadı! bilseydim açardım tabi onu da bilmiyorum!

asıl entry....

konu:ariel detarjanının son reklamı

moda tasarımcısı olmak isteyen fakat olamamış bir anne ve bunu gerçekleştirebilen genç bir kız başrollerde. bir kırmızı elbise tasarlamış odasında yatırmış yatağın üzerine hayran hayran bakıyor. anası elinde kahveyle çok yorulmuş olan kızanına jest yapacak. ahaaa! o da ne kahve çat diye dökülür. külliyen nazar!! anasının kem gözlerinden, insan kızını çekemez mi ya, olmadı bak. elbisenin tam ortasında koca bir kahve lekesi.

hemen gerçek hayatta bir kesit... kız anneyi parçalar demediğini bırakmaz. saçını, başını yolar annenin. ama bunlar yine olgun. aman anne üzüldüm ama ne yapalım bulursun bir çaresini sen mantığıyla ufak bir surat asış. anne ise dur bu hele biraz dursun kurusun ben hemen gidip bir marketten ariel alayım hareketlenmesi. yıkarız hele kurusun bir tabakalaşsın ondan sonra ayağı. madem o kadar sonuç odaklısınız, kurtarıcısınız neden makinenizin üzerinde deterjanınız yok marketten gidip tek tip reyondan deterjan alıyorsun. alırken neden hiç fiyatlara bakmıyorsun. hayır en zengini parayı boka süren dahi gari ihtiyari bakar efenim. haaa yok evde makinede plastik kutunda deterjanın var ama omo. o çıkarmaz hissiyatı mı verdin bize. kaçırdık o kısmı şayet o zaman.
ne biçim kadınsın evinde doğru dürüst deterjanın yok, koşuyorsun markete. kocan öğretmiyor mu tek seferde alın şunları diye.

sözün özü ev kadınları salak değildir aptal aptal film çevirmeyin. akıllı mantıklı işler yapın değer görsün, beğenilsin. gerçi "this is a pen!" geyiği halen aklımızda ama. Allahım halen yaşıyorum delirmeden şükürler olsun sana!