bugün

sizi seviyorum

bitmek bilmeyen film. sıkıcı, samimiyetsiz, aptalca...sırf sonunu merak ettiğim için izledim. o kıza da çok pis laflar hazırladım.

entry nin buradan sonrası başroldeki salak kızımız eda'ya yazılmıştır. spoiler içerebilir. izlemeyin bence ama illa da inat ediyorsanız izlemek için bu kısımdan sonrasını okumayın.

be gerizekalı kız!

madem sevgilin seni evinizde, hatta yatağınızda aldattı, sen de hiç gurur yok mu laan? intikamımı aldım tamam artık evlenebilirim. olay bu mu yani? o erkut şapşalının yeniden böyle bir halt yemeyeceği ne malum? onun sevgisinden ne çıkar. adam yüzüne karşı değişiklik istediğini söyledi be. demek ki sıkıcısın sen kızım. bak iki günlük yokluğunda ne haltlar karıştırdı. hem sen ne akla hizmet tek başına tatile çıkıyorsun kii? ya hep ya hiç diye bir laf duymadın mı sen?

biraz da erkut salağına laflar hazırladım.

senin ne kadar şerefsiz olduğuu söylemeyecğim bile. değmezsin bile. ama bırak eda yı filan aklın varsa mavi elbiseli kızla evlen.

bu arada emre altuğ lütfen sen bir daha rol yapma. sıcaaak çook sıcaaaak gibi şarkılar söyle. senden başka bir şey isteyen de yok zaten.