bugün

selena

uykusuzluğumun tavan yaptğı saatlerde * tekrarını seyrederek hoşuma giden dizi. akşam saatinden olsa seyredermiydim bilmiyorum. efendim dizimisin konusu tamamı ile çocuklara ve çocuk kalabilenlere yönelik. "şeytan" ve "melek" kavramına müteakip iyilik ve kötülük kavramlarını ayırdetmeyi ve kavramayı öğreten bir dizi.

malum melek rolünde selena * şeytan rolünde adını bilmediğim cibiliyetsiz bir adam var gerçek hayatta görsem yüzüne tükürecem içinde uhde kaldı. (bkz: dizinin bünyeye etkileri)

bu selena ve cibiliyetsiz şeytanın öteki dünya ile bağlantıları var ve bu yere "ütopya" adını vermişler, dünyaya iyiliği getirmek, insanları kötü yoldan çıkarmak için selena meleğimiz iş başında, aksine insanları kötü yola düşürmek adına ise şeytan kılığndaki cibiliyetsiz varlık var. ve bu konsepti 3 tane cıvıl cıvıl çocucuğun üzerine oturtmuşlar, olaylar bunların etrafında gelişiyor.

gece gece pek bi hoşuma gitti, bi daha izlermiyim bilmiyorum, ayrıca söylemeden edemiyeceğim sinem kobal hanfendinin rol yeteneğini bayağı geliştirdiği gözlemliyorum, hadi bakalım çocuklar ekran başına...