bugün

audi q7

audi nin kofti çıkan arabasıdır. olanca cüssesine karşılık euro ncap ta 4 yıldız almış motor gücü bakımından da çeşitli testlerden pek olumlu sonuç çıkartamamıştır.
ayrıca eleştiriler bununla da sınırlı değil, iç dizaynın fazlasından sıkıcı oluşu dış dizaynda da infiniti fx farlı, audi ızgaralı touareg olması audi nin şimdiden bu modelinde makyajlama yapmasına ve 2008 yılında çıkacak makyajlanmış ve güvenlik önlemleri artırılmış q7 yapacaz onu bekleyin layn allahsızlar şeklinde açıklama yapmasıyla beni de şaşırtmıştır.

muadilleri x5, ml serisi, touareg in artık model ve teknoloji bakımından eskimiş olması ise bu arabaya ilgiyi artırmıştır.
yine de piyasada alternatifi yok da değildir. bu satış grafikleri ve müşteri memnuniyeti sürerse porsche nin en iyi ürünü olacak cayenne, suv-coupe karışımı infiniti fx ve her şeye rağmen suv lar açısından bakıldığında bir off-road ve kum canavarı kral mercedes ml...

ncap testleri:
***bir arkadaşımın ıyyy yanları falan plastik bu arabanın demesi, artık avrupa da yaya güvenliğinin çok daha önemsenmesinin sonucudur. avrupa yaya güvenliği açısından bu gibi bazı kıstaslar koydu birkaç yıl önce, zaten yaya güvenliği bakımından da 4 üzerinden 2 yıldız almış q7.
http://www.euroncap.com/c...ratings/ratings.php?id1=9