bugün

düttürü

haha. gülüyorum lan bu adama ben. sabahattin ali okuyorum desem mesela, sabahattin ali okumuyorsun eserlerini okuyorsun, ne biçim edebiyatçısın filan der. şimdi dil tartışmalarına girmeyeceğim çünkü çok çekiniyorum kendisinden.ahaha.

bu yeter sanırım kendisine...!

(bkz: #3970503)

kendisine özel yazı yazamadığım için bağışlasın beni, burdan kendi nemalansın işte...bi' de cevap veremediği argümanlara karşılık karşısındakinin yaptığını sandığı(!) dil hatası ile saldırınca cevap vermiş olmuyor, onu diyim. (aa bak, yanlış yazdım lan ...diyeyim olucaktı di mi?) biri bu adama burasının resmi daire olmadığını anlatsın ya.

off ama şimdi yine beni dil yanlışlarımdan vuracak, ve çok şey söyleyip fikirlerime süper ayar verdiğini zannedecek. neyse, böyle mutlu olacaksa olsun, ne yapalım. şimdi savunduğum şey hakkında halil inalcık'ın, ilber ortaylı'nın, pertev naili'nin, köprülü'nün görüşlerini filan yazardım ama, bu adam yine bi' harf hatası filan bulup beni yerle bir edip tüm fikirlerimi çökerteceği için hiç oralara giresim yok.

hadi canım, hadi güzelim...ad hominemini başka yerde yap artık.

ediT: her sözcüğü kullanılan ilk anlamı ile algıladığı için bi' de, "verdiğim bakınızdaki entryden kendi payına olanı çıkar artık sen" anlamındaki "nema"lanmayı da, sözlükten ya da benim üzerimden nemalandığını anlatmaya çalıştığımı anlamış ya. okuduğunu da anlamakta zorlanıyor sanırım. artık cidden sıktı. yazılarımdaki yanlışlarımı bulma sürecinde kendisine başarılar diliyorum. sen onla uğraşıp her yanlışımda kendini sevindir emi yiğidim. aferim. (aa bak aferim dedim.)